Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Podniosę Cyrkowca. Sama mam teraz na tymczasie taką cyrkówkę ;). Cyrkowiec będzie idealny dla znudzonych. Ciągle bedą kombinowac, co nowego strzeli mu do głowy i... przestana się nudzić :evil_lol:. Ja powoli uczę się przewidywać cyrkowe akrobacje mojej Mańki.
Możemy wydać oboje w pakiecie promocyjnym:diabloti:.

Posted

Jaaga napisał(a):
Podniosę Cyrkowca. Sama mam teraz na tymczasie taką cyrkówkę ;). Cyrkowiec będzie idealny dla znudzonych. Ciągle bedą kombinowac, co nowego strzeli mu do głowy i... przestana się nudzić :evil_lol:. Ja powoli uczę się przewidywać cyrkowe akrobacje mojej Mańki.
Możemy wydać oboje w pakiecie promocyjnym:diabloti:.

Znasz takiego bohatera, który by zaryzykawał i dwa łobuzy przygarnął :evil_lol:.

Jak się ktoś taki znajdzie to nawet nad morze mogę je zawieźć.:lol:

Tymczasem w poszukiwaniu nowego domu dla CYRKOWCA wystawiłam go na alegratce:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1096773_cyrkowiec_juz_tak_dlugo_czeka_na_nowy.html

Posted

Jest jakiś odzew z ogłoszeń?
Moja Mania, odkąd przyjechała do nas suczka z Kielc, przestała robić akrobacje i wspinaczki. Przykleiła się do Frani i nie odstępuje jej na krok. Może Cyrkowiec też nie byłby kłopotliwy, gdyby miał dom z drugim psem:roll:.

Posted

Ja myślę, że on by nie był kłopotliwy nawet wtedy kiedy byłby sam w domu.
Psiak poprostu bardzo chciał wyjść z klatki i mieć normalny dom.

Kiedy pracownica schroniska zobaczyła go na dachu, to on grzecznie "na nią skoczył",
w każdym razie dał się bez problemu zaprowadzić do boksu.

Cyrkowiec jest ulubieńcem pani Irenki, czyli tej osoby na którą skakał.:evil_lol:

• 2 weeks later...