Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słodziutkie i sliczniutke :loveu: Trzymam kciuki!
A z moja Kluseczka juz lepiej, rozrabia, bawi się, nabrała troche apetytu. Ale w uszach to kopalnia świerzbowca, jeszcze nie widziałam takich ilości...

Posted

Właśnie, miałam zapytać jak Kluseczka, ciesze się, że lepiej. A ta długowłosa kicia a la maine coon czy syberyjska.. Jak ją zwał tak ją zwał, przepiękna jest....Widziałam jej foty na miau, toż to absolutna piękność.:crazyeye:

Posted

Osobno. Ale w przeciągu godziny. Poprzez ogłoszenie w zaprzyjaźnionym zoologicznym. To nadchodzi jakimis falami.
Wiecie co, kilka dni temu robiłam Allegro kociakom koleżanki, takim po prawie norweskiej matce. Koleżanka ma ją wysterylizować wkrótce.:cool1: No i ludzie dzwonią po te kociaki jak opętani. Został tylko jeden z najkrótszą sierścią i też wkrótce znajdzie dom. Bo będzie puchaty! A lalunie to takie mizeroty futrzaste choć kochane......... Moim marzeniem jest żeby poszły do domu razem.

Posted

Dom się kroi na jedno futro albo i na dwa! Jutro się wyjaśni. Trzymajcie kciuki i pazury!
A dziś synuś naszej wetki znalazl pod szkolą kocurka, takiego ok. 5 mies... Ma plamkę na nosku. No, taki Nosek Eskimosek...:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnie Koty']Dom się kroi na jedno futro albo i na dwa! Jutro się wyjaśni. Trzymajcie kciuki i pazury!
A dziś synuś naszej wetki znalazl pod szkolą kocurka, takiego ok. 5 mies... Ma plamkę na nosku. No, taki Nosek Eskimosek...:evil_lol:[/quote]
Trzymamy.
A tego Innuitę to wetka bierze czy tobie sprzedała? :evil_lol:

Posted

Jest w lecznicy na tzw. obserwacji. I miał coś z odbytem, buu. Nie powinnam go łączyć z maluchami, licho nie śpi. Zobaczymy jutro. W razie czego przemieszka nieco na strychu.
Kurcze, mój mąż znowu był zaskoczony widokiem Syriusza Blacka.... :oops:

Posted

[quote name='Agnie Koty']Kurcze, mój mąż znowu był zaskoczony widokiem Syriusza Blacka.... :oops:[/quote]

Zacznij wmawiać mu Altzheimera. Wiesz typu "przecież ten kot jest już od 3 miesięcy, sam mu imię nadawałeś ... itp"
Starość nie radość :diabloti:

Posted

Ale wiesz, mój mąż jest młodszy ode mnie, może lepiej nic mu nie wmawiać,:evil_lol:.
Dzisiejszy dzień był paskudny pod względem kocim.
1. dom sie nie odezwał, buuu. Pani miała prosić kuzyna o podrzucenie do Grodziska, może coś mu wypadło, Może, może...
2. Nosek Eskimosek os...mi cała łazienkę, to było niesamowite. Nadal z niego leci ale dupina nieco mniej czerwona, czopek wsadziłam i smarowałam linomagiem. Straty: szrama na mojej szyi i rękach.
3. rzecz najpaskudniejsza, odebrała koteczkę pingwinkę z adopcji. Babka , która ją wzięła podawała się za znajoma p. Heleny, dobrze, że pani Helena czujna była.. Wniosek, ludzie żerują na zaufaniu. Okazało się, że pingwinka bała się strasznie ich psa i nie miała apetytu a potem uciekła na strych. Poszłam i zabrałam.

Mam teraz 5 kociaków, jeden sr....

Posted

[quote name='Agnie Koty']
2. Nosek Eskimosek os...mi cała łazienkę, to było niesamowite. Nadal z niego leci ale dupina nieco mniej czerwona, czopek wsadziłam i smarowałam linomagiem. [B]Straty: szrama na mojej szyi i rękach.[/B] [/quote]
Straty? chyba zyski:evil_lol:

A co do pingwinki - dobrze, że udało się ją odebrać. Niebiański koci anioł czuwał! Mam nadzieję, że ten babus nie będzie więcej ulegał swoim kaprysom.

Posted

U mnie tez cisza a jak dzwoni ktos, nawet w sprawie długowłosej, to same dziwne domy w stylu- mielismy kota ale poszedł i nie wrócił :shake:
Czy normalne domy wygineły? No bo jak ktos chce długowłosego kota do takiego domu to chyba normalny nie jest. Jedna Pani to nawet sie wyparła dziecka własnego i przedstawiła jako bezdzietna a kota jej ukradli robotnicy czeczeńscy:crazyeye:

Posted

Lalunie modnisie pojechały. W zasadzie jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Bo pojechały razem.:lol: Pan skoczył jeszcze z nimi do wetki żeby je zaszczepić.
Boże w niebiesiech, nie będę płakać. Przecież nie będę tu płakać. Ze szczęścia, oczywiście.

Posted

[quote name='mirka-ela'] Jedna Pani to nawet sie wyparła dziecka własnego i przedstawiła jako bezdzietna a kota jej ukradli robotnicy czeczeńscy:crazyeye:[/quote]
Polska to kraj cudów, nie wiesz?:lol:
Aga, zdradź tajemnicę jak Ty to robisz?:-? Kleo już trzeci miesiąc u mnie siedzi.

Posted

Lemo, pan chciał koniecznie dwie młodziutkie koteczki, twierdzi, że kotki są milsze.:lol: A sam jest kociarzem, był doskonale zorientowany w sterylizacjach, kiedy i po co. Przyjechał z wielkim kontenerkiem a nie z tekturowym pudelkiem.
Najświeższe wiadomości o Klusi ze śmietnika. Zaanektowała dom, pani kupiła sobie drugi koszyk na owoce. I teraz coś w co absolutnie nie mogę uwierzyć. Klucha łapie myszy i im przynosi. Nie zjada ich ale przynosi.....
Podejrzewam, że w moim domu sikała do butów bo czuła się niepewnie. Poza tym, mnie koty nie lubią, :evil_lol:

Posted

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img243.imageshack.us/img243/3893/dscn2390zw9.jpg[/IMG][/URL]

To Nosek Eskimosek znaleziony pod szkołą. Jeszcze do ideału daleko zatem nie jest do adopcji. Jest szalenie gadatliwy co mnie wkurza bo lubię nieme koty.
Bardzo się z pingwinami zakumplował...
Byłam wczoraj u przyjaciółki na imieninach i mam wieści o Jeżynie co w stodole mieszka. Daje do siebie podejść już na metr, oczywiście tylko Basi bo ta jej michy napełnia. Podobno bardzo się poprawiła tj. zaokrągliła się na tym wiejskim wikcie, :evil_lol:.

Posted

U nas wszystko po staremu. Jedna pani zastanawia się nad pingwinkiem. Nad czym tu myśleć, na Boga...
A takie rude cudo przybłąkało sie na zaprzyjaźnione osiedle.... Wypasiony, wielki, z zaświerzbionymi uszyskami. Miziasty, kochany. Są tam dwie 6 klasistki, które codziennie o 19.30 karmią osiedlowe koty. Nosiły go do wetki na czyszczenie uszu, dzisiaj został wykastrowany. Desperacko szukamy domu, może uda się zdążyć przd śniegiem i mrozem, :-(
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img412.imageshack.us/img412/326/dscn2425cd1.jpg[/IMG][/URL]