Agnie Koty Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img352.imageshack.us/img352/9560/dscn2236hq0.jpg[/IMG][/URL] To są wszystkie moje tymczasy, zrobiłam nowe allegra, może to coś zmieni........ Quote
Agnie Koty Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 A to ciemna lalunia modnisia..... [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img50.imageshack.us/img50/4836/mlekojc7.jpg[/IMG][/URL] Quote
mirka-ela Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Słodziutkie i sliczniutke :loveu: Trzymam kciuki! A z moja Kluseczka juz lepiej, rozrabia, bawi się, nabrała troche apetytu. Ale w uszach to kopalnia świerzbowca, jeszcze nie widziałam takich ilości... Quote
Agnie Koty Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Właśnie, miałam zapytać jak Kluseczka, ciesze się, że lepiej. A ta długowłosa kicia a la maine coon czy syberyjska.. Jak ją zwał tak ją zwał, przepiękna jest....Widziałam jej foty na miau, toż to absolutna piękność.:crazyeye: Quote
kaja555 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 czyli piątka maluchów dalej do wydania? Quote
Agnie Koty Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Nie, piątka już nie. Zostały dwie lalunie modnisie i pingwinek kocurek, ten co miał oczko fatalne. :evil_lol: Wczoraj pojechały., nie napisałam gdyż jakoś tak wyszło..... Quote
mirka-ela Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Zdradz tajemnicę - razem czy osobno? Quote
Agnie Koty Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Osobno. Ale w przeciągu godziny. Poprzez ogłoszenie w zaprzyjaźnionym zoologicznym. To nadchodzi jakimis falami. Wiecie co, kilka dni temu robiłam Allegro kociakom koleżanki, takim po prawie norweskiej matce. Koleżanka ma ją wysterylizować wkrótce.:cool1: No i ludzie dzwonią po te kociaki jak opętani. Został tylko jeden z najkrótszą sierścią i też wkrótce znajdzie dom. Bo będzie puchaty! A lalunie to takie mizeroty futrzaste choć kochane......... Moim marzeniem jest żeby poszły do domu razem. Quote
Jowita Poznań Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Agusia, trafia jeszcze na swoj domek! Quote
Agnie Koty Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Dom się kroi na jedno futro albo i na dwa! Jutro się wyjaśni. Trzymajcie kciuki i pazury! A dziś synuś naszej wetki znalazl pod szkolą kocurka, takiego ok. 5 mies... Ma plamkę na nosku. No, taki Nosek Eskimosek...:evil_lol: Quote
Puchatek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Agnie Koty']Dom się kroi na jedno futro albo i na dwa! Jutro się wyjaśni. Trzymajcie kciuki i pazury! A dziś synuś naszej wetki znalazl pod szkolą kocurka, takiego ok. 5 mies... Ma plamkę na nosku. No, taki Nosek Eskimosek...:evil_lol:[/quote] Trzymamy. A tego Innuitę to wetka bierze czy tobie sprzedała? :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Jest w lecznicy na tzw. obserwacji. I miał coś z odbytem, buu. Nie powinnam go łączyć z maluchami, licho nie śpi. Zobaczymy jutro. W razie czego przemieszka nieco na strychu. Kurcze, mój mąż znowu był zaskoczony widokiem Syriusza Blacka.... :oops: Quote
Puchatek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Agnie Koty']Kurcze, mój mąż znowu był zaskoczony widokiem Syriusza Blacka.... :oops:[/quote] Zacznij wmawiać mu Altzheimera. Wiesz typu "przecież ten kot jest już od 3 miesięcy, sam mu imię nadawałeś ... itp" Starość nie radość :diabloti: Quote
Agnie Koty Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Ale wiesz, mój mąż jest młodszy ode mnie, może lepiej nic mu nie wmawiać,:evil_lol:. Dzisiejszy dzień był paskudny pod względem kocim. 1. dom sie nie odezwał, buuu. Pani miała prosić kuzyna o podrzucenie do Grodziska, może coś mu wypadło, Może, może... 2. Nosek Eskimosek os...mi cała łazienkę, to było niesamowite. Nadal z niego leci ale dupina nieco mniej czerwona, czopek wsadziłam i smarowałam linomagiem. Straty: szrama na mojej szyi i rękach. 3. rzecz najpaskudniejsza, odebrała koteczkę pingwinkę z adopcji. Babka , która ją wzięła podawała się za znajoma p. Heleny, dobrze, że pani Helena czujna była.. Wniosek, ludzie żerują na zaufaniu. Okazało się, że pingwinka bała się strasznie ich psa i nie miała apetytu a potem uciekła na strych. Poszłam i zabrałam. Mam teraz 5 kociaków, jeden sr.... Quote
Lemoniada Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Agnie Koty'] 2. Nosek Eskimosek os...mi cała łazienkę, to było niesamowite. Nadal z niego leci ale dupina nieco mniej czerwona, czopek wsadziłam i smarowałam linomagiem. [B]Straty: szrama na mojej szyi i rękach.[/B] [/quote] Straty? chyba zyski:evil_lol: A co do pingwinki - dobrze, że udało się ją odebrać. Niebiański koci anioł czuwał! Mam nadzieję, że ten babus nie będzie więcej ulegał swoim kaprysom. Quote
Agnie Koty Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Nic się nie dzieje. Jak w polskim filmie. Wczoraj dzwoniła babka z Grodziska. Ale szkoda gadać... Quote
mirka-ela Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 U mnie tez cisza a jak dzwoni ktos, nawet w sprawie długowłosej, to same dziwne domy w stylu- mielismy kota ale poszedł i nie wrócił :shake: Czy normalne domy wygineły? No bo jak ktos chce długowłosego kota do takiego domu to chyba normalny nie jest. Jedna Pani to nawet sie wyparła dziecka własnego i przedstawiła jako bezdzietna a kota jej ukradli robotnicy czeczeńscy:crazyeye: Quote
Agnie Koty Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Lalunie modnisie pojechały. W zasadzie jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Bo pojechały razem.:lol: Pan skoczył jeszcze z nimi do wetki żeby je zaszczepić. Boże w niebiesiech, nie będę płakać. Przecież nie będę tu płakać. Ze szczęścia, oczywiście. Quote
Lemoniada Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='mirka-ela'] Jedna Pani to nawet sie wyparła dziecka własnego i przedstawiła jako bezdzietna a kota jej ukradli robotnicy czeczeńscy:crazyeye:[/quote] Polska to kraj cudów, nie wiesz?:lol: Aga, zdradź tajemnicę jak Ty to robisz?:-? Kleo już trzeci miesiąc u mnie siedzi. Quote
Agnie Koty Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Lemo, pan chciał koniecznie dwie młodziutkie koteczki, twierdzi, że kotki są milsze.:lol: A sam jest kociarzem, był doskonale zorientowany w sterylizacjach, kiedy i po co. Przyjechał z wielkim kontenerkiem a nie z tekturowym pudelkiem. Najświeższe wiadomości o Klusi ze śmietnika. Zaanektowała dom, pani kupiła sobie drugi koszyk na owoce. I teraz coś w co absolutnie nie mogę uwierzyć. Klucha łapie myszy i im przynosi. Nie zjada ich ale przynosi..... Podejrzewam, że w moim domu sikała do butów bo czuła się niepewnie. Poza tym, mnie koty nie lubią, :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img243.imageshack.us/img243/3893/dscn2390zw9.jpg[/IMG][/URL] To Nosek Eskimosek znaleziony pod szkołą. Jeszcze do ideału daleko zatem nie jest do adopcji. Jest szalenie gadatliwy co mnie wkurza bo lubię nieme koty. Bardzo się z pingwinami zakumplował... Byłam wczoraj u przyjaciółki na imieninach i mam wieści o Jeżynie co w stodole mieszka. Daje do siebie podejść już na metr, oczywiście tylko Basi bo ta jej michy napełnia. Podobno bardzo się poprawiła tj. zaokrągliła się na tym wiejskim wikcie, :evil_lol:. Quote
kaja555 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 albo się na myszach zaokrągliła :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 U nas wszystko po staremu. Jedna pani zastanawia się nad pingwinkiem. Nad czym tu myśleć, na Boga... A takie rude cudo przybłąkało sie na zaprzyjaźnione osiedle.... Wypasiony, wielki, z zaświerzbionymi uszyskami. Miziasty, kochany. Są tam dwie 6 klasistki, które codziennie o 19.30 karmią osiedlowe koty. Nosiły go do wetki na czyszczenie uszu, dzisiaj został wykastrowany. Desperacko szukamy domu, może uda się zdążyć przd śniegiem i mrozem, :-( [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img412.imageshack.us/img412/326/dscn2425cd1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts