Jump to content
Dogomania

Warszawa - krajowa w dn. 08.09.2007 r.

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w dalmatyńczykach tylko jedna sztuka (to nie my) i z roku na rok jest ich co raz mniej na wystawach w wawie...
ciekawe kiedy ilość zgłoszonych psów poniżej 1.000 zejdzie ;)

Posted

[quote name='Agama']Jak to tez masz czekoladowego wielkoluda:crazyeye:myslalam,ze tylko moj Korn vel King taki wielki ...[/quote]

Mój Brix jest chyba mniejszy od KORNA wzrostem, ale każdy mi mówi, że byczysko z niego :cool3:.

Posted

[quote name='Agama']Aniu przyznaj sie masz pewnie program do wyszukiwania,nie robisz tego ,,recznie,,[/quote]

Ręcznie kochanieńka, ale jak się nie ma ochoty wziąźć za robotę to się pieski wyszukuje :diabloti:

Posted

[quote name='AnkaW'][B]Agnieszka K[/B] dzięki :lol: . Nie wiedziałam, człowiek jednak całe życie się uczy :cool3:[/quote]

Bardzo proszę. :lol:

Rachunek przeslę mailem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Lothia ale udało Ci się czy nie? (wciskasz ctrl przytrzymujesz i później F i wyskakuje okienko "znajdowanie". Podobnie działa "znajdź i zamień".

Posted

Hej mam pytanko..
Bo ja się wybieram ale tak tylko żeby pooglądać ;) Bo moja niunia ma na razie 3 miesiące.
Ale pytanko jest takie- jaki koszt dla oglądających? Czy moge przyjśc z psem zeby zaczął sie oswajać? No i w ogóle jak byscie mogły powiedzieć mi jak to na wystawach jest? Żeby cos zobaczyc dobrze to trzeba przyjść wcześniej? Czy jak? Takie ogólne wskazówki poproszę- będę wdzięczna :D

Posted

[quote name='Wyjątek']Hej mam pytanko..
Bo ja się wybieram ale tak tylko żeby pooglądać ;) Bo moja niunia ma na razie 3 miesiące.
Ale pytanko jest takie- jaki koszt dla oglądających? Czy moge przyjśc z psem zeby zaczął sie oswajać? No i w ogóle jak byscie mogły powiedzieć mi jak to na wystawach jest? Żeby cos zobaczyc dobrze to trzeba przyjść wcześniej? Czy jak? Takie ogólne wskazówki poproszę- będę wdzięczna :D[/quote]
wejscie kosztuje pewnie z 10zł...
z psem generalnie nie mozna, poza tymi zgłoszonymi, ale znajomi juz niejednokrotnie wnosili na wystawy psy poza zgłoszonymi tyle ze ksiązeczki musieli iec...
a wystawa zaczyna sie o 10...
nic wiecej nie trzeba... :)
miłego zwiedzania :)

Posted

tak na marginesie to zwiedzajacych pewnie nie bedzie ,bo juz kolejny rok z rzedu wystawka pokrywa sie z targami zoologicznymi,wlasnie dostalam zaproszenie i atrakcji tam duzo,pewnie w niedziele sie wybiore

Posted

7-9 wrzesnia od 10 do 17 w Palacu Kultury
nawet jest wzmianka cytuje,,nasza odpowiedz na wystawe psow rasowych,, sponsowow i patronow medialnych zdobyli tyle ,ze szok
bylam 2 lata temu i w tym roku tez zawitam,polacze wystawke w sobote i targi w niedziele

Posted

My dzis znalezlismy potwierdzenie w skrzynce!
Pierwszy raz tak wczesnie przed wystawa :cool3:
Jeslii ktos jest chetny na podroz to oferujemy miejsce z Czestochowy.
Pozdrowienia.

Posted

Ja też dostałam potwierdzenie :multi: :multi:

Jeśli chodzi o ceny biletów na wystawę to napisali że:
normalny - 15 zł
ulgowy - 5 zł
parking - 15 zł

Posted

[quote name='AnkaW']Ja też dostałam potwierdzenie :multi: :multi:

Jeśli chodzi o ceny biletów na wystawę to napisali że:
normalny - 15 zł
ulgowy - 5 zł