Jump to content
Dogomania

[wlkp.] mix husky-KAJTEK w schronisku, LIKWIDACJA SCHRONISKA ! Co dalej z psami...

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może trzeba go dać na jakieś haszczaki w potrzebie (nie wiem czy coś takiego jest)?

W każdym razie przydałoby się zainteresować nim ludzi od haszczaków - to zwiększyłoby jego szanse na domek. Przecież to bardzo ładny pies jest.

Posted

[quote name='jestem_wredna']Może trzeba go dać na jakieś haszczaki w potrzebie (nie wiem czy coś takiego jest)?

W każdym razie przydałoby się zainteresować nim ludzi od haszczaków - to zwiększyłoby jego szanse na domek. Przecież to bardzo ładny pies jest.[/quote]

Był na wątku zbiorowym haszczaków, był na adopcyjnej stronie zaprzęgowców...:-(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='jestem_wredna']Do Isadory7 warto się odezwać. To Allegrowa specjalistka ;)[/quote]

się ogarne i spytam;)

nie wiem czy sie przyjmie, ale chciałabym zebrać troche pieniędzy i kupić tabletki na odrobaczenie i krople na pchły, po zabraniu przeze mnie Czarka zostało 8 psów, a to co miałam z Czarkiem to nie było nic fajnego...

Posted

[quote name='Szczurosława']się ogarne i spytam;)

nie wiem czy sie przyjmie, ale chciałabym zebrać troche pieniędzy i kupić tabletki na odrobaczenie i krople na pchły, po zabraniu przeze mnie Czarka zostało 8 psów, a to co miałam z Czarkiem to nie było nic fajnego...[/quote]

Mogę zrobić bazarek na ten cel. Mam fajną skarbonkę-pieska ;)

Inna sprawa, że to ciekawe co mówisz - na Łatku i w Łatku ;) niczego nie było

Posted

Się ciesz , że na Łatku nie było:eviltong:

Czarek był nafaszerowny robalami, a ugryzienia po pchłach dalej mnie bolą:-(
Te pchły to jakieś mutanty, olały szampon, obroże, dopiero kropelki je zniszczyły

A Bazarek baaardzo chętnie!:multi:

Posted

[quote name='Szczurosława']chyba tak samo jak Czarkowe...
trzeba czekać[/quote]

posty jak zwykle skaczą :roll:

ale rozumiem, że jest?

moim zdaniem trzeba troszkę pomęczyć haszczakomaniaków z dogo. Już niejeden wątek widziałam, na którym pies znalazł dom dzięki zaangażowaniu miłośników danej rasy.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[url=http://www.youtube.com/watch?v=IboZrLbueHM]YouTube - Schronisko - psy do adopcji[/url]

00.05-dorosły Torro, [B]00.10-dorosły Kajtek,
[/B]00.17-dorosła sunia, 00.27-młody pies,
00.43-młodziutka sunia, 00.50-młody pies,
01.02- sunia szczeniak, 01.03-sunia szczeniak,
01.04-dorosły Skoczek,01.20- młody pies,
01.36-dorosły , łaciaty Miecio, 01.38-dorosły Rudzik,
01.58- dorosła sunia, 02.05-dorosły Węgielek,
02.11-dorosła sunia

• 2 weeks later...
Posted

Cudeńko nie ma wątku.Ma koło 2 lat, widział mnie pierwszy raz w życiu a dał sobie radośnie pogmerać w pysku, a jak stanął na dwóch łapach to byliśmy pysk w pysk.
Został oddany razem z tą małą sunią, sunia bodajże ze 3 lata temu została adoptowana ze schroniska, państwo po oddaniu dobermana z kanapy do kojca wzieli malutką, a teraz oba kajtki w schronisku...