Jaga Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jak ktos go pokocha i bedzie rozsadnym czlowiekiem, to bedzie mial w d... to, co pies ma wpisane w akta! A ktos pokocha go na pewno! Ja wciaz w to wierze, w koncu nie takie psy znajduja domy... :roll: Quote
Beata25 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Jaga ja niestety jestem mniejszą optymistką... Obyś miała rację ;) Quote
Jaga Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Moja Sushi byla przez kilka tygodni wystawiana na allegro, dopoki ja jej nie zobaczylam i sie nie zdecydowalam:loveu: . Wierze, ze z Rudzikiem bedzie podobnie :). Musi byc! Quote
Beata25 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Pokaz się na pierwszej stronce, moze to dzis bedzie TWOJ dzien??? :-( Quote
bea_m Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ... e tam dobranoc o tej porze. Ludzie jeszcze nie śpią. Więć hop na pierwszą! Quote
Tuuli Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jaga napisał(a):Jak ktos go pokocha i bedzie rozsadnym czlowiekiem, to bedzie mial w d... to, co pies ma wpisane w akta! A ktos pokocha go na pewno! Ja wciaz w to wierze, w koncu nie takie psy znajduja domy... :roll: I za takiego mądrego właściciela dla Rudzika trzymam kciuki:thumbs: A kiedy patrzy się na takie biedactwo, optymizm bardzo się przydaje, bo inaczej żal rozdziera... Quote
Jaga Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Rudziku, lec na pierwsza strone, a z niej prosto do nowego domu! Quote
Beata25 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Rudzik juz zrezygnowany, nie ma sil nawet skakac na pierwszą strone :shake: Quote
Beata25 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Jaga a na allegro ktos do niego zagląda? Quote
Jaga Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Malo ma odwiedzin, niestety :(, a dzis w nocy konczy sie aukcja.. Quote
Beata25 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Sama nie wiem co robic.. koczowac w tym schronisku i wszystkim niezdecydowanym go pokazywac? no to jest jakis sposob, tylko ze wtedy nie bede miala czasu dla pozostalych psiakow, a jest ich troszke :shake: Quote
Jaga Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Chyba dobrze by bylo go "wciskac" kazdemu odwiedzajacemu, a reszta psow zajac sie, jak juz ten biedak bedzie w domu.. Sama nie wiem :( Quote
Recommended Posts