Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam zapytanie z allegro
cytuje"
"Czy maja Panstwo jeszcze do oddania Srutke? Wracam do Poslki 3.09 i chcialabym obejrzec pieska. pozdrawiam Karolina Bioch"

Odpowiedzialamtak
"Witam
Śrutka jest nadal w domku tymczasowym. Zrobiła sie bardzo przytulaśna, radosna i kocha ludzi, mimo, ze tak bardzo ją skrzywdzili.
Jesli do pani powrotu nie znajdzie domku, w którym będzie czuła sie potrzeba, kochana i bezpieczna zapraszamy serdecznie. Pozdrawiam "

Posted

[COLOR=Red][B] POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!
co mam odpisać?????????? To od tej samej pani
[/B][/COLOR]Witam, Zdecydowalam sie zaadoptowac Śrutkę, ale obawiam sie czy beda Panstwo ja dla mnie trzymac do 3.09. Chcialam uzyc opcji 'Kup Teraz', aby miec pewnosc, aby piesek byl dla mnie, ale niestety nie moge z niej skorzystac, poniewaz jestem niezweryfikowanym uzytkownikiem. Aby dokonac pelnej aktywacji konta musze wpisac kod, ktory otrzymam poczta na adres domowy, a obecnie przebywam za granica. Probowalam tez dokonac weyfikacji przez Allegro, na ktorym mam 41 pozytywnych komentarzy, ale tez nie dziala (moja nazwa uzytkownika to Biocha). Czy moge jakos inaczej wplacic zaliczke za Srutke tak abym miala pewnosc, ze moge ja odebrac po powrocie? Moge wplacic te zlotowke na Panstwa konto. Bardzo mi zalezy na tym piesku. Widze ze strasznie sie nacierpiala i mam nadzieje, ze bedzie sie czula dobrze u mnie. Prosze Panstwa o szybka odpowiedz. Pozdrawiam Karolina Bioch

Posted

No, nie zazdroszczę. Niby 3.09 to nie tak daleko, ale żeby mieć pewność, że pani ją na pewno weźmie :roll: ?!
Do kiedy Śrutka może przebywać na tymczasie??

Napisz może Pani, że nawet wciśnięcie opcji KupTeraz niewiele daje, bo to są aukcje informacyjne a i tak adopcje są dopiero po weryfikacji domku.

A może wszystkich potencjalnych chętnych po prostu przeciągać do 03.09?

Posted

[B]w nocy odpisałam tak[/B]
"Przekazałam pani e-maila na watku Srutki na dogomani i osobom > zajmującym sie pieskiem. Podejrzewam, ze jutro dostanie pani > wyczerpująca odpowiedź. U nas jest teraz noc i nie chcę nikogo > budzic. Prosze byc dobrej mysli. Pozdrawiam serdecznie.Jutro > poinforumuje pania jaka zapadła decyzja. Dziekuję serdecznie za > wrazliwośc i pozdrawiam"

Posted

[B]dzis taka informacja od tej pani[/B]

"Witam serdecznie, Bardzo Panstwiu dziekuje za pomoc. Mam nadzieje, ze bede mogla zaadoptowac Srutke. Nalezy jej sie szczesliwy dom. Pozdrawiam z Mediolanu Karolina Bioch"

To ta pani, która obserwuje Śrutke na allegro

Posted

[B]Kolejny e-mail w sprawie Śrutki- co ja mam odpowiadać, jak ludzie nie dzwonia na podany nr.telefonu w ogłoszeniu tylko wysyłaja do mnie e-maile?????

"[/B]Treść wiadomości:
Z moim Narzeczonym chcielibyśmy adoptować Śrutkę. Jest tylko mały problem - moglibyśmy ją przygarnąć dopiero na początku września - jesteśmy w czasie przeprowadzki ze Zgierza do nowego domu z ogródkiem w Ozorkowie. Gdyby Państwo zdecydowali się pozwolić nam na adopcję bylibyśmy bardzo wdzięczni i prosiłabym o informację zwrotną o zgodzie lub niewyrażeniu zgody na adopcję na maila. (Mam w tej chwili dwa szynszylki i pieska - szynszylki przeprowadzają się ze mną psina zostaje z Mamą - moje zwierzątka i nas tj. Annę i Piotra można zobaczyć na mojej stronie internetowej [URL="http://www.sweetstawberry.republika.pl/pupile.htm"]www.sweetstawberry.republika.pl/pupile.htm[/URL] i w linku do strony głównej - moje zwierzątka są rozpieszczane i to chyba widać, więc myślę że jesteśmy dobrymi kandydatami na opiekunów a Śrutka jest na tyle młoda że bez problemu przyzwyczai się do szynszylków).
Pozdrawiam Anna"

Posted

Pani, która jest w Mediolanie zakupiła Śrutkę z mojej aukcji. Telefon kontaktowy, nie odpowiada. I co teraz?

Gratulacje! Sprzedałeś przedmiot przez Kup Teraz

[B]Nazwa[/B] [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=225594048"]Mała Śrutka skrzywdzona przez człowieka[/URL] (numer 225594048)
[B]Cena Kup Teraz[/B] [B]1,00 zł[/B] za sztukę
[B]Liczba sprzedanych przedmiotów[/B] [B]1[/B]
[B]Łączna cena[/B] [B]1,00 zł[/B]
Aby dokończyć transakcję, skontaktuj się z Kupującym poprzez e-mail bądź telefonicznie.
Dane kontaktowe Kupującego [URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2767786"]Biocha[/URL] (41):
Karolina Bioch

Posted

[B][COLOR=darkorchid]Chyba powinnyśmy się cieszyć, bo Śrutka znalazła domek ?! :) [/COLOR][/B]

[B]Wyślij Pani Annie i Panu Piotrowi skrót do Bułeczki, ona też bardzo potrzebuje pomocy!!![/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75246[/URL]

Posted

Ale Śrutka ma powodzenie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Niestety wszyscy chętni muszą troszeczkę poczekać.
Śrutkę czeka jeszcze sterylizacja na początku września.
Jak kochają,to poczekają:evil_lol:

Posted

[quote name='bunia']Ale Śrutka ma powodzenie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Niestety wszyscy chętni muszą troszeczkę poczekać.
Śrutkę czeka jeszcze sterylizacja na początku września.
Jak kochają,to poczekają:evil_lol:[/quote]
No własnie:pzeby tylko trafiła na odpowiedzialny domek:roll:

Posted

Ta pani , która jest w Mediolanie raczej nie. A skłonna bym była powiedzieć, że na pewno nie. Co do narzeczeństwa, które deklarowało chęć na adopcje trudno mi coś bliżej powiedzieć.