Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe, no tak jakoś wyszło, ale stał prosto :)
Teraz ćwiczę na dywanie, gdzie są jakieś tam wzorki, paseczki i na tych paskach go ustawiam, przednie łapcie prostopadle do podłoża, tylnie mniej więcej też, oprócz tego równolegle do siebie, ale to dość trudne, bo nie ma jeszcze rozwiniętej klaty i tylnie łapy może rozłożyć szeroko, ale przednie to nie za zbyt :)

Co tu tak cicho :> ?

Posted

nie wiem jak to jest u buldożków... ale wydaje mi się, że ładniej by na ringówce wyglądał/a ...( to w postawie nic nie zmienia) ale ładniej by wyglądało i rób zdjęcia prosto a nie pod skosem :) :P

Posted

MateUsz to jeszcze szczeniorek, póki co wystawiany będzie na smyczce i obróżce :) Ale planuje oczywiście zakup ringówki, tylko, że to będzie jego 1 wystawa, moja zresztą też więc na smyczy będe się chyba czuć bezpieczniej ;-)

Ala- Wow :)

Posted

[QUOTE]MateUsz to jeszcze szczeniorek[/QUOTE]

Manta miała 5 miesięcy jak uczestniczyła w pierwszej wystawie , mimo to ringówka poszła w ruch :p

mniej więcej 3 miesięczna Manta:

[IMG]http://images31.fotosik.pl/56/d762fe1eaab8c911med.jpg[/IMG]

Stoi brzydko , bez ładu i składu , ale ta symboliczne ringóweczka jest :razz:

Posted

Alu, pięknie stoi ten basek :loveu:
Ja też na poprzedniej wystawie tak trzymałam głowę mojej suńki, bo uważam, że ma wyjątkowo piękną mordkę ;) więc trzeba ją wyeksponować :cool3:

Klaudia, moja Bella w wieku 3 miesięcy to dopiero zaczynała naukę, która trwała ok. 2 miesiące, by jako tako stała ok. minutę :D a korzystałyśmy z pomocy utytułowanego handlera :)

Posted

Manta zaczynała naukę w wieku 8 tyg.:pTa fota tutaj, to były poczatki , dłużeszgo stania , i porzadnniejszego ustawiania.

Ale ogolnie to miało tyczyć się tego , że już od małego przyzwyczajana byla do ringowki.

Posted

To po tych teraz wystawach kupię ringówkę i zaczniemy próbować :) Teraz już nie chcę kombinować, bo do wystaw zostało 12 dni, a zanim dojdzie przesyłka, pieniążki na konto to już będzie za późno na naukę ;-)

Postaram się dziś wykombinować lepsze zdjęcia haniego w pozycji ;>

Posted

Klaudio zauroczyła mnie ta twoja niunia:)

Alu ślicznie wystawiany niuniak:) ale powiedz mi bo ja sie nie znam na tej rasie.....ale wydaje mi sie ze jest to piesek o silnie zaznaczonym i wysokim kłębie?? :) ale głowka robi wrażenie:) nie dziwie sie, że tak ją eksponujesz:):)

Posted

Skromnie twierdzę, że mój pies na fotce ustawiony jest wspaniale- wszystkie wady są zakryte:evil_lol: To taka moja skromniutka opinia:P
Dumisiowa- tak, mój pies ma dosyć zaznaczony kłąb, ale to nie jest wadą. Basenji tak mają;)

A tu zdjecie juz totalnie z profilu:cool3:

[IMG]http://bibahatika.w.interia.pl/images/bibi_post.jpg[/IMG]

Posted

Dzięki :razz:

Kara - wg. mnie nie jest tak źle. Przednie lapki bardziej pod Djuczka, główcia w górę , i ok.:cool1:
A nie łatwiej byłyby ci wystawiać , go tak jak np. żakla Suri ? :razz:[ja Mantę nauczyłam tego , dość szybko]

Alu - ślicznie :loveu: