Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

11 lat...piękny wiek jak na molosa.Bela - domku i czlowieka do kochania jak najszybciej ci życzę...(kolezanka z avatara zaciska pazury!)

• Upvote 1
Posted

Kochani psiarze rozejrzyjcie się,popytajcie może KTOŚ z Waszego otoczenia byłby zainteresowany adopcją tego psiaka? Nie pozwólmy aby ostatnie lata życia spędził w schronie!

Posted

Nie wiem i nie mogę sobie wyobrazić takiej sytuacji.........CO czuje ten pies???

Biedny musi być :( A taki piękny.. Można by jakieś ogłoszenia w internecie rozesłać. Co o tym sądzisz?

Posted

Jasne! Jak możesz to roześlij gdzie się da,każdy sposób jest dobry aby jej znaleźć domek! Myślałam jeszcze o Adopcjach Molosów na Fb ale nie mam tam konta i nie mogę zamieszczać tam psiaków. W schronisku w Sosnowcu jest jeszcze jeden molos-rotek-też 11-to latek z podobną historią jak Bella ,jak możesz i masz konto na Fb to zamieść de dwa psiaki tam OK?

Posted

Miłośnicy bernardynów pomóżcie tej suni rozpytajcie gdzie się da,ona jest na stronie schroniska również w zakładce PILNIE POSZUKUJĄ DOMU! To znaczy,że naprawdę jest jej tam bardzo,bardzo żle........Zresztą co się dziwić przez 11lat psiak miał dom a teraz na stare lata schron??? Straszne i bardzo smutne.

Posted

No niestety suńka NADAL widnieje na stronie schroniska i tak jak pisałam wyżej w zakładce "PILNIE poszukują domu", czyli pobyt w schronisku jest dla niej bardzo traumatyczny....
Ponawiam apel: Drodzy sympatycy tej WSPANIAŁEJ rasy, popytajcie, rozgłoście gdzie możecie, pomóżcie jej znaleźć nowy domek.To musi się udać!

Posted

Gdybym mogła, to bym sama ją wzięła, ale nie mam warunków :( Próbowałam dodać ogłoszenie na zaprzyjaźnionej stronie, ale nie udało mi się. No nic, pozostaje tylko pytać.

• 4 weeks later...
Posted

No niestety suńka NADAL widnieje na stronie schroniska i tak jak pisałam wyżej w zakładce "PILNIE poszukują domu", czyli pobyt w schronisku jest dla niej bardzo traumatyczny....
Ponawiam apel: Drodzy sympatycy tej WSPANIAŁEJ rasy, popytajcie, rozgłoście gdzie możecie, pomóżcie jej znaleźć nowy domek.To musi się udać!

• 2 weeks later...