Beti-Buba Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 http://www.schronisko.sosnowiec.pl/index.php?id=100&p=6103 Quote
bou Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 11 lat...piękny wiek jak na molosa.Bela - domku i czlowieka do kochania jak najszybciej ci życzę...(kolezanka z avatara zaciska pazury!) 1 Quote
Cathleen Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Śliczna. Ciekawe, czemu właściciel ją oddał po tylu latach? Quote
Beti-Buba Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Śliczna. Ciekawe, czemu właściciel ją oddał po tylu latach?Nie wiem i nie mogę sobie wyobrazić takiej sytuacji.........CO czuje ten pies??? 1 Quote
Beti-Buba Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Kochani psiarze rozejrzyjcie się,popytajcie może KTOŚ z Waszego otoczenia byłby zainteresowany adopcją tego psiaka? Nie pozwólmy aby ostatnie lata życia spędził w schronie! Quote
Cathleen Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Nie wiem i nie mogę sobie wyobrazić takiej sytuacji.........CO czuje ten pies??? Biedny musi być :( A taki piękny.. Można by jakieś ogłoszenia w internecie rozesłać. Co o tym sądzisz? Quote
Beti-Buba Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Jasne! Jak możesz to roześlij gdzie się da,każdy sposób jest dobry aby jej znaleźć domek! Quote
Beti-Buba Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Jasne! Jak możesz to roześlij gdzie się da,każdy sposób jest dobry aby jej znaleźć domek! Myślałam jeszcze o Adopcjach Molosów na Fb ale nie mam tam konta i nie mogę zamieszczać tam psiaków. W schronisku w Sosnowcu jest jeszcze jeden molos-rotek-też 11-to latek z podobną historią jak Bella ,jak możesz i masz konto na Fb to zamieść de dwa psiaki tam OK? Quote
bou Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Beti - http://bernardyn.org.pl/ Zglos ją tam. Quote
Beti-Buba Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Beti - http://bernardyn.org.pl/Zglos ją tam. Wysłałam tam maila,niestety BEZ odzewu......... Quote
Beti-Buba Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Miłośnicy bernardynów pomóżcie tej suni rozpytajcie gdzie się da,ona jest na stronie schroniska również w zakładce PILNIE POSZUKUJĄ DOMU! To znaczy,że naprawdę jest jej tam bardzo,bardzo żle........Zresztą co się dziwić przez 11lat psiak miał dom a teraz na stare lata schron??? Straszne i bardzo smutne. Quote
Cathleen Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Jak tam bernardynka? Dalej nic? :placz: Quote
Beti-Buba Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 No niestety suńka NADAL widnieje na stronie schroniska i tak jak pisałam wyżej w zakładce "PILNIE poszukują domu", czyli pobyt w schronisku jest dla niej bardzo traumatyczny....Ponawiam apel: Drodzy sympatycy tej WSPANIAŁEJ rasy, popytajcie, rozgłoście gdzie możecie, pomóżcie jej znaleźć nowy domek.To musi się udać! Quote
Cathleen Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Gdybym mogła, to bym sama ją wzięła, ale nie mam warunków :( Próbowałam dodać ogłoszenie na zaprzyjaźnionej stronie, ale nie udało mi się. No nic, pozostaje tylko pytać. Quote
Beti-Buba Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Dylemat większości psiarzy.......JUŻ zapsiony dom lub brak funduszy na kolejnego psiaka. Quote
Avilia Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Bastion z problemem: http://www.dogomania.com/forum/topic/333466-bernardyn-z-problemem-pomożesz-mu-bo-nam-już-brakuje-pomysłów/ Quote
Beti-Buba Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 Bastion z problemem: http://www.dogomania.com/forum/topic/333466-bernardyn-z-problemem-pomożesz-mu-bo-nam-już-brakuje-pomysłów/No cóż......kolejny psiak potrzebujący pomocy. Pozostaje ogłaszanie i prośby o wpłaty na konto które podałaś w linku. Napisz może na linka powyżej-ten którego podała "bou"może oni pomogą?Pozostajeą jeszcze adopcje molosów na Fb. Quote
Beti-Buba Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 Jaką kwotę potrzeba na uregulowanie hotelu? Quote
Beti-Buba Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 No niestety suńka NADAL widnieje na stronie schroniska i tak jak pisałam wyżej w zakładce "PILNIE poszukują domu", czyli pobyt w schronisku jest dla niej bardzo traumatyczny....Ponawiam apel: Drodzy sympatycy tej WSPANIAŁEJ rasy, popytajcie, rozgłoście gdzie możecie, pomóżcie jej znaleźć nowy domek.To musi się udać! Quote
bou Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 BERNARDYNFundacja Zwierząt SkrzywdzonychBiuro: 98-100 Łask, Anielin 51tel. 732 669 659, [email protected]P.Ewa Jarosławska,tyle zrobiła dla Buni..Może pomoże i tej bernardyniej babuni...Oby...M. Quote
Beti-Buba Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Trzymajcie kciuki przy Belli jest zapis REZERWACJA! Quote
Beti-Buba Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Niestety zapis "REZERWACJA" został usunięty :(Nie zapominajcie o Belli-ona nadal czeka..... Quote
phase Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 przykro bardzo...... ale jeszcze znajdzie sie najlepszy domek Quote
Recommended Posts