Tyśka) Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Robiłam kiedyś zakupy przez FERA.PL - raz, nie było problemów. Bitiba też ma dobre ceny, niestety asortyment skromny, moich karm nie ma (tzn nie ma wszystkich), ale można przejrzeć - może podpasuje. A Mruczuś jaki jest? I do kogo namiary? Quote
Moli@ Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 8 minut temu, Tyś(ka) napisał: Robiłam kiedyś zakupy przez FERA.PL - raz, nie było problemów. Bitiba też ma dobre ceny, niestety asortyment skromny, moich karm nie ma (tzn nie ma wszystkich), ale można przejrzeć - może podpasuje. A Mruczuś jaki jest? I do kogo namiary? Dzięki za opinię o FERA.PL. Ceny suchej karmy niższe w tym "Lary", biegamy po hurtowniach i szukamy gdzie taniej ,) Mruczuś około 6 miesięczny kotek - przylepa, chce mieć swego człowieka. Namiary - na mnie. Quote
Moli@ Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Dzień 46 Nie robiłam zdjęć. Na dzień, przyjechała Pani Basia, uczestniczyła w karmieniu kotów..., zdziwiona - kociambry kręcą się pod nogami, dają się głaskać a dwoje można brać na ręce. Zostawiła kotom 3kg suchej karmy. Wczoraj dokupiłam konserwy, łączę z Felixem - 61,69zł / paragon - 31szt Quote
Baltimoore Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Jak dobrze że się oswajają :) Przepiękne są :)) Quote
Moli@ Posted October 10, 2018 Author Posted October 10, 2018 11 godzin temu, Baltimoore napisał: Jak dobrze że się oswajają :) Przepiękne są :)) Tak, piękne koty :) Oczki suche nie łzawią nie ropieją, noski też ok, sierść błyszcząca, boczki zaokrąglone... Trzy kotki, które podchodzą do ręki dupcie mają czyste. Quote
Moli@ Posted October 10, 2018 Author Posted October 10, 2018 Dzień 47 Czwarty kociak coraz bliżej podchodzi... dziś po raz pierwszy w mojej obecności podszedł do miseczek i jadł :) Quote
Moli@ Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 Dzień 48 Oglądamy Roxi :) na kolanach jest fajnie :) Quote
Moli@ Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 Co trzyma w ręku... sprawdziła wdrapując się na ramię ,) Quote
Moli@ Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 https://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_dla_kota_sucha/cat_chow/special_care/383101 Kupiłyśmy naszym grubaskom :) 15kg / 144,80zł Quote
Tyśka) Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Na jakiego miasto ogłosić? Bo na razie dałam na Białystok. Mruczek :) https://www.olx.pl/oferta/rozmruczany-nakolankowy-terapeuta-polroczny-piekny-mruczek-CID103-IDx2Rc2.html Manię też ogłosić? 1 Quote
Moli@ Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Na jakiego miasto ogłosić? Bo na razie dałam na Białystok. Mruczek :) https://www.olx.pl/oferta/rozmruczany-nakolankowy-terapeuta-polroczny-piekny-mruczek-CID103-IDx2Rc2.html Manię też ogłosić? Świetny tekst. Wielkie dzięki za ogłoszenie :) Manię, też można ogłosić i też na Białystok. Kotki nie mieszkały w domu z człowiekiem to może tylko na Białystok. Dziś była Pani Basia, drzwi pootwierane i Mania z Mruczkiem wbiegały do domu, garażu - zwiedzały ,) Quote
Recommended Posts