Moli@ Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 3 minuty temu, buniaaga napisał: O do ogłoszeń pozują :) Pracujemy nad tym ,) ...już dwójkę mogę bez problemu zgarnąć do klatki... pogłaskać, brać na ręce. Muszę bardzo uważać - kręcą się pod nogami. Kocurek z białym szaliczkiem nadal nie widzi nic miłego w kontakcie z człowiekiem, nie ucieka w popłochu ale woli utrzymać dystans. Quote
Nadziejka Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Halusiu sciskam tulinkam tygrysiatka i za zdrowenko Twoje tez ogromnie slij mi numer kotunka slij serce Quote
Moli@ Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 Nadziejko, Nadziejko...:) Ślicznie proszę, zakończ bazarek dla naszych sierściuchów np 01.08. Kupię maluchom trochę konserw, witaminki...niech wyrosną na piękne kociambry... niech kuszą pięknym futerkiem. Quote
Nadziejka Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 a ne zakoncze ne zakoncze ci ja .. bom ja czarownica uparta slij mi numerusioooo tego kontusia prosze serduszko stokroc za wszystkie smokunie trzymamy Quote
Moli@ Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Zaszalałam i kupiłam na bazarku wypasioną kuwetę z filtrem...dla bezdomnych kotów... :) Maluchy większą część doby mają wolne wyjścia (klatka otwarta)... duża kuweta nie musi stać w klatce. ... co prawda sugerowano że miski w zupełności by im wystarczyły (zakup kuwet to była rozrzutność)...idąc dalej...to chyba ziemia z pola też byłaby ok ,) 1 Quote
Nadziejka Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 wyslalam dzis ku Tobie Halinko 30 zl z bazareczku : 20 zl za perfumka -Perelka dala wczoraj pieniazeczki 10 zl Nadziejkowa cegielenka Ciocia koja dostala dzis rankiem num konta Molinkowy i tez bedzie slac cegielenke ku Tobie pozdrawiamy stokroc z Nadziejkowa wszedzie upal niemilosierny straszny ...straszny Przecudny ten kuwetek tygrysi hoho wypas wypas wszytkim goraco za goraco chlodziku chlodziku pragniemy mnostwo pozdrowien lapeczkom slemy Quote
Moli@ Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Pięknie dziękujemy :) potwierdzę jak wpłyną na bazarku Upał straszliwy...doskwiera wszystkim. W miastach nagrzewają się budynki, chodniki czuć zapach smoły z asfaltu...U nas zero wiatru, słoneczko pali wkoło lasy... jak w piecu. Musimy przetrzymać... Quote
Nadziejka Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Na dobranocun wszystkim lapenkom i Tobie spokojnosci chlodziku chlodziku boc to nie do wytrzymania jest .... Halinko a na dobranocunke jeszcze poleciala mala niespodzianeczka dla tygrysiow sciskam serduszkiem do zobaczonka uslyszonka Quote
Moli@ Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 W mieście jak w piecu hutniczym... współczuję zwierzętom i ludziom... porównując to mamy szczęście, przy takich temperaturach tylko za miasto uciekać Kupiłam ciasteczka z witaminami dla maluchów 2 paczki - 11,90 zł. dostałam dla mruczków mały prezencik... też do chrupania :) 1 Quote
Moli@ Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Jeszcze pospać... o to jest pytanie ,) :) Kocięta pozdrawiają... Quote
buniaaga Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 wrzuciłam wyróżniłam ogłoszenie na olx dla kociaków. Zaciskamy kciuki :) Quote
Moli@ Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 12 minut temu, buniaaga napisał: wrzuciłam wyróżniłam ogłoszenie na olx dla kociaków. Zaciskamy kciuki :) Zaciskamy :) Dziękuję... Quote
Moli@ Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Był telefon w sprawie adopcji czarnego kocurka. Rodzina zgodziła się na wizytę przedadopcyjną. Poprosiłam już o pomoc o przeprowadzenie wizyty. Może los się uśmiechnie do jednego z chłopaków :) Quote
Moli@ Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Drodzy Państwo... DOGOMANIACY niektórzy, także na tym wątku zarzucali mi brak empatii...złośliwość...bezmózgowie...złą opiekę nad dzikimi kotami (wykorzystując zdjęcie uprzednio wycinając mój komentarz do niego!) a wszystko dlatego że śmiałam zadać kilka pytań opiekunom Białoogonków... opiekunom Noska. Dlatego że śmiałam okazać współczucie dla Noska. Zamieszczone zostały wyniki badań Noska... są opisy weta (naprawdę warto je uważnie przeczytać- strona 459 ) Quote
Moli@ Posted August 7, 2017 Author Posted August 7, 2017 Obejrzałam zdjęcie i zamarłam, co wystaje z pod pralki...Na szczęście to kółko do wieszania zasłon/firanek ,) Niedawno dorosłe koty przyniosły maluchom myszkę do zabawy... znalazłam trzy maluchy w legowisku pod kocykiem tylko dupcie na zewnątrz warczały...mruczały kocyk podskakiwał. Uniosłam a tam myszka... bawiły się (myszka była martwa). Narzuta na pralce służy do wspinaczki i zjeżdżania :) Przy okazji poprawiłam kocyk... u mnie zwierzaki mogą rozrabiać... bawić się, bałaganić...,) nie wszystkim to się podoba... trudno ,) Quote
Recommended Posts