Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

14 godzin temu, teresaa118 napisał:

cos na watku nic sie nie dzieje, moja wplata za kwiecien nie odnotowana, a poszla teraz wplata za maj i czerwiec

witam, przepraszam u siebie w notatkach odnotowałam tą wpłatę ale nie zapisałam na wątku, a uzupełniać staram sie raz w miesiącu, ale się poprawie i juz będę na bieżąco. Także na pewno byłaby odnotowana. Jeszcze raz przepraszam

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękuję za wpłaty:

- Ranias - 15zł - 04.05

- Agnieszce103 - 5zł - 04.05

- Kaas1 - 20zł - 08.05

- mdk8 - 10zł - 09.05

- Mama Oleny - 50zł - 10.05

- Bakusiowa - 25zł - 22.05

• 2 weeks later...
Posted

Dostałam takiego maila od Pana w sprawie Bogusia...Olena, powinnam coś odpisać??

Niestety umowa adopcyjna (jej treść ) i polskie prawo ogranicza i to mocno ! Chętnie bym zaopiekował się tym pieskiem .To jest mój idealny typ psa ! ale niestety ! Do tego Wykastrowany ! ! Masakra - to dla dobra zwierząt wg Was ?!
(Przesyłam w zalączniku zdjęcie mojego byłego psa r2008+ inne z sieci )
Przyczyńcie się do zmiany prawa , bo działa na szkode , a nie dla dobra zwierząt !! od 8 lat nie mogę mieć normalnego psa w domu !! żal !
Po takiego psa jestem w stanie pojechać/polecieć osobiście nawet do Japonii !!
Pzdr
Rozgoryczony

Posted
13 godzin temu, kiyoshi napisał:

Dostałam takiego maila od Pana w sprawie Bogusia...Olena, powinnam coś odpisać??

Niestety umowa adopcyjna (jej treść ) i polskie prawo ogranicza i to mocno ! Chętnie bym zaopiekował się tym pieskiem .To jest mój idealny typ psa ! ale niestety ! Do tego Wykastrowany ! ! Masakra - to dla dobra zwierząt wg Was ?!
(Przesyłam w zalączniku zdjęcie mojego byłego psa r2008+ inne z sieci )
Przyczyńcie się do zmiany prawa , bo działa na szkode , a nie dla dobra zwierząt !! od 8 lat nie mogę mieć normalnego psa w domu !! żal !
Po takiego psa jestem w stanie pojechać/polecieć osobiście nawet do Japonii !!
Pzdr
Rozgoryczony

facet z poglądami aż śmiech na sali, fajnie że nikt mu psa bez kastrowania nie wydał, a po co on takiego chce - do pseudohodowli? nie odpisuje, szkoda nerwów

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted
17 godzin temu, kiyoshi napisał:

Olenko, nikt o Bogusia nie pytał? ogłoszenia mają setki wejść i mnóstwo pobrań telefonu...więc czemu nikt nie pyta? nie rozumiem:(

ani jednego telefonu:(, zapytam jeszcze bo Małgosia nie mówi mi np o dzieciakach  którzy robią sobie żarty 

Posted
Dnia 19.06.2017 o 15:21, kiyoshi napisał:

Olenko, nikt o Bogusia nie pytał? ogłoszenia mają setki wejść i mnóstwo pobrań telefonu...więc czemu nikt nie pyta? nie rozumiem:(

Tak jak myślałam nadal dzieciaki dzwonią (ale to podobno norma, bo i do innych dzwonią albo dzieci albo panowie pytający o usługi;OO - ludzie się nudzą;))

Wczoraj dzwonił pan który chciał labradora za darmo, trochę się zawiódł że Boguś labradorem z rodowodem nie jest, a dziś dzwonił dzieciak udający dorosłego i pytał o to samo tylko z innego numeru.

Boguś pojedzie na badanie krwi, bo niby miał tylko 2 ataki od początku roku to warto zobaczyć czy wszystko ok. 

Posted
47 minut temu, Olena84 napisał:

Tak jak myślałam nadal dzieciaki dzwonią (ale to podobno norma, bo i do innych dzwonią albo dzieci albo panowie pytający o usługi;OO - ludzie się nudzą;))

Wczoraj dzwonił pan który chciał labradora za darmo, trochę się zawiódł że Boguś labradorem z rodowodem nie jest, a dziś dzwonił dzieciak udający dorosłego i pytał o to samo tylko z innego numeru.

Boguś pojedzie na badanie krwi, bo niby miał tylko 2 ataki od początku roku to warto zobaczyć czy wszystko ok. 

myślałam że tylko do mnie ten typ dzwonił...

a dzieciaki..tak - miałam kilka dni gdy bez przerwy dzwoniły dzieciaki z zastrzeżonego numeru...na szczęscie już sie odczepiły

szkoda Bogusia:(

Posted
22 minuty temu, kiyoshi napisał:

myślałam że tylko do mnie ten typ dzwonił...

a dzieciaki..tak - miałam kilka dni gdy bez przerwy dzwoniły dzieciaki z zastrzeżonego numeru...na szczęscie już sie odczepiły

szkoda Bogusia:(

a to Ty swój telefon też podałaś? zastrzeżonego nie odbieraj, albo mów jak Małgosia z hotelu "zostałeś namierzony' - od razu sie wyłączy;)

Posted
1 minutę temu, Olena84 napisał:

a to Ty swój telefon też podałaś? zastrzeżonego nie odbieraj, albo mów jak Małgosia z hotelu "zostałeś namierzony' - od razu sie wyłączy;)

nie o Bogusia...do mnie dzwonią o MOJE psy...Beze, psiaki z przytuliska...

Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

nie o Bogusia...do mnie dzwonią o MOJE psy...Beze, psiaki z przytuliska...

no to mów tak samo, albo jak widzisz zastrzeżony to mów "komenda policji" i będzie po sprawie;) do mnie jakos nie chcą dzwonić a też mam pare tekstów w zanadrzu 

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

b1e11e7d66391b33gen.jpg

7c9e58345c2c9852gen.jpg

Nie widzę starych zdjęc, to pewnie przez to że muszę usuwać na fotosiku i potem zanikają:(

ja też nie widzę, a właśnie zaglądam do Bogumiła :) Olenko, ile on waży? i Czy jest szczekliwy?  Bo tak sobie pmyslałam, mając podobnego tymczasowicza w domu, tyle , że bez łapy, że zawsze można polecić Bogusia, jakby ktos akurat nie chciał psa Bambi, który hmmm jest mocno szczekliwy i do  tego niszczyciel :)

Posted
9 minut temu, AgaG napisał:

ja też nie widzę, a właśnie zaglądam do Bogumiła :) Olenko, ile on waży? i Czy jest szczekliwy?  Bo tak sobie pmyslałam, mając podobnego tymczasowicza w domu, tyle , że bez łapy, że zawsze można polecić Bogusia, jakby ktos akurat nie chciał psa Bambi, który hmmm jest mocno szczekliwy i do  tego niszczyciel :)

Bambi to Twój?;) Bogus waży ok 17kg, on się bardzo uspokoił, szczeka tylko jak ktoś zadzwoni do bramy, już jest spokojny jak zostanie z domu i nie niszczy

• Upvote 1
Posted
20 minut temu, Olena84 napisał:

Bambi to Twój?;) Bogus waży ok 17kg, on się bardzo uspokoił, szczeka tylko jak ktoś zadzwoni do bramy, już jest spokojny jak zostanie z domu i nie niszczy

Bambi jest u mnie na bdt. Muszę go zważyć, bo już odrobił chudość. Ale na oko 14 kilo. czyli trochę mniejszy choć może i mniej wązy, bo jednej nóżki brak. Szczeka strasznie. niestety i to jest problem. Niszczy sporo ale niezależnie od tego, czy sie jest w domu czy nie. Nie bardzo reaguje na tzw, znaki dyscyplinujace by nie szczekał. :( Muszę próbować nagradzać ciszę i może pojmie . 

Ściągnę sobie to zdjecie Bogusia ostatnie i dam do komputera. A nóż ktoś si wynajdzie przy okazji. :) bo z buzi to są b. podobne psy :)

Posted
1 godzinę temu, AgaG napisał:

Bambi jest u mnie na bdt. Muszę go zważyć, bo już odrobił chudość. Ale na oko 14 kilo. czyli trochę mniejszy choć może i mniej wązy, bo jednej nóżki brak. Szczeka strasznie. niestety i to jest problem. Niszczy sporo ale niezależnie od tego, czy sie jest w domu czy nie. Nie bardzo reaguje na tzw, znaki dyscyplinujace by nie szczekał. :( Muszę próbować nagradzać ciszę i może pojmie . 

Ściągnę sobie to zdjecie Bogusia ostatnie i dam do komputera. A nóż ktoś si wynajdzie przy okazji. :) bo z buzi to są b. podobne psy :)

super, dziękuję, moze ktoś go pokocha;)