Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Noi jak trochę pojęczałam to zawitałyście i wy ;p

Jęcz, jęcz, bo my takie leniwe cioteczki - przeczytamy, ale z pisaniem już są problemy.

Ja też wczoraj ufnęłam z ulgą - dobrze, że wszyscy przeżyli i Boguś nie zdemolował lecznicy ;)

Posted

Boguś oczywiście nie poczekał aż będzie można zdjąć kołnierz, i już wyczekał na odpowiedni moment i rozwalił go o drzwi;)

A to łobuz!

A brzuszek cały? Nie wyciągnął szwów?

Posted

Jeśli pies bardzo nie lubi kołnierza czy go niszczy to można po zabiegach ubierać pampers, albo taki ochraniacz z materiału w kształcie pampersa (to już trzeba samemu zrobić) tylko trzeba to podwiązać do szelek, no i tak założyć by psiak miał jak robić si. Mój Homerek po operacji guza akurat tolerował pampers i dzięki temu nie rozlizywał rany.

Posted

Ale chyba lepiej żeby rana się, hmmm, wietrzyła?
Zawsze się lepiej goi jak jest dostęp powietrza.

A Boguś to łobuz jest ;)

Jak pies nie rozlizuje namiętnie, to pewnie że tak. Tylko niektórym psom trudno to wytłumaczyć. :)
Posted

Jajka w porządku, wszystko się zagoiło, ale Boguś to jednak specyficzny psiak;/, teraz już Gucio nie jest w jego typie, i zamiast zalecać się to warczy na niego, na szczęście dziś Gucio wyjeżdża, ciekawe jak będzie reagował na innych samców

Posted

Jajka w porządku, wszystko się zagoiło, ale Boguś to jednak specyficzny psiak;/, teraz już Gucio nie jest w jego typie, i zamiast zalecać się to warczy na niego, na szczęście dziś Gucio wyjeżdża, ciekawe jak będzie reagował na innych samców

Nudzić się z Bogusiem nie można :)