jola&tina Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Noi jak trochę pojęczałam to zawitałyście i wy ;p Jęcz, jęcz, bo my takie leniwe cioteczki - przeczytamy, ale z pisaniem już są problemy. Ja też wczoraj ufnęłam z ulgą - dobrze, że wszyscy przeżyli i Boguś nie zdemolował lecznicy ;) Quote
ania75 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 tak tak jęczenie daje dobre efekty ...... pozdrawiam Bogusiowe wielbicielki :) Quote
Olena84 Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Boguś oczywiście nie poczekał aż będzie można zdjąć kołnierz, i już wyczekał na odpowiedni moment i rozwalił go o drzwi;) Quote
Nadziejka Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Boguniu sciskam pozdrawiam na dniach wysle reszte pieniazkow Quote
jola&tina Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Boguś oczywiście nie poczekał aż będzie można zdjąć kołnierz, i już wyczekał na odpowiedni moment i rozwalił go o drzwi;) A to łobuz! A brzuszek cały? Nie wyciągnął szwów? Quote
mar.gajko Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Wiedziałam :) wiedziałam, że coś wywinie. To jest cholera mała. Quote
AgaG Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Jeśli pies bardzo nie lubi kołnierza czy go niszczy to można po zabiegach ubierać pampers, albo taki ochraniacz z materiału w kształcie pampersa (to już trzeba samemu zrobić) tylko trzeba to podwiązać do szelek, no i tak założyć by psiak miał jak robić si. Mój Homerek po operacji guza akurat tolerował pampers i dzięki temu nie rozlizywał rany. Quote
mar.gajko Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ale chyba lepiej żeby rana się, hmmm, wietrzyła? Zawsze się lepiej goi jak jest dostęp powietrza. A Boguś to łobuz jest ;) Quote
Nadziejka Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 bazarusio dla Krabunia i Bogunia bedzie czynny jutro zapraszam do zagladania http://www.dogomania.com/forum/topic/333551-mydelka-perfumki-i-ksiazki-dla-krabunia-i-bogunia-jeszcze-tworze/ Quote
AgaG Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ale chyba lepiej żeby rana się, hmmm, wietrzyła? Zawsze się lepiej goi jak jest dostęp powietrza. A Boguś to łobuz jest ;) Jak pies nie rozlizuje namiętnie, to pewnie że tak. Tylko niektórym psom trudno to wytłumaczyć. :) Quote
mar.gajko Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 No tak, a Bogusław Piękny to ancymonek jest :) Quote
Olena84 Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 bazarusio dla Krabunia i Bogunia bedzie czynny jutro zapraszam do zagladania http://www.dogomania.com/forum/topic/333551-mydelka-perfumki-i-ksiazki-dla-krabunia-i-bogunia-jeszcze-tworze/ Dziekuje bardzo!!!! No tak, a Bogusław Piękny to ancymonek jest :) Przynajmniej nudno nie jest;) Quote
Olena84 Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 Kolejny error na dogomanii, cięzko mi sie logować:( Quote
Nutusia Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Lepszy jest miękki kołnierz - nie ogranicza tak pola widzenia i psy go lepiej tolerują. Tyle, że... droższy :( Quote
Olena84 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Jajka w porządku, wszystko się zagoiło, ale Boguś to jednak specyficzny psiak;/, teraz już Gucio nie jest w jego typie, i zamiast zalecać się to warczy na niego, na szczęście dziś Gucio wyjeżdża, ciekawe jak będzie reagował na innych samców Quote
Nadziejka Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Zagladam z kciukami za wszystko dobruskie dla psiego serdunka Quote
mar.gajko Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Jajka w porządku, wszystko się zagoiło, ale Boguś to jednak specyficzny psiak;/, teraz już Gucio nie jest w jego typie, i zamiast zalecać się to warczy na niego, na szczęście dziś Gucio wyjeżdża, ciekawe jak będzie reagował na innych samców Nudzić się z Bogusiem nie można :) Quote
Olena84 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Ale jak myślę o przyszłej adopcji to ciarki mi idą po plecach;/ Quote
mar.gajko Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ale jak myślę o przyszłej adopcji to ciarki mi idą po plecach;/ Aż do czubka głowy. Te ciarki. Quote
Nutusia Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 A może mu się włączy wersja eksportowa? ;) Nie wolno się poddawać! :D Quote
Recommended Posts