Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na watku krakowskim lizka pisala,ze moze dac szczeniakowi tymczas...co prawda chce ja prosic zeby przyjela szczeniaka rowniez w kiepskiej sytuacji.ktory bedzie po operacji przepuklinki,mam do niej dzwonic ale kiedy by szczeniak mogl isc na operacje bede wiedziec w poniedzialek...a skoro ten szczeniak ma trafic do pijakow to moze lizka zgodzila by sie go wziac na tymczas,moze do czasu operacji szczeniaczka ten juz znajdzie dom...a jak nie to bedziemy myslec....
moge podac nr lizki na priwa,mam nadzieje ze sie nie pogniewa

Posted

Przed chwilą dzwonił pan. Mówił że szuka jamniorka dla swoich rodziców którym niedawno jamniorek sunia odszedł ze starości.... Piesio pojechałby w świętokrzyskie... Ma przyjsć. Pogadamy.

Posted

Przesympatyczni młodzi ludzie !!! Znaleźli psiaka dzieki Owieczce :-) na Allegro.
Wszystkie obowiązki z wizytą u weta wzięli na siebie.Choć dosć nalegałam że zrobie to sama. Piesek bedzie mieszkał w domku z ogródkiem u rodziców którym niedawno umarł jamniorek. Ze starości. Zawsze mieli jamiczki i jamnikopodobne... Ulubiona rasa. Zobowiązali się pisać na dogo co cłychać u chłopaka.
Piesio pojechał z nimi do ich mieszkania. Niedaleko. W niedzielę piesek przyjedzie do mnie bo mają jakiś wyjazd na kilka godzin do Katowic. Piesio ma miec juz swoją ksiązeczkę. Po poł. pojedzie już do swojego docelowego domku.
Owieczko Dzięki Tobie piesio ma swoich ludzi. Dziekuję.Mozesz aukcję zdjać.

Posted

Dostałam właśnie taką widomość na gg Witam:)tu Kasia od jamniczka:)odzywam się bo dopiero dotarliśmy do domu.po drodze odwiedzilismy weterynarza,maly dostal coś na odpchlenie i odrobaczenie,kolejne szczepienia za ok tydzień!juz sie zadomowil i wlasnie śpi mi na kolanach:)i czeka na jedzonko:)dziękujemy:)będziemy w kontakcie:)

Posted

Witam wszystkich:) szczególnie wisela1:)wreszcie udalo mi się tu zalogować:)to właśnie u mnie znalazł domek ten cudny piesior:Djest już po pierwszej wizycie u weterynarza:)był dzielny:)to rzeczywście była szybka adopcja,ale kiedy zobaczyliśmy go kilka godzin temu na allegro od razu wykonany został telefon:)a teraz maluch śpi u mnie na kolankach:)w miarę możliwości i czasu będę informować o jego rozwoju:)muszę zaznajomić się z całą formułą dogomanii:)pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!!

Posted

Piesior:Dpo drzemce i obiadku się rozbrykał:)widać że się zadomowił:)już jednego kapcia zgryzł więc czuje się pewnie:Djest kochany i słodki!imienia jeszcze nie posiada:(to kwestia czasu, choć ja chwilami mówię do niego wel Gamoń:Djutro napisze jak minęla noc:)

Posted

To prawda jest fajny:)dzień dobry po 1 nocy:)cóż powiem, jak śpi to aniołek, ale jak zje i się wyśpi to mały diabełek:)uwielbia gryźć... szczególnie palce:Doczywiście spał w pościeli razem z nami i nie było mowy o innym wariancie, choc mial zrobione wygodne spanko:)próby ulokowania go tam nie wyszły:Djest uparty!to żywy, wesoły psiak:)nawet na krok mnie nie opuszcza, gdzie ja tam on:)uroku mu nie brak, to napewno:)miłego dnia wszystkim:)