twipsy Posted March 17, 2003 Posted March 17, 2003 Wyżły są najpiekniejsze, ale ten Kapsel jest uroczy :P Quote
IzaBella Posted March 17, 2003 Posted March 17, 2003 Tak sczerze mowiac bassety sa slodkie psy, wkazdym badz razie z wygladu, bo charakteru nie znam :D Quote
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Posted March 18, 2003 Tak sczerze mowiac bassety sa slodkie psy, wkazdym badz razie z wygladu, bo charakteru nie znam :D Z charakteru sa jeszcze bardziej urocze. Uparciuchy i nerwusy. Jak Kapsel coś chce to potrafi się prosić godzinami. Jak go próbujesz ignorować to usiądzie, zwiesi łeb patrzy na Ciebie spod byka i zaczyna szczekać (potrafi tak szczekać godzinami). Siłą rzeczy trzeba się ugiąc bo nie ma życia jak ci basset swym tubalnym głosem szczeka (takie szczekniecie co kilka sekund doprowadza do szału). I to są straszne pieszczochy wszystko by oddał za czochranie pod brodą :) Quote
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Posted March 18, 2003 Wyżły są najpiekniejsze, ale ten Kapsel jest uroczy :P No to może tak: Bassety sa najpiękniejsze ale wyżły też są urocze :lol: Quote
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Posted March 18, 2003 Wcale ze nie! Bo moje :wink: :lol: A właśnie że nie! Bo móje, moje, moje... sa najpiękniesze :agrue: Quote
IzaBella Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 :lol: :wink: ok niech ci bedzie twoje sa naj piekniejsze,ale moje sa urocze :wink: Quote
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Posted March 18, 2003 :lol: :wink: ok niech ci bedzie twoje sa naj piekniejsze,ale moje sa urocze :wink: Moge nawet powiedzieć że sa PRZEUROCZE :) Quote
Prada Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 Bassety, są fajne. Zresztą wszystkie psy są fajne. :D :D :D :D :D :D ALE AMSTAFFY SĄ PRZECUDNE !!! :D :D :D :wink: Quote
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Posted March 18, 2003 Bassety, są fajne. Zresztą wszystkie psy są fajne. :D :D :D :D :D :D ALE AMSTAFFY SĄ PRZECUDNE !!! :D :D :D :wink: Jak juz nauczę Kapsia czytać to przeczyta to co napisałaś i pobiegnie Cię zjeść :lol: Jak to że bassety są tylko fajne!? ONE SĄ NAJFAJNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Prada Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 Saga mnie obroni......zaliże go ....na bank :wink: Quote
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Posted March 18, 2003 Saga mnie obroni......zaliże go ....na bank :wink: Jak mu to powiem to się zaślini po same pachy (przyszła wiosna i w Kapselku hormony buzują - pewnie to dlatego bo ma w rodowodzie wpisane reproduktor) Quote
larissa Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 A wcale nie, bo to moje są najpiękniejsze :wink: Quote
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Posted March 18, 2003 A wcale nie, bo to moje są najpiękniejsze :wink: Larisso co masz najpięknieszego? Pochwal się:) Może nam zaprezentujesz? Quote
tynka Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 no dobra dobra widzę że muszę was pogodzić :D najbardziej najfajniejsza jest sunia Fabunia :) :wink: Quote
larissa Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 Mam dwie suczki CTR. Słodkie pluszaki :D :D :D Proszę to zdjęcie starszej :fadein: Quote
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Posted March 18, 2003 no dobra dobra widzę że muszę was pogodzić :D najbardziej najfajniejsza jest sunia Fabunia :) :wink: Coś podobnego!!! Ja protestuję (chociaż Kapsio pewnie by się zgodził że suczki sa najfajniejsze) Quote
Dark Icon Posted March 19, 2003 Author Posted March 19, 2003 :lol: :lol: :lol: I ja Ciebie pozdrawiam dziewczyno z polskiego zagłębia winnego :) I aby twe psy nie tarzały się w... (oczywiście jeśli to robią) Quote
Prada Posted March 19, 2003 Posted March 19, 2003 Ha ! Mój pies się w niczym nie tarza, w niczym , absolutnie, nigdy ! I niech tak zostanie .... Quote
Dark Icon Posted March 19, 2003 Author Posted March 19, 2003 Ha ! Mój pies się w niczym nie tarza, w niczym , absolutnie, nigdy !I niech tak zostanie .... I własnie tego Ci życzę :) A czy lubi młode wino pochodzące z zielonogórskich winnic (szczególnie te z południowych stoków) Quote
Prada Posted March 19, 2003 Posted March 19, 2003 A czy lubi młode wino pochodzące z zielonogórskich winnic (szczególnie te z południowych stoków) No jeszcze nie wiem , bo ona jeszcze dziecko jest :wink: . Poczęstuję ją na Winobranie we wrześniu :wink: Quote
Recommended Posts