Dark Icon Posted March 17, 2003 Share Posted March 17, 2003 :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skanka Posted March 17, 2003 Share Posted March 17, 2003 No co ty gadasz??????? Wyżły :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzaBella Posted March 17, 2003 Share Posted March 17, 2003 Wcale ze nie! Bo moje :wink: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twipsy Posted March 17, 2003 Share Posted March 17, 2003 Wyżły są najpiekniejsze, ale ten Kapsel jest uroczy :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzaBella Posted March 17, 2003 Share Posted March 17, 2003 Tak sczerze mowiac bassety sa slodkie psy, wkazdym badz razie z wygladu, bo charakteru nie znam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Share Posted March 18, 2003 Tak sczerze mowiac bassety sa slodkie psy, wkazdym badz razie z wygladu, bo charakteru nie znam :D Z charakteru sa jeszcze bardziej urocze. Uparciuchy i nerwusy. Jak Kapsel coś chce to potrafi się prosić godzinami. Jak go próbujesz ignorować to usiądzie, zwiesi łeb patrzy na Ciebie spod byka i zaczyna szczekać (potrafi tak szczekać godzinami). Siłą rzeczy trzeba się ugiąc bo nie ma życia jak ci basset swym tubalnym głosem szczeka (takie szczekniecie co kilka sekund doprowadza do szału). I to są straszne pieszczochy wszystko by oddał za czochranie pod brodą :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Share Posted March 18, 2003 Wyżły są najpiekniejsze, ale ten Kapsel jest uroczy :P No to może tak: Bassety sa najpiękniejsze ale wyżły też są urocze :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Share Posted March 18, 2003 Wcale ze nie! Bo moje :wink: :lol: A właśnie że nie! Bo móje, moje, moje... sa najpiękniesze :agrue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzaBella Posted March 18, 2003 Share Posted March 18, 2003 :lol: :wink: ok niech ci bedzie twoje sa naj piekniejsze,ale moje sa urocze :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Share Posted March 18, 2003 :lol: :wink: ok niech ci bedzie twoje sa naj piekniejsze,ale moje sa urocze :wink: Moge nawet powiedzieć że sa PRZEUROCZE :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prada Posted March 18, 2003 Share Posted March 18, 2003 Bassety, są fajne. Zresztą wszystkie psy są fajne. :D :D :D :D :D :D ALE AMSTAFFY SĄ PRZECUDNE !!! :D :D :D :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwia i boksery Posted March 18, 2003 Share Posted March 18, 2003 Oprócz bokserów oczywiście. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Share Posted March 18, 2003 Bassety, są fajne. Zresztą wszystkie psy są fajne. :D :D :D :D :D :D ALE AMSTAFFY SĄ PRZECUDNE !!! :D :D :D :wink: Jak juz nauczę Kapsia czytać to przeczyta to co napisałaś i pobiegnie Cię zjeść :lol: Jak to że bassety są tylko fajne!? ONE SĄ NAJFAJNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prada Posted March 18, 2003 Share Posted March 18, 2003 Saga mnie obroni......zaliże go ....na bank :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Share Posted March 18, 2003 Saga mnie obroni......zaliże go ....na bank :wink: Jak mu to powiem to się zaślini po same pachy (przyszła wiosna i w Kapselku hormony buzują - pewnie to dlatego bo ma w rodowodzie wpisane reproduktor) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa Posted March 18, 2003 Share Posted March 18, 2003 A wcale nie, bo to moje są najpiękniejsze :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Share Posted March 18, 2003 A wcale nie, bo to moje są najpiękniejsze :wink: Larisso co masz najpięknieszego? Pochwal się:) Może nam zaprezentujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tynka Posted March 18, 2003 Share Posted March 18, 2003 no dobra dobra widzę że muszę was pogodzić :D najbardziej najfajniejsza jest sunia Fabunia :) :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa Posted March 18, 2003 Share Posted March 18, 2003 Mam dwie suczki CTR. Słodkie pluszaki :D :D :D Proszę to zdjęcie starszej :fadein: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Icon Posted March 18, 2003 Author Share Posted March 18, 2003 no dobra dobra widzę że muszę was pogodzić :D najbardziej najfajniejsza jest sunia Fabunia :) :wink: Coś podobnego!!! Ja protestuję (chociaż Kapsio pewnie by się zgodził że suczki sa najfajniejsze) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prada Posted March 18, 2003 Share Posted March 18, 2003 :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Icon Posted March 19, 2003 Author Share Posted March 19, 2003 :lol: :lol: :lol: I ja Ciebie pozdrawiam dziewczyno z polskiego zagłębia winnego :) I aby twe psy nie tarzały się w... (oczywiście jeśli to robią) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prada Posted March 19, 2003 Share Posted March 19, 2003 Ha ! Mój pies się w niczym nie tarza, w niczym , absolutnie, nigdy ! I niech tak zostanie .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Icon Posted March 19, 2003 Author Share Posted March 19, 2003 Ha ! Mój pies się w niczym nie tarza, w niczym , absolutnie, nigdy !I niech tak zostanie .... I własnie tego Ci życzę :) A czy lubi młode wino pochodzące z zielonogórskich winnic (szczególnie te z południowych stoków) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prada Posted March 19, 2003 Share Posted March 19, 2003 A czy lubi młode wino pochodzące z zielonogórskich winnic (szczególnie te z południowych stoków) No jeszcze nie wiem , bo ona jeszcze dziecko jest :wink: . Poczęstuję ją na Winobranie we wrześniu :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts