Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
ja tą babe to bym za jaja na wieszaku powiesiła za to co pisunci robiła i żeby baba zdechła w meczarniach! (przepraszam za tak ostre słowa ale u mnie co w sercu to i na jezyku).
Dobrze ze maleńka jest już bezpieczna.
Szybko radzę zawiadomić redakcje MOJEGO PSA i PSA i poprośic o dodanie małej do kacika adopcyjnego-im szybciej tym lepiej!Aha trzeba opisać jej historię-ile wycierpaiłą od tej pindy!Ma szanse zeby ukazała sie Kajunia we wrzesniowym nr.Ale musi zrobic to osoba majaca dostep do psiaka na co dzień :)

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taka baba pewnie zrodziła podobne sobie ludzkie potwory!To ma tylko gębe do ublizania de....do .sr....i żadnych innych uczuc no i jeszcze kopulacja ,to potwory lubią najbardziej.Oby jej LOS za to "wynagrodził"Nie ma dla mnie gorszej kategorii jak kobieta potwór

Posted

Dzięki Grinajs za linka do tego tematu,to szok co ta sunia przeżyła,moja najukochańsza Na Świecie Miczka,miała takie przejścia jak ona,a teraz jest Najcudowniejszym,Najmądrzejszym Pieskiem na świecie:):)!!W ogóle to przeżyłam trochę szok,gdy teraz zobaczyłam sunię,bo u mnie wyrzucili na osiedlu,tzn.podrzucili taką sunię,baaardzo podobną do niej,błąka sie wychudzona,przygarbiona,przestraszona,z noskiem wciąż przy ziemi,taka głodna,że jak jej jedzonko wyniosłam to szybko chwyciła,uciekła i jadła jakby przez tydziń co najmniej nie jadła.Kompletnie nie wiem co robić,boję sie aby"życzliwy"nie powiadomił hycla bo u nas w schronie to będzie przegrana,parę m-cy potrzymają,a co potem......Tak wczoraj szalałam z radości,że znalazłam dom Zeuskowi z naszego schronu:):),ale okrutne życie nie pozwala za długo się cieszyć i już za parę godzin się zdołowałam Tą Sunieczką:(:(

Posted

amelka zapraszam też na wątek ogólny kieleckich psiaków
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042[/URL]

Każda życzliwa pomocna dłoń z Kielc sie nam przyda..

Posted

ktos napisal do tej kopbiety z przekopiowanego ogloszenia z pierwszej strony? ja wyslalam jej info i zdjecia w waszym imieniu, bo nie wiem czy ktos to zrobil (nie mam czasu czytac calego watku;) )

Posted

Kajuniu trzymaj sie kochana , my tu wszyscy o Ciebie Walczymy :-( Biedna sunieczka , dobrze ,ze juz nie musi tego znosic , ze na razie chociaz jest bezpieczna . Ale nie moze zostac w DT .Co bedzie potem , prosimy o pomoc :-(

Posted

Patch75, jeżeli pytasz o to ogłoszenie z pierwszej strony to ja wysłałam od razu jak zostało wklejone. Odpowiedż była dość szybko ale niestety odmowna. Pani już zdecydowała się na innego psa.

Tak więc Kajunia do góry wołając domek by przyszedł szybko!!

Posted

[quote name='Od-Nowa']Patch75, jeżeli pytasz o to ogłoszenie z pierwszej strony to ja wysłałam od razu jak zostało wklejone. Odpowiedż była dość szybko ale niestety odmowna. Pani już zdecydowała się na innego psa.

Tak więc Kajunia do góry wołając domek by przyszedł szybko!![/quote]

tak, tez dzis otrzymalam odpowiedz, ta kobieta wziela psa od Tozu, mowila, ze dzis byla z nim u weta na szczepienia i ze pies bardzo kochany; przynajmniej jakis inny znalazl dom

Posted

no zesz:angryy: :angryy: :angryy: zatluc ta babe to malo:angryy:

musi zostac ukarana,to fakt,ale co zrobic zeby juz nigdy zaden psiak u niej nie cierpial???wiadomo moze czy nowego nie wziela?