grinajs Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ja tą babe to bym za jaja na wieszaku powiesiła za to co pisunci robiła i żeby baba zdechła w meczarniach! (przepraszam za tak ostre słowa ale u mnie co w sercu to i na jezyku). Dobrze ze maleńka jest już bezpieczna. Szybko radzę zawiadomić redakcje MOJEGO PSA i PSA i poprośic o dodanie małej do kacika adopcyjnego-im szybciej tym lepiej!Aha trzeba opisać jej historię-ile wycierpaiłą od tej pindy!Ma szanse zeby ukazała sie Kajunia we wrzesniowym nr.Ale musi zrobic to osoba majaca dostep do psiaka na co dzień :) Quote
*zaba* Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mlodziutka psiunia prosi o domek.Czy ta baba odpowie za to co robila?? Quote
muka1 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 taka baba pewnie zrodziła podobne sobie ludzkie potwory!To ma tylko gębe do ublizania de....do .sr....i żadnych innych uczuc no i jeszcze kopulacja ,to potwory lubią najbardziej.Oby jej LOS za to "wynagrodził"Nie ma dla mnie gorszej kategorii jak kobieta potwór Quote
grinajs Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 działam;) na wizaz.pl i o Kajuni powiadomiłam dużo dziewczyn z Kielc.Poprosilam je o pomoc:p Quote
amelka0 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dzięki Grinajs za linka do tego tematu,to szok co ta sunia przeżyła,moja najukochańsza Na Świecie Miczka,miała takie przejścia jak ona,a teraz jest Najcudowniejszym,Najmądrzejszym Pieskiem na świecie:):)!!W ogóle to przeżyłam trochę szok,gdy teraz zobaczyłam sunię,bo u mnie wyrzucili na osiedlu,tzn.podrzucili taką sunię,baaardzo podobną do niej,błąka sie wychudzona,przygarbiona,przestraszona,z noskiem wciąż przy ziemi,taka głodna,że jak jej jedzonko wyniosłam to szybko chwyciła,uciekła i jadła jakby przez tydziń co najmniej nie jadła.Kompletnie nie wiem co robić,boję sie aby"życzliwy"nie powiadomił hycla bo u nas w schronie to będzie przegrana,parę m-cy potrzymają,a co potem......Tak wczoraj szalałam z radości,że znalazłam dom Zeuskowi z naszego schronu:):),ale okrutne życie nie pozwala za długo się cieszyć i już za parę godzin się zdołowałam Tą Sunieczką:(:( Quote
saga_86 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 amelka zapraszam też na wątek ogólny kieleckich psiaków [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042[/URL] Każda życzliwa pomocna dłoń z Kielc sie nam przyda.. Quote
patch75 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ktos napisal do tej kopbiety z przekopiowanego ogloszenia z pierwszej strony? ja wyslalam jej info i zdjecia w waszym imieniu, bo nie wiem czy ktos to zrobil (nie mam czasu czytac calego watku;) ) Quote
Izunia86 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kajuniu trzymaj sie kochana , my tu wszyscy o Ciebie Walczymy :-( Biedna sunieczka , dobrze ,ze juz nie musi tego znosic , ze na razie chociaz jest bezpieczna . Ale nie moze zostac w DT .Co bedzie potem , prosimy o pomoc :-( Quote
Od-Nowa Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Patch75, jeżeli pytasz o to ogłoszenie z pierwszej strony to ja wysłałam od razu jak zostało wklejone. Odpowiedż była dość szybko ale niestety odmowna. Pani już zdecydowała się na innego psa. Tak więc Kajunia do góry wołając domek by przyszedł szybko!! Quote
Od-Nowa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Kaja szuka domu!!ma DT ale to rozwiązanie krótkotrwałe. potrzebny dom na zawsze. Quote
patch75 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='Od-Nowa']Patch75, jeżeli pytasz o to ogłoszenie z pierwszej strony to ja wysłałam od razu jak zostało wklejone. Odpowiedż była dość szybko ale niestety odmowna. Pani już zdecydowała się na innego psa. Tak więc Kajunia do góry wołając domek by przyszedł szybko!![/quote] tak, tez dzis otrzymalam odpowiedz, ta kobieta wziela psa od Tozu, mowila, ze dzis byla z nim u weta na szczepienia i ze pies bardzo kochany; przynajmniej jakis inny znalazl dom Quote
Od-Nowa Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 podniose na dobranoc!! wysłałam maile na kilka ogłoszeń. oby były tylko pozytywne wiadomości.... Quote
Gem Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Kaja wiele przeszła :( Powinna trafić do wspaniałego domu! Quote
Brucio Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 no zesz:angryy: :angryy: :angryy: zatluc ta babe to malo:angryy: musi zostac ukarana,to fakt,ale co zrobic zeby juz nigdy zaden psiak u niej nie cierpial???wiadomo moze czy nowego nie wziela? Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 na dzień dobry też podniose, moze ją domek wypatrzy! Quote
*zaba* Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Domku,bo ty chyba jeszcze nie wiesz,ze sunieczka tu czeka na CIEBIE. Quote
kika22 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Hopsiamy do góry!!!! Szukamy super domku, dla super suni! Quote
Recommended Posts