Viz Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja napisałam maila 2 tygodnie temu i również nie odpisali. ;) Będę będę. :) Quote
pi_wei Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja już nawet dzwoniłam do ZG; obiecali że coś zrobią, ale chyba robią niewiele bo obsady jak nie było, tak nie ma.... :( Quote
Kaja & Buster Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ja nie wiem, czy mam jechać w takim razie... no bo jak nam się trafi znowu pan Brabletz, to trochę pieniądze w błoto... bo już od niego mamy dużo ocen i opisów; potrzebujemy świeżej krwi :evil_lol: Quote
Viz Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja dzięki uprzejmości jednej z dogomaniaczek mam info (niepotwierdzone, ale jest ;)) kto sędziuje grupę IV. Jeśli okaże się potwierdzone to głupio byłoby odpuścić. :) Quote
Nor(a) Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Jest obsada;) Przechlewko 2007 Magdalena Świętoń gr. III,VII,VIII- płochacze, Henryk Stępka gr.VI- posokowce, VIII- pozostałe Jan Sochalski gr IV,VI Proponowana obsada może ulec zmianie. Quote
Kaja & Buster Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 słuchajcie gdzie wysłać zgłoszenie - na maila? pocztą? jeszcze nie wiem, zastanawiam się czy pojedziemy... Quote
Viz Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja też cały czas myślę... I podpisuję się pod pytaniem Kaji, bo sama nie wiem jak mam zgłosić psa... Tego kwitka zgłoszeniowego drukowanego już nie mam, żeby wysłać faxem, dlatego wolałabym mailem, ale nie wiem czy jest taka możliwość. Quote
vertragus Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 oczywiście ,ze jest:lol: [email][email protected][/email] Quote
Ania z Petitką Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja też jadę, organizacja tego oddziału jest kiepska, bo jak byłam w Słupsku na wystawie, to też nie wiedzieli, co i jak.... np. na MP było kilka osób, które wysłały zgłoszenie, a nie były w katalogu:roll: itp. Ja wysłałam zgłoszenie pocztą tradycyjną, tak jak do Słupska... Wtedy wszystko było ok, więc mam nadzieję, że teraz też będzie:) Mimo to, że organizacja oddziału jest bardzo słaba, to i tak słyszałam bardzo dobre opinie o wystawie w Przechlewku... Ponoć miła atmosfera i w ogóle... Opinie mniej więcej takie: ,,Jeśli ktoś lubi swojskie klimaty, to gorąco polecam!!!" W każdym razie, ja będę;] Quote
asia_i_bora Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 wysłałam maila, ale nie dostałam automatu, że odebrali, więc jutro poczta wysylam :) Quote
Viz Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ja niestety póki co nic nie dostałam. :shake: Quote
vertragus Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='asia:)']Też dostałam, ale bez numerka...:/[/quote] ja też bez numeru Quote
Kaja & Buster Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a ja zupełnie zapomniałam o tej wystawie xD niech ktoś zrobi fotki małym munsterlanderom :) i nie tylko! i powodzenia wszystkim wystawcom! Quote
PARSONRK Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jak ktos zobaczy niedużą osóbkę z : białymi terrierkami, gończą polską i weimarką długowłosą - to ja. Prosze beszczelnie zaczepiać :p Quote
Ania z Petitką Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Suuuuuuuuuuuper.................. A ja do tej pory NIC nie dostałam!!!!!!!!!!! Jak nie przyjdzie jutro, to chyba się zastrzelę....:angryy: A możecie mi chociaż napisać, o której się zaczyna??? Jeju... Mam tylko nadzieję, że mój tata wysłał zgłoszenie:roll: .............................................................................. i jeszcze pytanko, czy jakby się okazało, że jestem w katalogu, a niedostałam potwierdzenia, to dostanę je na miejscu wraz z numerkiem??? I czy na tą wystawę mogą wchodzić psy ni ewystawiane, bo jak się okaże, że nas nie przyjęli, to chociaż pojedziemy popatrzeć:) Quote
vertragus Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 sędziowanie rozpoczyna się o 11.15. Mogą wchodzić psy niezgłoszone Quote
Ania z Petitką Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Wielkie dzięki.... Mam nadzieję, że jesteśmy w katalogu, a potwierdzenie włuczy się gdzieś po Polsce:roll: A może popełniłam jakiś błąd w adresie.... Może dzisiaj przyjdzie........... Quote
Viz Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ania, ja również nie otrzymałam potwierdzenia. I nie wiem czy jest sens jechać. :roll: Organizacja marzeń. Quote
boryspiotr Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witam, prezentacja na ringu od 11.15, ale przyjmowanie piesków do 10.45. Będę tam ze swoim goldenem i rodzinką. sukcesów wszystkim :) Quote
Recommended Posts