Alynkaaa Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Witam przedstawiam Di 15 kg szczęścia :) Adoptowana 30 stycznia 2015 r. z Elbląskiego schroniska. Jak to bywa ze schroniskami idziesz po małego kundelka wracasz z mini wersja haszczaka zakochana po uszy :) Z lekkim niepokojem umieszczonym gdzieś z tyłu głowy szepczącym: "poradzisz sobie? to dorosły pies dasz rade? czy TŻ zaakceptuje? czy psina zaakceptuje was?" i nagle patrzysz jak ostatnia łapa ląduje za bramą gdzie smutek słychać z daleka, a w psicy zmienia się coś bliżej nie określonego może uszy stawia bardziej? może ogon unosi wyżej? może oczy zaczynają bardziej lśnić...?? nie wiesz co dokładnie, ale widzisz mega zmianę i już wiesz...że dasz radę, że zrobisz wszystko żeby psica miała kochający dom i żeby nigdy już nie musiała tam wrócić.A wiecie co jest najpiękniejsze?? że w tej samej chwili kiedy brama schroniska zostaje za wami między tobą a psicą rodzi się mega więź...na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że tak silna iż nikt i nic nie może was rozdzielić :) Quote
dcz Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Cóż, pozostaje mi tylko życzyć Wam Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia :) pięknie po prostu pięknie się czyta, że kolejny psiak ma nowy dom, opiekę i miłość. Quote
Alynkaaa Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Cóż, pozostaje mi tylko życzyć Wam Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia :) pięknie po prostu pięknie się czyta, że kolejny psiak ma nowy dom, opiekę i miłość. Witaaaamy cieplutko i dziękujemy :) staramy się jak możemy :) po cichutku namawiam TŻ na jeszcze jedna istotkę ze schronu...niestety póki co zostaje niewzruszony na moje prośby i groźby :(:(:( aleee nie dajemy za wygraną :) Quote
Alynkaaa Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 przyłapana na gorącym uczynku bo takie dobre długopisy teraz robią.......:p Quote
Pauline. Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Jakie łapki :) O adopcji psa ze schroniska coś wiem. Miałam identyczną sytuację, miał być jak najmłodszy, ale serce wybrało inaczej :P Quote
Alynkaaa Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 taak schroniska to miejsce gdzie serce wygrywa z rozumem :) Quote
furciaczek Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Hej hej hej :) Gratuluje nowego członka rodziny, prześliczna <3 Quote
lucky23 Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Witamy Di-nożarła ;) Piękny mini haszczak. Powodzonka :* ♥ Quote
maxishine. Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Gratuluję adopcji, sama mam dwa hasiory adoptowane, i jednego do adopcji. No i kundla :D Quote
Guest TyŚka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Takie kieszonkowe haszczaki są bombowe :D Quote
Ana :) Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 To po prostu haszczak wersja kompaktowa :D Quote
Recommended Posts