MrJacob122 Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Postanowiliśmy nie dzwonić. Terasz szukamy pieska z rodowodem. Jakby pani mogła napisać coś o wizycie to bardzo proszę. Quote
cham.sasiad Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 te psy chyba faktycznie w chlewie mieszkają. kiedyś chciałem kupić od nich szczeniaka i wysłałem e-maila z zapytaniem czy mogę zobaczyć warunki w jakich odchowują się szczeniaki to mi odpisali że mi nie pokażą bo szczeniaki są za małe i suczka ich matka się zestresuje a szczeniaki miały chyba 3 czy 4 tygodnie. właśnie znalazłem w skrzynce starą korespondencję z nimi z ubiegłego roku. Quote
Paulina94 Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Postanowiliśmy nie dzwonić. Terasz szukamy pieska z rodowodem. To świetnie :) Podjęliście bardzo dobrą decyzję :) Quote
Kyu Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Postanowiliśmy nie dzwonić. Terasz szukamy pieska z rodowodem. Jakby pani mogła napisać coś o wizycie to bardzo proszę. Gratuluję rozsądku i podejścia ;) Quote
MrJacob122 Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Minęło trochę czasu i chciałbym wszystkim z tego wątku podziękować. Zakupiliśmy sznaucera z hodowli ZKwP i jest zdrowy, wszystko jest ok. To była najlepsza decyzja. 2 Quote
gojka Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 2 godziny temu, MrJacob122 napisał: Minęło trochę czasu i chciałbym wszystkim z tego wątku podziękować. Zakupiliśmy sznaucera z hodowli ZKwP i jest zdrowy, wszystko jest ok. To była najlepsza decyzja. Witaj, a możesz napisać z jakiej hodowli kupiłeś psiaka? Mam zaprzyjaźnioną osobę szukającą sznaucerka.Miała kilka z pseudo,które zmarły przedwcześnie i chyba jest gotowa na zakup psa z rodowodem z ZKWP Quote
MrJacob122 Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 5 minut temu, gojka napisał: Witaj, a możesz napisać z jakiej hodowli kupiłeś psiaka? Mam zaprzyjaźnioną osobę szukającą sznaucerka.Miała kilka z pseudo,które zmarły przedwcześnie i chyba jest gotowa na zakup psa z rodowodem z ZKWP Tafika FCI Inowrocław Quote
bou Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Moja znajoma tez ma psa z tej hodowli,jest b.zadowolona.Pies też :) Quote
Recommended Posts