Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatka z Krakowa, nick Foksia i Dzekus zglaszala mi, ze ma wolny domek dla boksia lub boksi. Prosze o telefoniczny kontakt z Beatka (nie ma netu, jest na wyjezdzie). Tel. +504 470 635.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Beatka z Krakowa, nick Foksia i Dzekus zglaszala mi, ze ma wolny domek dla boksia lub boksi. Prosze o telefoniczny kontakt z Beatka (nie ma netu, jest na wyjezdzie). Tel. +504 470 635.

dziękuje bardzo Aga za informacje :Rose:
juz rozmawiałam z Beatką , mam jej jeszcze sprawdzic kilka rzeczy i dorobic zdjęcia .........ona juz ma kilka propozycji dla tych panstwa ale może naszemu Tenorkowi się uda bo to śliczny i zdrowy pies :lol:

bede informować na bieżaco cosmy ustaliły :p

Posted

Niestety z domkiem u Pani Kasi się nie udało. Koniecznie chce dziewczynkę, spróbuję Tenorka zaproponować jeszcze w jednym domku, ale tam są małe dzieci(3 i 6 lat). Nie wiem czy to nie jest ryzyko, bo psiak w schronisku jest przerażony a co dopiero z dwoma maluchami.
Szukam suczki podobnej wiekiem i wyglądem do Tenorka.

Posted

irenaka napisał(a):
Niestety z domkiem u Pani Kasi się nie udało. Koniecznie chce dziewczynkę, spróbuję Tenorka zaproponować jeszcze w jednym domku, ale tam są małe dzieci(3 i 6 lat). Nie wiem czy to nie jest ryzyko, bo psiak w schronisku jest przerażony a co dopiero z dwoma maluchami.
Szukam suczki podobnej wiekiem i wyglądem do Tenorka.

szkoda ,że Tenorka nie wybrali :oops: ale dziękujemy bardzo za pomoc i prosimy nadal o pamięć o psiaku.

To piękny ,młody pies i zle znosi schronisko .......

Posted

jak zagladam w te tematy adocyjne to jestem chora przewz kilka nastepnych dni... szkoda dalszych slow... i znikad sposobu zeby ukrocic ilosc pieskow wyrzucanych, dreczonych.. beznadzieja......