Alicja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No głowa PIĘKNA :loveu: reszta ciałka też niczego sobie ;) Quote
Vectra Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Głowa może być ... jeszcze sie rozwija ... mogła by mieć mocniejszą kufę i wyższy stop , ale i tak z takiego NIC , wyrosło fajne zwierzątko ... ma takie se przedpiersie ... no i górna linia się załamuje ... taki prezent po dziadku DENPOWER Romeo :evilbat: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wiesz co? Odczep się ode mnie...;) - taki komentarz bym dała pod tym zdjęciem... http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/02052011-022.jpg Pzdr. Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia]skoro dałaś już takie porównawcze zdjęcie to napiszę że Rekina głowa mi się bardziej podoba :cool3: http://img251.imageshack.us/img251/6760/01052011029.jpg[/FONT] Quote
Vectra Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 jeśli idzie o głowy - to to JEST GŁOWA :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia]pff :) ale Franio się nie liczy a masz jakieś porównanie Maryśki i Rekina? [/FONT] Quote
Doginka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Franka głowa najcudniejsza, ale rekin tez cudo:loveu: Ja się modlę, żeby Lotosowi jeszcze się ten mały łepetynek rozwinął:roll: Vectra, może wiesz do jakiego czasu sznupom się łeb rozwija:hmmmm: Ty taka mądra jesteś w tych sprawach:lol: Quote
Vectra Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Marysiowa głowa wygląda tak ale rekin ma od niej już większą głowę :D tylko to inny typ głowy ;) dlatego bardzo to zwierzątko mnie interesuje ... co z tego wyrośnie i to a nie mam pojęcia ile czasu rośnie sznupowi łeb .... ale to chyba jest osobliwe .... ile Lotos ma ? Quote
Vectra Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 i to jest też piesek , co robi swoją urodą psikusa ... i raz głowa jest super , raz taka sobie .... teraz Dzulian znowu zaczyna być ładny .... Dzolo szuka domu ... tylko że on coś pechowy .... i same cymbały dzwonią o niego .... Quote
Doginka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Vectra']...a nie mam pojęcia ile czasu rośnie sznupowi łeb .... ale to chyba jest osobliwe .... ile Lotos ma ? Lotos ma 11 miesięcy i 2 dni:lol: Ale ślicznie stoi:loveu: http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/02052011-145.jpg Quote
sylwiaskalska Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kolor ma exra i te marsczzenia na głowie echh dlaczego ja takiego nie moge miec Quote
Sylwia K Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 no jak dla mnie jednak Maryśka ma najlepsze proporcje;) mojej tez główka dopiero niedawno zaczęła się ładnie rozwijać, wcześniej miała ją słabszą. Quote
Unbelievable Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Doginka']Lotos ma 11 miesięcy i 2 dni:lol:[/QUOTE] szczurzy był taki szczylkowaty do jakiegoś 1,5 roku ;) piękne są te staffiki :loveu: ja od zawsze kocham Frania i pozostaję mu wierna :evil_lol: ale Rekin klon też mi się strasznie podoba ;) Quote
Alicja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Dżulian , babcia Alicja chętnie by przytuliła łobuza ale już ma Ozzulka Quote
Doginka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 O matko Vectra, napaliłaś sobie węgielkiem w piecyku, żeby w domciu było ciepło?:hmmmm: U mnie włączyli CO:multi: A juz myślałam, ze zamarznę:roll: Quote
Vectra Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Palę sobie , ale drewnem w kominku , więc mamy cieplutko ... za oknem mamy zimę .... pada sobie śnieżek .... Quote
Alicja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 pada sobie śnieżek ...pada sobie równo ...raz spadnie na kwiatek , raz spadnie na g:diabloti: mam już dość tej zimy :( Quote
Vectra Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 mój las jest nieprzejezdny :( droga jest namoknięta .... jedno wielkie błoto , a gałęzie poopadały od ciężaru śniegu ... więc jestem więźniem lasu :cooldevi: Quote
anetta Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ale powyrastały dzieciaki :crazyeye: Foty ekstra, nie wiem które zacytować :lol: Mam nadzieję że w końcu jakiś sensowny domek zadzwoni po chłopaczka. Ale Rekin się rozrósł, wow! Quote
Vectra Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 no pewno że Rekin jest ekstra :loveu: :loveu: :loveu: nikt w niego nie wierzył .... temu przecież został u mnie :diabloti: :diabloti: był okrzyknięty w rodzinie , wypierdkiem :roll: :mad: :diabloti: tzw najgorszy z miotu :cool3: ale ja od razu widziałam , że Rekin to gwiazdor , tylko musi podrosnąć :eviltong: fakt faktem , że jako szczenie , nie była podobna do niczego ... przypomnę to zjawisko , można porównać z obecnymi szczeniakami tu z siostrą ale mi nie wolno mówić , że coś jest brzydkie i się do niczego nie nadaje :evil_lol: bo mnie to zaraz w mig fascynuje i doszukuje się w tym piękna , które potem udowadniam że jest .... to tak też zaczęła się kariera wystawowa Frania .... też słyszałam , że on się do niczego nie nadaje :cooldevi: Miał też nie dawać białych , a już na pewno nie rude :ghost_2: Po wybieleniu Marysi potomstwa , bo wybielił bardziej sukę , która nie ma nic białego w rodowodzie , niż białą Rozitę - bardziej mnie zafascynował Franio i jego geny. Aczkolwiek jego geny , póki co są uśpione i Franio będzie tkwił w swojej bezpłodności .. Teraz mnie fascynuje Rekin , cóż on ma w sobie :evil_lol: tylko nie mogę znaleźć odpowiedniego kandydata na dawcę genów ...a muszę pokonać już tu wspominanego pana dziadka , a on silny jest .... znaczy my mamy też dominujące geny ... bo już łeb przynajmniej rekin ma dziewczęcy , jest krótki i nie jest limfatyczny :lol: i ma bardzo ładny ruch ... pomysł mam HA , w końcu jako rozmnażacz , pomysły muszę mieć ... tylko muszę bardziej prześwietlić rodzinę kandydata i korzenie wszelkie .... Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 No to masz o czym myslęć w długie zimowe wieczorki...Tyle, że tych wieczorków juz chyba nie masz ani jednego w zapasie;) Pzdr. Quote
Gioco Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Asiaczek']No to masz o czym myslęć w długie zimowe wieczorki...Tyle, że tych wieczorków juz chyba nie masz ani jednego w zapasie;) Pzdr. Oj tam. Przecież zima wróciła, żeby Vectra miała czas pomyśleć :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Wróciła i się zawróciła, poszła sobie hen za góry za lasy... wróci dopiero pod koniec roku...szkoda:evil_lol:... Pzdr. Quote
Doginka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Już Wy tak nie płaczcie, ze zima sobie zwiała i wróci pod koniec roku, bo sie jeszcze rozmyśli i zawróci zaraz:crazyeye::nerwy: Quote
Recommended Posts