Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Głowa może być ... jeszcze sie rozwija ... mogła by mieć mocniejszą kufę i wyższy stop , ale i tak z takiego NIC , wyrosło fajne zwierzątko ... ma takie se przedpiersie ... no i górna linia się załamuje ... taki prezent po dziadku DENPOWER Romeo :evilbat:

Posted

Franka głowa najcudniejsza, ale rekin tez cudo:loveu:

Ja się modlę, żeby Lotosowi jeszcze się ten mały łepetynek rozwinął:roll: Vectra, może wiesz do jakiego czasu sznupom się łeb rozwija:hmmmm: Ty taka mądra jesteś w tych sprawach:lol:

Posted

Marysiowa głowa wygląda tak

ale rekin ma od niej już większą głowę :D tylko to inny typ głowy ;)

dlatego bardzo to zwierzątko mnie interesuje ... co z tego wyrośnie

i to

a nie mam pojęcia ile czasu rośnie sznupowi łeb .... ale to chyba jest osobliwe .... ile Lotos ma ?

Posted

i to jest też piesek , co robi swoją urodą psikusa ... i raz głowa jest super , raz taka sobie .... teraz Dzulian znowu zaczyna być ładny .... Dzolo szuka domu ... tylko że on coś pechowy .... i same cymbały dzwonią o niego ....

Posted

no jak dla mnie jednak Maryśka ma najlepsze proporcje;)

mojej tez główka dopiero niedawno zaczęła się ładnie rozwijać, wcześniej miała ją słabszą.

Posted

[quote name='Doginka']Lotos ma 11 miesięcy i 2 dni:lol:[/QUOTE]
szczurzy był taki szczylkowaty do jakiegoś 1,5 roku ;)

piękne są te staffiki :loveu: ja od zawsze kocham Frania i pozostaję mu wierna :evil_lol: ale Rekin klon też mi się strasznie podoba ;)

Posted

mój las jest nieprzejezdny :( droga jest namoknięta .... jedno wielkie błoto , a gałęzie poopadały od ciężaru śniegu ...
więc jestem więźniem lasu :cooldevi:

Posted

Ale powyrastały dzieciaki :crazyeye: Foty ekstra, nie wiem które zacytować :lol:

Mam nadzieję że w końcu jakiś sensowny domek zadzwoni po chłopaczka.
Ale Rekin się rozrósł, wow!

Posted

no pewno że Rekin jest ekstra :loveu: :loveu: :loveu: nikt w niego nie wierzył .... temu przecież został u mnie :diabloti: :diabloti:

był okrzyknięty w rodzinie , wypierdkiem :roll: :mad: :diabloti: tzw najgorszy z miotu :cool3:
ale ja od razu widziałam , że Rekin to gwiazdor , tylko musi podrosnąć :eviltong:

fakt faktem , że jako szczenie , nie była podobna do niczego ... przypomnę to zjawisko , można porównać z obecnymi szczeniakami

tu z siostrą

ale mi nie wolno mówić , że coś jest brzydkie i się do niczego nie nadaje :evil_lol: bo mnie to zaraz w mig fascynuje i doszukuje się w tym piękna , które potem udowadniam że jest ....

to tak też zaczęła się kariera wystawowa Frania .... też słyszałam , że on się do niczego nie nadaje :cooldevi:
Miał też nie dawać białych , a już na pewno nie rude :ghost_2:
Po wybieleniu Marysi potomstwa , bo wybielił bardziej sukę , która nie ma nic białego w rodowodzie , niż białą Rozitę - bardziej mnie zafascynował Franio i jego geny.
Aczkolwiek jego geny , póki co są uśpione i Franio będzie tkwił w swojej bezpłodności ..
Teraz mnie fascynuje Rekin , cóż on ma w sobie :evil_lol: tylko nie mogę znaleźć odpowiedniego kandydata na dawcę genów ...a muszę pokonać już tu wspominanego pana dziadka , a on silny jest .... znaczy my mamy też dominujące geny ... bo już łeb przynajmniej rekin ma dziewczęcy , jest krótki i nie jest limfatyczny :lol: i ma bardzo ładny ruch ... pomysł mam HA , w końcu jako rozmnażacz , pomysły muszę mieć ... tylko muszę bardziej prześwietlić rodzinę kandydata i korzenie wszelkie ....

Posted

[quote name='Asiaczek']No to masz o czym myslęć w długie zimowe wieczorki...Tyle, że tych wieczorków juz chyba nie masz ani jednego w zapasie;)

Pzdr.

Oj tam. Przecież zima wróciła, żeby Vectra miała czas pomyśleć :evil_lol: