Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']
[URL]http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/177/151d5ad917cb0488.jpg[/URL]
[/quote] Naprawdę niesamowite.
kurcze.... będę u Ciebie muszę jej głęboko w oczy spojrzeć ;)

[quote name='Vectra']Piękny to ten płot od strony podwórka nie jest . ale
- jest solidny
-nie będę się już bała że któryś kondel skoczy i się siatka położy :shake:
-w końcu NIKT nie będzie ryja mi na podwórko wsadzał , bo sąsiad jadąc na traktorze jest z niski i tylko czubek jego czapki widać :evil_lol: a one lubiali mi zaglądać i podglądać , powinien być mi sąsiad wdzięczny , nie będzie miał zeza :diabloti:[/quote] Vectra - płot jest OK. Ja też myślę nad odgrodzeniem się od świata. A dlaczego? A dlatego, że ostatnio wracając wieczorem z pobliskiego sklepiku, wchodząc na ogród, mijałam grupkę "młodocianych ludków słoików" (że tak powiem :roll: ) i wiecie co usłyszałam? "Był taki pies, latał jak wariat, wrzucaliśmy mu środki na serce a on sku...wiel dalej latał" :roll: Nie wiem do końca czy to się tyczyło któregoś z naszych psów. Może właśnie Saby :-( Teraz pozostaje gdybanie...

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Hej
widziałam kawał solidnego płota

aleś sie odgrodziła od świata

witka:cool3::multi::loveu:[/B][/COLOR][/quote]
Nie ma to jak betonik :diabloti:
cześć :loveu:

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Witam :multi:

Ahh Ty wredoto ;) :diabloti:
[URL]http://images22.fotosik.pl/177/151d5ad917cb0488.jpg[/URL] tym zdjęciem sprawiłaś że zauroczyłam się w Lalce na całego :loveu: jakie ona ma cudne oczy :)

a płotek solidny to trzeba przyznać...nie ma opcji żeby coś mu ktoś zrobił :evil_lol:
[/COLOR][/B][/quote]
cześć , witaj :loveu:

[quote name='Katerinas']Naprawdę niesamowite.
kurcze.... będę u Ciebie muszę jej głęboko w oczy spojrzeć ;)

Vectra - płot jest OK. Ja też myślę nad odgrodzeniem się od świata. A dlaczego? A dlatego, że ostatnio wracając wieczorem z pobliskiego sklepiku, wchodząc na ogród, mijałam grupkę "młodocianych ludków słoików" (że tak powiem :roll: ) i wiecie co usłyszałam? "Był taki pies, latał jak wariat, wrzucaliśmy mu środki na serce a on sku...wiel dalej latał" :roll: Nie wiem do końca czy to się tyczyło któregoś z naszych psów. Może właśnie Saby :-( Teraz pozostaje gdybanie...[/quote]
Możesz jej śmiało w oczka patrzeć :) sama zapewne wskoczy ci na kolanka i będzie patrzyła tymi ślepiami niewinnymi by ją miziać ..
O kurde , to co napisałaś aż mi ciarki przeszły :( ja zawsze się właśnie obawiałam ludzi by nie zrobili nic moim psom , bo niestety ludzie to dekle .. dlatego wybrałam wysoko , szczelny płot , by nikt łap nie wsadzał , nikt ryjem nie zaglądał ..
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek córcia :multi:....czy to już jutro :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jutro najdalej w niedziele :cool3:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Vectra....[/B]

[B]jestem cichaczem i podladam Twoje slicznotki....:loveu:[/B][/quote]

cześć Aga

a u nas pada deszcz :-(

Posted

Ten płotek taki szarawy truszke.....Pomalu go na rózowo :evil_lol: Od wewnętrznej strony rzecz jasna :lol:

[quote]"Był taki pies, latał jak wariat, wrzucaliśmy mu środki na serce a on sku...wiel dalej latał" [/quote]
Bosh....:( :angryy::2gunfire:

Posted

[quote name='evaxon']hejjkaaaaaa:multi::multi::multi::multi:[/quote]
siemka :p

[quote name='madzia i medor']Aaaa:mdleje::mdleje:
[URL]http://images22.fotosik.pl/177/151d5ad917cb0488.jpg[/URL]

Kotecek pogonił Ajdzie koleszkę:evil_lol::evil_lol:[/quote]
bo to paskudny kotecek , dziś chciał ugryźć kuriera :cool1:

[quote name='dealer']wow mamunia ale mamy piekny plotek:loveu::diabloti:[/quote]
:diabloti: :diabloti: też się cieszę że cię widzę :diabloti: :diabloti:
[quote name='anetta']Ten płotek taki szarawy truszke.....Pomalu go na rózowo :evil_lol: Od wewnętrznej strony rzecz jasna :lol:

Bosh....:( :angryy::2gunfire:[/quote]
wpadniesz pomalować :razz:

Posted

[quote name='Doginka']Ja też się przywituję piąteczkowo:multi::diabloti:[/quote]

cześć :diabloti:

[quote name='anetta']Nie :diabloti:[/quote]

to nie będzie różowego :eviltong:

Posted

Ale ty masz śliczne psiaki :loveu:
Ja czekać na następne foty :diabloti:
A i ośmielę się zauważyć ze w podpisie masz 5 psów a na 1 stronie przedstawiłaś tylko 4 :diabloti:

Posted

[quote name='anetta']Buuuu. A tak ładnie by wyglądały na tle różu :evil_lol::evil_lol:[/quote]
:eviltong::eviltong::eviltong:
[quote name='Katerinas']ja wpadnę pomalować Ci płot na różowo ;)
ależ będzie cudnie ;)[/quote]
o i jest pierwsza ochotniczka :loveu: ostatnio na allegro widziałam farby do płyt betonowych w kolorze złotym lub srebrnym :razz:

[quote name='Iwona1984']a ja pomoge:razz::razz:[/quote]
o prosze i następna :multi: :multi:
[quote name='Pimpek']Ale ty masz śliczne psiaki :loveu:
Ja czekać na następne foty :diabloti:[/quote]
To Ty poczekać jeszcze bo deszcz padać i psy nie współpracować :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']a to szare wygląda jak Maxio :razz: to pies czy sunia??? jak w ogóle Klementyna do suk się zachowuje????

boszzz Ewa to juz jutro????? :crazyeye::multi:[/quote]
Sunia :cool3: ma rok :) malutka troszke ponad 40 cm ... Klementyna jest pozytywnie nastawiona do psów , wszelkich ... na ataki nie odpowiada.
Mała zmiana planów , Klementyna przyjedzie w niedziele :p