Katerinas Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Vectra'] [URL]http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/177/151d5ad917cb0488.jpg[/URL] [/quote] Naprawdę niesamowite. kurcze.... będę u Ciebie muszę jej głęboko w oczy spojrzeć ;) [quote name='Vectra']Piękny to ten płot od strony podwórka nie jest . ale - jest solidny -nie będę się już bała że któryś kondel skoczy i się siatka położy :shake: -w końcu NIKT nie będzie ryja mi na podwórko wsadzał , bo sąsiad jadąc na traktorze jest z niski i tylko czubek jego czapki widać :evil_lol: a one lubiali mi zaglądać i podglądać , powinien być mi sąsiad wdzięczny , nie będzie miał zeza :diabloti:[/quote] Vectra - płot jest OK. Ja też myślę nad odgrodzeniem się od świata. A dlaczego? A dlatego, że ostatnio wracając wieczorem z pobliskiego sklepiku, wchodząc na ogród, mijałam grupkę "młodocianych ludków słoików" (że tak powiem :roll: ) i wiecie co usłyszałam? "Był taki pies, latał jak wariat, wrzucaliśmy mu środki na serce a on sku...wiel dalej latał" :roll: Nie wiem do końca czy to się tyczyło któregoś z naszych psów. Może właśnie Saby :-( Teraz pozostaje gdybanie... Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek córcia :multi:....czy to już jutro :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [B]czesc Vectra....[/B] [B]jestem cichaczem i podladam Twoje slicznotki....:loveu:[/B] Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Hej widziałam kawał solidnego płota aleś sie odgrodziła od świata witka:cool3::multi::loveu:[/B][/COLOR][/quote] Nie ma to jak betonik :diabloti: cześć :loveu: [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Witam :multi: Ahh Ty wredoto ;) :diabloti: [URL]http://images22.fotosik.pl/177/151d5ad917cb0488.jpg[/URL] tym zdjęciem sprawiłaś że zauroczyłam się w Lalce na całego :loveu: jakie ona ma cudne oczy :) a płotek solidny to trzeba przyznać...nie ma opcji żeby coś mu ktoś zrobił :evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] cześć , witaj :loveu: [quote name='Katerinas']Naprawdę niesamowite. kurcze.... będę u Ciebie muszę jej głęboko w oczy spojrzeć ;) Vectra - płot jest OK. Ja też myślę nad odgrodzeniem się od świata. A dlaczego? A dlatego, że ostatnio wracając wieczorem z pobliskiego sklepiku, wchodząc na ogród, mijałam grupkę "młodocianych ludków słoików" (że tak powiem :roll: ) i wiecie co usłyszałam? "Był taki pies, latał jak wariat, wrzucaliśmy mu środki na serce a on sku...wiel dalej latał" :roll: Nie wiem do końca czy to się tyczyło któregoś z naszych psów. Może właśnie Saby :-( Teraz pozostaje gdybanie...[/quote] Możesz jej śmiało w oczka patrzeć :) sama zapewne wskoczy ci na kolanka i będzie patrzyła tymi ślepiami niewinnymi by ją miziać .. O kurde , to co napisałaś aż mi ciarki przeszły :( ja zawsze się właśnie obawiałam ludzi by nie zrobili nic moim psom , bo niestety ludzie to dekle .. dlatego wybrałam wysoko , szczelny płot , by nikt łap nie wsadzał , nikt ryjem nie zaglądał .. [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek córcia :multi:....czy to już jutro :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jutro najdalej w niedziele :cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Vectra....[/B] [B]jestem cichaczem i podladam Twoje slicznotki....:loveu:[/B][/quote] cześć Aga a u nas pada deszcz :-( Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Aaaa:mdleje::mdleje: [url]http://images22.fotosik.pl/177/151d5ad917cb0488.jpg[/url] Kotecek pogonił Ajdzie koleszkę:evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 wow mamunia ale mamy piekny plotek:loveu::diabloti: Quote
anetta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ten płotek taki szarawy truszke.....Pomalu go na rózowo :evil_lol: Od wewnętrznej strony rzecz jasna :lol: [quote]"Był taki pies, latał jak wariat, wrzucaliśmy mu środki na serce a on sku...wiel dalej latał" [/quote] Bosh....:( :angryy::2gunfire: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='evaxon']hejjkaaaaaa:multi::multi::multi::multi:[/quote] siemka :p [quote name='madzia i medor']Aaaa:mdleje::mdleje: [URL]http://images22.fotosik.pl/177/151d5ad917cb0488.jpg[/URL] Kotecek pogonił Ajdzie koleszkę:evil_lol::evil_lol:[/quote] bo to paskudny kotecek , dziś chciał ugryźć kuriera :cool1: [quote name='dealer']wow mamunia ale mamy piekny plotek:loveu::diabloti:[/quote] :diabloti: :diabloti: też się cieszę że cię widzę :diabloti: :diabloti: [quote name='anetta']Ten płotek taki szarawy truszke.....Pomalu go na rózowo :evil_lol: Od wewnętrznej strony rzecz jasna :lol: Bosh....:( :angryy::2gunfire:[/quote] wpadniesz pomalować :razz: Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 przylazlam zas zebys sie mogla nacieszyc:loveu::loveu::diabloti: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']przylazlam zas zebys sie mogla nacieszyc:loveu::loveu::diabloti:[/quote] :cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi: Quote
Doginka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja też się przywituję piąteczkowo:multi::diabloti: Quote
anetta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote]wpadniesz pomalować[/quote] Nie :diabloti: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Doginka']Ja też się przywituję piąteczkowo:multi::diabloti:[/quote] cześć :diabloti: [quote name='anetta']Nie :diabloti:[/quote] to nie będzie różowego :eviltong: Quote
anetta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Buuuu. A tak ładnie by wyglądały na tle różu :evil_lol::evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ja wpadnę pomalować Ci płot na różowo ;) ależ będzie cudnie ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Katerinas']ja wpadnę pomalować Ci płot na różowo ;) ależ będzie cudnie ;)[/quote] a ja pomoge:razz::razz: Quote
Pimpek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ale ty masz śliczne psiaki :loveu: Ja czekać na następne foty :diabloti: A i ośmielę się zauważyć ze w podpisie masz 5 psów a na 1 stronie przedstawiłaś tylko 4 :diabloti: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='anetta']Buuuu. A tak ładnie by wyglądały na tle różu :evil_lol::evil_lol:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Katerinas']ja wpadnę pomalować Ci płot na różowo ;) ależ będzie cudnie ;)[/quote] o i jest pierwsza ochotniczka :loveu: ostatnio na allegro widziałam farby do płyt betonowych w kolorze złotym lub srebrnym :razz: [quote name='Iwona1984']a ja pomoge:razz::razz:[/quote] o prosze i następna :multi: :multi: [quote name='Pimpek']Ale ty masz śliczne psiaki :loveu: Ja czekać na następne foty :diabloti:[/quote] To Ty poczekać jeszcze bo deszcz padać i psy nie współpracować :diabloti: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 morderca :diabloti: [IMG]http://images26.fotosik.pl/100/a4617b079eeee056med.jpg[/IMG] [IMG]http://images11.fotosik.pl/96/c1e19590ec60a4aamed.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 a to szare wygląda jak Maxio :razz: to pies czy sunia??? jak w ogóle Klementyna do suk się zachowuje???? boszzz Ewa to juz jutro????? :crazyeye::multi: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='malawaszka']a to szare wygląda jak Maxio :razz: to pies czy sunia??? jak w ogóle Klementyna do suk się zachowuje???? boszzz Ewa to juz jutro????? :crazyeye::multi:[/quote] Sunia :cool3: ma rok :) malutka troszke ponad 40 cm ... Klementyna jest pozytywnie nastawiona do psów , wszelkich ... na ataki nie odpowiada. Mała zmiana planów , Klementyna przyjedzie w niedziele :p Quote
malawaszka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 jejuu ale fajnie że ona taka fajna :loveu: nie mogę sie doczekać relacji :multi: i za co te *#$^&*(& chcieli ją zamordować :angryy: Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 to juz jutro :bigcool:to juz jutro :bigcool:to juz jutro:bigcool: Quote
Recommended Posts