Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonitwa']Jeju doczekałam się całej sesji mojej ulubienicy:loveu::loveu: Ależ ona urosła! I nie wierzę że tylko 50 kg waży:razz:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ewuś .....50 kg .....az wierzyc mi się nie chce:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ajda aktualnie jest wyższa deczko od Kano ,a Kano ma jakies 73 cm :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Ajda aktualnie jest wyższa deczko od Kano ,a Kano ma jakies 73 cm :cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to gdzie ten mały piesek biegajacy z Franciszkiem :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[U][url]http://images24.fotosik.pl/99/21f6828f7ae3046e.jpg[/url][/U]

[COLOR=DarkRed][B]ślicznota..............masakra jak ona pięknie wyrosła!!!!!!!!:multi::multi::multi:

witam Cie i twoje stadko..........czy już liczniejsze????:lol::lol::lol:

[/B][/COLOR]

Posted

ejj ale to jakaś stara fota bo na maleństwo wygląda Ajducha :razz:

nie masz obaw jak się Panna Klementyna z Panną Lalą dogadają??? to miała być koleżanka dla Franciszka a ja tu widzę, że daleko jej do staffika - sporawa jest chyba co? klon Lalki :-o

Posted

[B][COLOR=darkorchid]Cześć Efa[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]Byłam już u Klementiny Oh [/COLOR][/B][COLOR=#000000][B][COLOR=darkorchid]my darling Clementine[/COLOR][/B] [/COLOR][COLOR=darkorchid][B]nafet pioseneczki o niej piszom jak się ciesze że jest transport i dziewczynka od soboty już będzie grzała tyłeczek u Cia [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d035.gif[/IMG]o tak się ciesze i nie tylko ja [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to gdzie ten mały piesek biegajacy z Franciszkiem :placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
porwali ją kosmici :evil_lol:
[quote name='BeaC'][U][URL]http://images24.fotosik.pl/99/21f6828f7ae3046e.jpg[/URL][/U]

[COLOR=DarkRed][B]ślicznota..............masakra jak ona pięknie wyrosła!!!!!!!!:multi:

witam Cie i twoje stadko..........czy już liczniejsze????:lol:

[/B][/COLOR][/quote]
Jeszcze nie , w sobote się rodzina powiększy :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam się z Raneczka :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Witaj mamciu popołudniową porą :loveu:

[quote name='dealer']dzien dobry mamunia:diabloti:[/quote]
witaj kochanie :diabloti:

[quote name='Iwona1984']w sobote licze na duzooo fotek KLementyny... ale pewnie nie tylko ja:razz::razz:

witaj[/quote]
No może od razu nie będzie miliona fotek , ale postaram się - sobota będzie dniem trudnym - zapoznanie piesków ;)

[quote name='malawaszka']ejj ale to jakaś stara fota bo na maleństwo wygląda Ajducha :razz:

nie masz obaw jak się Panna Klementyna z Panną Lalą dogadają??? to miała być koleżanka dla Franciszka a ja tu widzę, że daleko jej do staffika - sporawa jest chyba co? klon Lalki :-o[/quote]
Kilka fotek Ajdy było z dnia kiedy przybyła do nas , tak dla porównania ;)

Wiesz co o Lalke to ja się nie martwie , to złoty pies , jeśli Klementyna jest taka jak Lala , wychodzi z tego że jest to myślę że Lalka zyska super koleżankę do zabaw - takich delikatniejszych
No jest wyższa ,ale mniejsza niż Lalka i wychodzi że dużo mniejsza .. większa za to od Frania .. taki miksik słodki ,ale widziały gały co brały ;)

[quote name='madzia i medor']Cześć siostrzyczko:loveu:[/quote]
witaj robaczku :loveu:

[quote name='Anka12'][B][COLOR=darkorchid]Cześć Efa[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]Byłam już u Klementiny Oh [/COLOR][/B][COLOR=#000000][B][COLOR=darkorchid]my darling Clementine[/COLOR][/B] [/COLOR][COLOR=darkorchid][B]nafet pioseneczki o niej piszom jak się ciesze że jest transport i dziewczynka od soboty już będzie grzała tyłeczek u Cia [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d035.gif[/IMG]o tak się ciesze i nie tylko ja [/B][/COLOR][/quote]
Transport już załatwiony , ciocia Mrówa przywiezie mi Klementynkę ... zwrócę jej tylko koszty paliwka itp.

No i wymieniają ogrodzenie ,a ja dmucham z trzema pieskami na spacerki ... co chwila ;) do tego na polach prace w toku i nici z bieganka ..... Franio tylko z wujem Kano polatali chwile niestety Ziutosławy wole nie puszczać w towarzystwie kilkunastu panów ;) ale jeszcze pare dni i pola będą należeć tylko do nas :diabloti:

Posted

Będą fotki będą :) tylko naj muszę towarzystwo poskładać - trzymajcie łapki by mój czarny scenariusz się nie sprawdził :diabloti:

fotka mi nie wyszła :placz: przeklęta komórka buuuu chciałam pokazać jak hrabia Kano myje jajka paniczowi Franciszkowi - bo panicz sam się nie myje tylko klejnoty Lalce lub Kano podstawia

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/92/359f48a8ce9ea14e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Vectra']

fotka mi nie wyszła :placz: przeklęta komórka buuuu chciałam pokazać jak hrabia Kano myje jajka paniczowi Franciszkowi - bo panicz sam się nie myje tylko klejnoty Lalce lub Kano podstawia

[/quote]
buahahahahahaha
dobrze ze tobie nie podstawia:grin:

hejka Efciu:multi:

Posted

[quote]chciałam pokazać jak hrabia Kano myje jajka paniczowi Franciszkowi - bo panicz sam się nie myje tylko klejnoty Lalce lub Kano podstawia[/quote]
:lying: :mdleje: OMG :megagrin:

[size=1]Oooo, już nic mi się nie zacina huraaaa[/size]

Posted

[quote name='evaxon']buahahahahahaha

hejka Efciu:multi:[/quote]
podstawia :cool1: miziać trzeba panicza po każdym posiłku :cool1: jemu się wydaje że cały czas ma 4 tygodnie i wszyscy jesteśmy jego mamusiami :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='anetta']:lying: :mdleje: OMG :megagrin:

[SIZE=1]Oooo, już nic mi się nie zacina huraaaa[/SIZE][/quote]
no jakoś dziala dziś klawo :p

jade do pracy , kurde znowu jakieś szkolenie , normalnie jeszcze tak szkolona to nigdy nie byłam :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']podstawia :cool1: miziać trzeba panicza po każdym posiłku :cool1: jemu się wydaje że cały czas ma 4 tygodnie i wszyscy jesteśmy jego mamusiami :evil_lol: :evil_lol:
[/quote]
hahaha jaki rozkoszny dzidzius:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']

[/quote]
Buhahahahaaa:evil_lol:
[quote name='evaxon']buahahahahahaha

hejka Efciu:multi:[/quote]
Hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jaki ćliczny baneros:loveu: