Medorowa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 To i ja spróbuję się sprawdzić w pieczeniu chlebka :grins::Grins: Quote
Doginka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A ja chętnie bym taki chlebuś skonsumowała, ale nie ma kto upiec:diabloti: Mam dwie lewe łapki ostatnio do wypieków i zepsuty piekarnik:-( Quote
Maga100 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Vectra'] ja wiem czy się cieszę :hmmmm: ja i tak mało kiedy tu zaglądam ;) [/QUOTE] [B]jasne, to w takim razie czemu miałam milion stron nieprzeczytanych? :diabloti: Ile przepisów, jakie pyszności! :placz: Ja też się ostatnio zdrowo odżywiam, więc nie dla mnie to wszystko :shake: Jeszcze z 3,5 kg :placz:[/B] Quote
dbsst Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 czy jak już zamknełaś się w kuchni na wieki to upichcisz coś dla zgłodniałych :D Quote
Cola Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Vectra']w biedronce :) to jest mój ulubiony sklep , bo nie ma tłumów :diabloti:[/QUOTE] haha....wstąp do "mojej" biedronki :evil_lol: jak byłam w ciąży to tam chodziłam, teraz wolę wysłać TZta bo nie chce stać w dłuuuuugich kolejkach :grins: [quote name='Vectra']mogę ci wysłać trochę myszek :cooldevi:[/QUOTE] noł senkju :diabloti: ....a tym chlebkiem to takiego smaka i zapacha mi zrobiłaś, że ślinę to mogę ścierać szmatą z klawiatury Quote
evel Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nie znalazłam mieszanki w biedro :( może w mojej nie ma... albo ja nie umiem szukać :evil_lol: No i u mnie też są tłumy jakby tam za darmo żarcie rozdawali... :P Quote
Vectra Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Już pisałam , ja mam Biedronke na zadupiu ... tam nie ma jak dojechać , a i domów jest niewiele ... tylko autem albo pare kilosów z buta muszą drzeć ... więc wolą jechać do Warsiawki za zakupy buraki ... bo tak cool :diabloti: jedynie jest hotel robotniczy ... wiadomo jak odżywiają się robole ? :) kajzerka i flaszka :evil_lol: ale ale , w maju będzie biedronka na mojej ulicy , jakiś kilometr odemnie :multi: już budują , ale znając życie , to pewno będę i tak jeździć do tej co teraz , bo w tej blisko mnie będą tłumy ... a ja tłumów nie trawię Quote
dzasta Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A może przeniosą tamtą tu do Ciebie hehe i skończy się dzień dziecka i zazdrość Dogo koleżanek wiesz jak to jest w zawiści nawet biedronki przenoszą jak popsioczysz że Ty w kolejkach stoisz a taka na luzaka robi zakupy :))))) Quote
Vectra Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='dzasta']A może przeniosą tamtą tu do Ciebie hehe i skończy się dzień dziecka i zazdrość Dogo koleżanek wiesz jak to jest w zawiści nawet biedronki przenoszą jak popsioczysz że Ty w kolejkach stoisz a taka na luzaka robi zakupy :)))))[/QUOTE] będę jeździć do Emmy , trudno kilo byle jakiej kiełbachy kosztuje tam 30 zeta- typu zwyczajna , chleb chyba z 5 zł ... drogo trudno , ale bez tłumów .... ino fure muszę jaką lepsiejszą kupić , jakiego rojsa .. bo tam tylko takie podjeżdżają :diabloti: nienawidzę kolejek , paniusiów które mnie trącają wózkiem , sapią i śmierdzą ... ostatnio miałam jechać do tesco .. baaa już byłam pod tesco , ale jak moje oczy ujrzały ten dziki tłum , stonki w transie zakupów , to w tył zwrot i do biedrony na prowincji .. dodam że od tesco co biedronki jest jakieś 12 km .... :cooldevi: ale to nic ja pojadę na koniec świata , byle robić zakupy w ciszy i spokoju ... ale idzie lato , to będę sobie jeżdzić do tesco w nocy .... wtedy jest milusio , pustusio Quote
Alicja Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [COLOR=Red][B]Ja też uwielbiam zakupy w TESCO po 23 .... spokój , cisza....noł stres ....a biedronkę mam teraz w odległości 3min drogi ;)[/B][/COLOR] Quote
dzasta Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 To jak zakupisz Rojsa to mam nadzieję że mnie przewieziesz :D Quote
Hanna R. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Vectra']bo ja zmieniłam zainteresowania :diabloti: [/QUOTE] Kiedy napiszesz książkę kucharską ? :razz: Quote
Vectra Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]Ja też uwielbiam zakupy w TESCO po 23 .... spokój , cisza....noł stres ....a biedronkę mam teraz w odległości 3min drogi ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] o to to to dokładnie , tesco o północy jest najfajniejsze :diabloti: [quote name='dzasta']To jak zakupisz Rojsa to mam nadzieję że mnie przewieziesz :D[/QUOTE] zastanowięsię :cooldevi: [quote name='Hanna R.']Kiedy napiszesz książkę kucharską ? :razz:[/QUOTE] na emeryturze , mojej nie Twojej ma się rozumieć :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Vectra'] na emeryturze , mojej nie Twojej ma się rozumieć :evil_lol:[/QUOTE] Prędzej Ci ochota do gotowania przejdzie niż ja na emeryturę się wybiorę :eviltong: Quote
Vectra Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Hanna R.']Prędzej Ci ochota do gotowania przejdzie niż ja na emeryturę się wybiorę :eviltong:[/QUOTE] dlatego dodałam , że nie na Twojej emeryturze , mimo iż jestem z rodziny długowiecznych , to jednak tak długo żyć nie zamierzam ... a na tej zusowskiej jałmużnie , to bez dorobienia gdzie na boku , to mi na zapałki nie starczy :evilbat: Quote
Alicja Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Vectra']dlatego dodałam , że nie na Twojej emeryturze , mimo iż jestem z rodziny długowiecznych , to jednak tak długo żyć nie zamierzam ... a na tej zusowskiej jałmużnie , to bez dorobienia gdzie na boku , to mi na zapałki nie starczy :evilbat:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]no jak kupisz waciki to z zapałków nici :grins:[/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 olałaś mnie ale to nic ty mnie drzwiami ja kominem ;) czy ugotujesz mi coś !!!1 mnie biednej kruszynce niedożywionej Quote
Vectra Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='dbsst']olałaś mnie ale to nic ty mnie drzwiami ja kominem ;) czy ugotujesz mi coś !!!1 mnie biednej kruszynce niedożywionej[/QUOTE] oczywiście kochana , oczywiście !!!! kiedy tylko chcesz i co chcesz :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Vectra']oczywiście kochana , oczywiście !!!! kiedy tylko chcesz i co chcesz :evil_lol:[/QUOTE] to ja poproszę keks sernik jakies mieso kilka sałatek a reszte jutro jak pomysle haha Quote
Hanna R. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Vectra']oczywiście kochana , oczywiście !!!! kiedy tylko chcesz i co chcesz :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='dbsst']to ja poproszę keks sernik jakies mieso kilka sałatek a reszte jutro jak pomysle haha[/QUOTE] Kup jej żelki . Cały kocioł żelków. Nie napracujesz się, a ona będzie zadowolona. Siły oszczędzaj na MNIE ! :diabloti: Ja już drugi tydzień nic nie spożywam :evil_lol:, liczę, że mnie nakarmisz. Dobrze nakarmisz. Quote
dbsst Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Hanna R.']Kup jej żelki . Cały kocioł żelków. Nie napracujesz się, a ona będzie zadowolona. Siły oszczędzaj na MNIE ! :diabloti: Ja już drugi tydzień nic nie spożywam :evil_lol:, liczę, że mnie nakarmisz. Dobrze nakarmisz.[/QUOTE] nie słuchaj jej ona je je i je siedzi i je i czasem czegoś sie napije ale tak to je je je żelki je kwaśne żelki je słodkie żelki je je je je nie pracuje a je a ja głodna zabiedzona jak tylko zbliżam widelec do ust mój syn wpada w furie musze sie nim zajmować moją porcje zjada pies NAKARM MNIE Quote
Bullila.nl Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [url]http://img695.imageshack.us/img695/1703/16032010025.jpg[/url] Kochana Marynia ozdrowiala:bigcool::bigcool::bigcool: Slicznie wyglada:sweetCyb::iloveyou: Nabazgram Ci maila troche pozniej:diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ja wczoraj byłam w Tesco (Górczewska), zrobiłam TANIE zakupy, ale mieszanek do pieczenia w domu chleba nie widziałam. Albo źle patrzyłam albo nie było... Pzdr. Quote
Doginka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 A ja zobaczyłam orkiszowy wypiek wczoraj u nas w markpolu:lol: Szkoda, że mam zepsuty warsztat pieczeniowy:-( Quote
Vectra Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='dbsst']to ja poproszę keks sernik jakies mieso kilka sałatek a reszte jutro jak pomysle haha[/QUOTE] ale warunek taki - Ty to wszystko zjesz na raz :diabloti: [quote name='Hanna R.']Kup jej żelki . Cały kocioł żelków. Nie napracujesz się, a ona będzie zadowolona. Siły oszczędzaj na MNIE ! :diabloti: Ja już drugi tydzień nic nie spożywam :evil_lol:, liczę, że mnie nakarmisz. Dobrze nakarmisz.[/QUOTE] mam dla niej żarcie , stosowne do stanu emocjonalnego :evil_lol: o smaku bananowym :) [quote name='Bullila.nl'][url]http://img695.imageshack.us/img695/1703/16032010025.jpg[/url] Kochana Marynia ozdrowiala:bigcool::bigcool::bigcool: Slicznie wyglada:sweetCyb::iloveyou: Nabazgram Ci maila troche pozniej:diabloti:[/QUOTE] dawaj maila .... [quote name='Asiaczek']Ja wczoraj byłam w Tesco (Górczewska), zrobiłam TANIE zakupy, ale mieszanek do pieczenia w domu chleba nie widziałam. Albo źle patrzyłam albo nie było... Pzdr.[/QUOTE] w moim tesco byłaś ? i mnie nie odwiedziłaś ? buuuuuuu [quote name='Doginka']A ja zobaczyłam orkiszowy wypiek wczoraj u nas w markpolu:lol: Szkoda, że mam zepsuty warsztat pieczeniowy:-([/QUOTE] kup se automat do chlebka , nie potrzebny piekarnik , a można w tym i ciasta piec Quote
Recommended Posts