Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']

ja wiem czy się cieszę :hmmmm: ja i tak mało kiedy tu zaglądam ;)

[/QUOTE]

[B]jasne, to w takim razie czemu miałam milion stron nieprzeczytanych? :diabloti:

Ile przepisów, jakie pyszności! :placz:
Ja też się ostatnio zdrowo odżywiam, więc nie dla mnie to wszystko :shake:
Jeszcze z 3,5 kg :placz:[/B]

Posted

[quote name='Vectra']w biedronce :) to jest mój ulubiony sklep , bo nie ma tłumów :diabloti:[/QUOTE]

haha....wstąp do "mojej" biedronki :evil_lol: jak byłam w ciąży to tam chodziłam, teraz wolę wysłać TZta bo nie chce stać w dłuuuuugich kolejkach :grins:

[quote name='Vectra']mogę ci wysłać trochę myszek :cooldevi:[/QUOTE]

noł senkju :diabloti:

....a tym chlebkiem to takiego smaka i zapacha mi zrobiłaś, że ślinę to mogę ścierać szmatą z klawiatury

Posted

Nie znalazłam mieszanki w biedro :( może w mojej nie ma... albo ja nie umiem szukać :evil_lol: No i u mnie też są tłumy jakby tam za darmo żarcie rozdawali... :P

Posted

Już pisałam , ja mam Biedronke na zadupiu ... tam nie ma jak dojechać , a i domów jest niewiele ... tylko autem albo pare kilosów z buta muszą drzeć ... więc wolą jechać do Warsiawki za zakupy buraki ... bo tak cool :diabloti:
jedynie jest hotel robotniczy ... wiadomo jak odżywiają się robole ? :) kajzerka i flaszka :evil_lol:

ale ale , w maju będzie biedronka na mojej ulicy , jakiś kilometr odemnie :multi: już budują , ale znając życie , to pewno będę i tak jeździć do tej co teraz , bo w tej blisko mnie będą tłumy ... a ja tłumów nie trawię

Posted

A może przeniosą tamtą tu do Ciebie hehe i skończy się dzień dziecka i zazdrość Dogo koleżanek wiesz jak to jest w zawiści nawet biedronki przenoszą jak popsioczysz że Ty w kolejkach stoisz a taka na luzaka robi zakupy :)))))

Posted

[quote name='dzasta']A może przeniosą tamtą tu do Ciebie hehe i skończy się dzień dziecka i zazdrość Dogo koleżanek wiesz jak to jest w zawiści nawet biedronki przenoszą jak popsioczysz że Ty w kolejkach stoisz a taka na luzaka robi zakupy :)))))[/QUOTE]
będę jeździć do Emmy , trudno kilo byle jakiej kiełbachy kosztuje tam 30 zeta- typu zwyczajna , chleb chyba z 5 zł ... drogo trudno , ale bez tłumów .... ino fure muszę jaką lepsiejszą kupić , jakiego rojsa .. bo tam tylko takie podjeżdżają :diabloti:
nienawidzę kolejek , paniusiów które mnie trącają wózkiem , sapią i śmierdzą ... ostatnio miałam jechać do tesco .. baaa już byłam pod tesco , ale jak moje oczy ujrzały ten dziki tłum , stonki w transie zakupów , to w tył zwrot i do biedrony na prowincji .. dodam że od tesco co biedronki jest jakieś 12 km .... :cooldevi:
ale to nic ja pojadę na koniec świata , byle robić zakupy w ciszy i spokoju ... ale idzie lato , to będę sobie jeżdzić do tesco w nocy .... wtedy jest milusio , pustusio

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]Ja też uwielbiam zakupy w TESCO po 23 .... spokój , cisza....noł stres ....a biedronkę mam teraz w odległości 3min drogi ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
o to to to dokładnie , tesco o północy jest najfajniejsze :diabloti:

[quote name='dzasta']To jak zakupisz Rojsa to mam nadzieję że mnie przewieziesz :D[/QUOTE]
zastanowięsię :cooldevi:
[quote name='Hanna R.']Kiedy napiszesz książkę kucharską ? :razz:[/QUOTE]
na emeryturze , mojej nie Twojej ma się rozumieć :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']

na emeryturze , mojej nie Twojej ma się rozumieć :evil_lol:[/QUOTE]

Prędzej Ci ochota do gotowania przejdzie niż ja na emeryturę się wybiorę :eviltong:

Posted

[quote name='Hanna R.']Prędzej Ci ochota do gotowania przejdzie niż ja na emeryturę się wybiorę :eviltong:[/QUOTE]
dlatego dodałam , że nie na Twojej emeryturze , mimo iż jestem z rodziny długowiecznych , to jednak tak długo żyć nie zamierzam ... a na tej zusowskiej jałmużnie , to bez dorobienia gdzie na boku , to mi na zapałki nie starczy :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']dlatego dodałam , że nie na Twojej emeryturze , mimo iż jestem z rodziny długowiecznych , to jednak tak długo żyć nie zamierzam ... a na tej zusowskiej jałmużnie , to bez dorobienia gdzie na boku , to mi na zapałki nie starczy :evilbat:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]no jak kupisz waciki to z zapałków nici :grins:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='dbsst']olałaś mnie ale to nic ty mnie drzwiami ja kominem ;)
czy ugotujesz mi coś !!!1 mnie biednej kruszynce niedożywionej[/QUOTE]
oczywiście kochana , oczywiście !!!!
kiedy tylko chcesz i co chcesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']oczywiście kochana , oczywiście !!!!
kiedy tylko chcesz i co chcesz :evil_lol:[/QUOTE]
to ja poproszę
keks
sernik
jakies mieso
kilka sałatek
a reszte jutro jak pomysle haha

Posted

[quote name='Vectra']oczywiście kochana , oczywiście !!!!
kiedy tylko chcesz i co chcesz :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='dbsst']to ja poproszę
keks
sernik
jakies mieso
kilka sałatek
a reszte jutro jak pomysle haha[/QUOTE]

Kup jej żelki . Cały kocioł żelków. Nie napracujesz się, a ona będzie zadowolona.
Siły oszczędzaj na MNIE ! :diabloti:
Ja już drugi tydzień nic nie spożywam :evil_lol:, liczę, że mnie nakarmisz.
Dobrze nakarmisz.

Posted

[quote name='Hanna R.']Kup jej żelki . Cały kocioł żelków. Nie napracujesz się, a ona będzie zadowolona.
Dobrze nakarmisz.[/QUOTE]

nie słuchaj jej ona je je i je siedzi i je i czasem czegoś sie napije ale tak to je je je
żelki je kwaśne żelki je słodkie żelki je je je je
nie pracuje a je

a ja głodna zabiedzona jak tylko zbliżam widelec do ust mój syn wpada w furie musze sie nim zajmować moją porcje zjada pies NAKARM MNIE

Posted

[url]http://img695.imageshack.us/img695/1703/16032010025.jpg[/url]

Kochana Marynia ozdrowiala:bigcool::bigcool::bigcool:
Slicznie wyglada:sweetCyb::iloveyou:

Nabazgram Ci maila troche pozniej:diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']to ja poproszę
keks
sernik
jakies mieso
kilka sałatek
a reszte jutro jak pomysle haha[/QUOTE]
ale warunek taki - Ty to wszystko zjesz na raz :diabloti:
[quote name='Hanna R.']Kup jej żelki . Cały kocioł żelków. Nie napracujesz się, a ona będzie zadowolona.
Dobrze nakarmisz.[/QUOTE]
mam dla niej żarcie , stosowne do stanu emocjonalnego :evil_lol: o smaku bananowym :)

[quote name='Bullila.nl'][url]http://img695.imageshack.us/img695/1703/16032010025.jpg[/url]

Kochana Marynia ozdrowiala:bigcool::bigcool::bigcool:
Slicznie wyglada:sweetCyb::iloveyou:

Nabazgram Ci maila troche pozniej:diabloti:[/QUOTE]
dawaj maila ....

[quote name='Asiaczek']Ja wczoraj byłam w Tesco (Górczewska), zrobiłam TANIE zakupy, ale mieszanek do pieczenia w domu chleba nie widziałam. Albo źle patrzyłam albo nie było...

Pzdr.[/QUOTE]
w moim tesco byłaś ? i mnie nie odwiedziłaś ? buuuuuuu
[quote name='Doginka']A ja zobaczyłam orkiszowy wypiek wczoraj u nas w markpolu:lol: Szkoda, że mam zepsuty warsztat pieczeniowy:-([/QUOTE]
kup se automat do chlebka , nie potrzebny piekarnik , a można w tym i ciasta piec