Vectra Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst']nie dziwie sie ale tak nie podskakuj bo ci cycki si epoobijaja :D[/QUOTE] tak tak zazdrośnico , mi to tylko cycki , a Tobie bebzon hahahaha tez Cię toffam :diabloti: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jaki bembzon maluteńki balonik taki tyci tyci mini mini Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst']jaki bembzon maluteńki balonik taki tyci tyci mini mini[/QUOTE] noooo tak tak hahahahaha :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 za dużo czasu spędziłaś wczoraj z taka jedną naopowiadał ci goopot i o....................:P Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst'] kołomnie[/QUOTE] [quote name='Vectra'] kołomnie[/QUOTE] [B]to jakaś nazwa miejscowości, której nie znam? :diabloti:[/B] Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Maga100'][B]to jakaś nazwa miejscowości, której nie znam? :diabloti:[/B][/QUOTE] tak i nie poznasz bo dla ciebie nosi nazwe daleko :P Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst']tak i nie poznasz bo dla ciebie nosi nazwe daleko :P[/QUOTE] [B]a to ciekawe, że tu jesteś taka hop do przodu, odważna, pierś na wierzchu, a na gie ta miejscowość nazywałaby się Kiedydomnieprzyjedzieszoukochana :diabloti::diabloti::diabloti:[/B] Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 a ja sobie pije gotowane mleko skondensowane z kawą i wódką HA :diabloti: Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Że tak się wtrącę: [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%82omna[/URL] Quote
Martens Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']a ja sobie pije gotowane mleko skondensowane z kawą i wódką HA :diabloti:[/QUOTE] Jaki specyfik! :cool3: Dobre to? Coś to daje poza szumem w główce? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Maga100'][B]a to ciekawe, że tu jesteś taka hop do przodu, odważna, pierś na wierzchu, a na gie ta miejscowość nazywałaby się Kiedydomnieprzyjedzieszoukochana :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/QUOTE] bo tu mnie Vectrunia przed toba obroni :diabloti: a na gie nie ja z toba gadam tylko jakas małolata nie było dla ciebie podejrzane, że mówiła piciu piciu :shake: [quote name='Vectra']a ja sobie pije gotowane mleko skondensowane z kawą i wódką HA :diabloti:[/QUOTE] nowa zdrowa dieta :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='rwpb']Że tak się wtrącę: [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%82omna"]http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%82omna[/URL][/QUOTE] :klacz: [quote name='Martens']Jaki specyfik! :cool3: Dobre to? Coś to daje poza szumem w główce? :evil_lol:[/QUOTE] rozpieszcza kubki smakowe :) [quote name='dbsst']bo tu mnie Vectrunia przed toba obroni :diabloti: a na gie nie ja z toba gadam tylko jakas małolata nie było dla ciebie podejrzane, że mówiła piciu piciu :shake: nowa zdrowa dieta :evil_lol:[/QUOTE] jak dobrze że dziś już 2 stycznia :diabloti: melduje że umieram ... gardło tak mnie boli , że wydusić z siebie słowa nie mogę :placz: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra'] jak dobrze że dziś już 2 stycznia :diabloti: [/QUOTE] ale ja nie rozumiem :shake: :diabloti: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']ale ja nie rozumiem :shake: :diabloti:[/QUOTE] ale mi Cię będzie brakowało :placz: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']:klacz: rozpieszcza kubki smakowe :) jak dobrze że dziś już 2 stycznia :diabloti: melduje że umieram ... gardło tak mnie boli , że wydusić z siebie słowa nie mogę :placz:[/QUOTE] [COLOR=Red][B] to od tych okrzyków zachwytu :grins: ja dziś już lepiej ...tylko prawe oko mi się wyłupiło ...ale to znak że zatoki się oczyszczają :diabloti: no i głos mam jak teściowa Magi [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B] to od tych okrzyków zachwytu :grins: ja dziś już lepiej ...tylko prawe oko mi się wyłupiło ...ale to znak że zatoki się oczyszczają :diabloti: no i głos mam jak teściowa Magi [/B][/COLOR][/QUOTE] ja wcale nie mam głosu :evil_lol: nawet zacharczeń nie mogę Quote
Maga100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']a ja sobie pije gotowane mleko skondensowane z kawą i wódką HA :diabloti:[/QUOTE] [B]i przywołujesz z tęsknotą wspomnienia o mnie :loveu:[/B] [quote name='dbsst']bo tu mnie Vectrunia przed toba obroni :diabloti: a na gie nie ja z toba gadam tylko jakas małolata nie było dla ciebie podejrzane, że mówiła piciu piciu :shake: [/QUOTE] [B]taa, ona pierwsza od obrony pierdół życiowych :diabloti:[/B] [quote name='Vectra'] melduje że umieram ... gardło tak mnie boli , że wydusić z siebie słowa nie mogę :placz:[/QUOTE] [B]wiem, już R. doniósł przyjacielowi :evil_lol:[/B] Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [COLOR=Red][B]Jaki troskliwy R. i jaki troskliwy Przyjaciel ;)[/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']ale mi Cię będzie brakowało :placz:[/QUOTE] ale ja dalej nie wiem o co chodzi :P Quote
anetta Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']Andrzej Małkowski , przyjmuje w Latchorzewie[/QUOTE] Fenkju wery macz :biggrina: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']ale ja dalej nie wiem o co chodzi :P[/QUOTE] [quote name='Vectra']ale mi Cię będzie brakowało :placz:[/QUOTE] Vectra- my będziemy tanimi substytutami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem, że to nie to samo, ale musisz z tym żyć:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='bigos']Vectra- my będziemy tanimi substytutami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem, że to nie to samo, ale musisz z tym żyć:evil_lol:[/QUOTE] z Tobą to ja przytyje na bank , ten Twój nick ... taki apetyczny :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ja nigdzie nie idę dam radę do wiosny - poswięce sie i zostanę z wami Quote
Recommended Posts