Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Dzięki wielkie wszystkim za kciuki :loveu: :loveu: :buzi: przydadzą się na pewno :loveu:

Przepraszam ,ale zero czasu mam na dogo :-( dopiero wróciłam z pracy , jeszcze jade po glazury i potem do hurtowni , a o 3 w nocy wyjeżdżamy.

Głowa mnie strasznie boli :shake: widziałam coś masakrycznego - dwa zamknięte w jednym kojcu psy bullowate które się zagryzały :-( , na moje wrzaski dwaj "panowie" zaczęli je rozdzielać , na podwórku małe dzieci .... muszę pomyśleć co z tym fantem zrobić , podejrzewam że bawią sie ci ludzie w walki psów :angryy:
dodam że ten jeden astowaty non stop siedzi w kojcu tyle że sam bo jest strasznie agresywny (pytałam co z nim kiedyś ) w takim razie po ch.. mu drugiego psa władowali do kojca ?:angryy: żeby się pobawiły ...[/quote]
:angryy::angryy:Gdzie to się dzieje:roll:

Trzymamy kciuki, bo my się raczej nie pojawimy:roll:

Posted

[quote name='madzia i medor']:angryy::angryy:Gdzie to się dzieje:roll:

Trzymamy kciuki, bo my się raczej nie pojawimy:roll:[/quote]
gmine dalej od mojej :angryy:

Buu szkoda , że was nie będzie :-(

Jesteśmy domowo gotowi , teraz czas pakować autko - w ostatecznej wersji jadę z Franiem , Michałem i tatą Frania :cool3: Rafał zostaje w domu , będzie doglądał trzody i układał glazurę :p
Rafał nie jedzie bo Ajda ma cieczkę i jest bidulka obolała , jeść nie chce , smutna , biedna i trzeba ją pilnować by rudy amant życia nie stracił :angryy:
poza tym remont w domu trzeba robić :diabloti:

Nie wiem jak dojadę , bedziemy jechać na zmianę , nie śpie dziś od 9 rano i do powrotu jutro raczej nie pośpie , przed nami 450 km drogi.
Trzymajcie kciuki by combajn dojechał :cool3: jeepem nie jedziemy bo samolotem było by taniej :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']gmine dalej od mojej :angryy:

Buu szkoda , że was nie będzie :-(

Jesteśmy domowo gotowi , teraz czas pakować autko - w ostatecznej wersji jadę z Franiem , Michałem i tatą Frania :cool3: Rafał zostaje w domu , będzie doglądał trzody i układał glazurę :p
Rafał nie jedzie bo Ajda ma cieczkę i jest bidulka obolała , jeść nie chce , smutna , biedna i trzeba ją pilnować by rudy amant życia nie stracił :angryy:
poza tym remont w domu trzeba robić :diabloti:

Nie wiem jak dojadę , bedziemy jechać na zmianę , nie śpie dziś od 9 rano i do powrotu jutro raczej nie pośpie , przed nami 450 km drogi.
Trzymajcie kciuki by combajn dojechał :cool3: jeepem nie jedziemy bo samolotem było by taniej :evil_lol:[/quote]

trzymam kciuki za Frania :p POZDROWIENIA DLA DZIADKA MICHALA:cool1:

Posted

[quote name='Vectra']Dzięki wielkie wszystkim za kciuki :loveu: :loveu: :buzi: przydadzą się na pewno :loveu:

Głowa mnie strasznie boli :shake: widziałam coś masakrycznego - dwa zamknięte w jednym kojcu psy bullowate które się zagryzały :-( , na moje wrzaski dwaj "panowie" zaczęli je rozdzielać , na podwórku małe dzieci .... muszę pomyśleć co z tym fantem zrobić , podejrzewam że bawią sie ci ludzie w walki psów :angryy:
dodam że ten jeden astowaty non stop siedzi w kojcu tyle że sam bo jest strasznie agresywny (pytałam co z nim kiedyś ) w takim razie po ch.. mu drugiego psa władowali do kojca ?:angryy: żeby się pobawiły ...[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ten drugi to ..pewnie mięsko armatnie:mad::mad::mad:

mnie tez nie będzie:placz::placz::placz::placz:
qwa jestem w pracy:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR]

Posted

Ja dzisiaj poznałam Ewę i Franka osobiście :cool3: Franciołek jest strasznieeeee słodki :loveu: Zrobiłam fotkę :cool3: (jakby mało tu ich było :eviltong:) więc wstawię kiedyś tam :eviltong:

Posted

A my dopiero dotarliśmy do domu :)

z przygodami :diabloti: władza z Wrocławia zatrzymała mi dowód rejestracyjny bo szybą była pęknięta :mad:

a poza tym Franio zajął 2 miejsce z oceną doskonałą - w klasie 3 staffiki :)

Fotki nie mam chyba ani jednej ..

Posted

[quote name='Vectra']A my dopiero dotarliśmy do domu :)

z przygodami :diabloti: władza z Wrocławia zatrzymała mi dowód rejestracyjny bo szybą była pęknięta :mad:

Fotki nie mam chyba ani jednej ..[/quote]

niedobre władze:mad::mad::mad:

Gratulacje dla Frania:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Vectra']A my dopiero dotarliśmy do domu :)

Fotki nie mam chyba ani jednej ..[/quote]
Yeeeaaaahhh :):multi: Wreszcie dobra passa ! Niech trwa jak najdłużej :lol:
Wasze nauki widzę nie poszły na marne :cool1:
GRATULACJE !

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz .....ale jajka ....to teraz przegląd i se poczekasz na papióry :angryy:

gratki dla FRANIA:loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Dzięki , dzięki :p
Tato Frania za to zgarnął wszystko :multi: :multi: :loveu:

Franio był bardzo grzeczny , pięknie się pokazał - nauki w las nie poszły to fakt ;)
To jest dzielny mały mój chłopczyk :loveu: taka trasa tyle godzin ,a on taki grzeczniutki , w samochodzie spał , na wystawie też spał w klateczce sobie.

Dziś za to rozrabia za 10 :evil_lol: :evil_lol:

Na ten rok koniec wystaw :cool1:

Posted

Gratulacje! :klacz: :multi::multi::multi:
Niedługo to go będziesz musiała przemianować na Franiszka. No bo jak tu zdrabniać takiego nobliwego pana, który ma szufladę pełną medali? :cool3:

Posted

[quote name='asher']Gratulacje! :klacz: :multi::multi::multi:
Niedługo to go będziesz musiała przemianować na Franiszka. No bo jak tu zdrabniać takiego nobliwego pana, który ma szufladę pełną medali? :cool3:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: Panicz Franciszek Tutosław - pogromca pitbulli :cool3:

szuflade mamy ale pełną piłek i pewnie tak zostanie :diabloti:

mój TZ walczy w łazience z glazurą :cool3: całkiem nieźle mu idzie :p
a ja się słaniam na nóżkach , ledwo żyje , już chyba za stara jestem na takie eskapady :shake: 40 godzin bez snu to stanowczo nie na moje zdrowie :evil_lol:

Lalka z Frankiem tak dziczą że zaraz je pouwiązuje do drzew ...

a ja chyba się zdrzemne :oops: głowa mi pęka :shake:

Posted

[quote name='Vectra']

[/quote]

[B]hihihi, widać nie byłaś zbyt miła dla panów policjantów :evil_lol:[/B]
[B]a coś zrobiła, że w ogóle zatrzymali cię? [/B]

[B]Gratulacja dla nobliwego Franciszka, gratulacje dla ciebie, ze ci się chciało tyle kilometrów :shake:[/B]

[quote name='Vectra']
Na ten rok koniec wystaw :cool1:[/quote]

[B]a Nowy Dwór? :cool1:[/B]

Posted

:klacz: dla Frania :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

a z pękniętą szybą to musiałaś trafić na niezłych palantów :shock: ja z pękniętą przednią przeglądy dwa przeszłam :diabloti::evil_lol: i kontrolę policjantów tyż :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']a z pękniętą szybą to musiałaś trafić na niezłych palantów :shock: [/quote]
Własnie :shake:
A nie mogłas powiedziec, że dopiero co jakas przeładowana ciężarówka ci żwirem sypnęła i dobrze, że panów policjantów widzisz, bo chcesz złożyć doniesienie? :evil_lol:

Posted

Dziewczynki
pan policmajster był służbistą z interesem szybnym w rodzinie :cool3:
nie pomogły prośby , tłumaczenia , że dopiero co , że my z daleka bla bla bla
uparł się i już

ale zaproponował nam coś :cool3: :diabloti:

że zadzwoni zaraz do kogoś jak chcemy i ten ktoś od ręki nam wymieni szybe :loveu:
że on tu poczeka i jak będzie po wymianie odda nam dowód :diabloti:

dodam że w oplu jest szyba wklejana i nie wymienia się jej w 20 minut :angryy:
oj jak mnie poniosło jak to wypowiedział o tej wymianie :oops: :evil_lol: :evil_lol: poziom adrenaliny sięgał zenitu , jeszcze takim tonem z policją nie rozmawiałam :cool1:

szyba w oplu jest pęknięta od początku jak go mamy czyli ponad rok (brak czasu na wymiane) nie jedną kontrole drogową miałam i przegląd też przeszedł ... opelek sobie troche po polsce jeżdzi :diabloti:

Magda do ND nie jadę , dlatego że chcę to PT z Franiem kontynuować , już nam wypadły dwie lekcje :shake: dwa to remont chcę skończyć.
Od nowego roku zaczniemy znowu karierę małpi cyrk :evil_lol: ja tam nie mam ambicji championatów - repa musimy zrobić - narzeczona czeka :cool3: ;) :diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']po prostu brawo!!!!!!!!!!!!!!!!! (juz rozprzestrzenilam tą nowine na watku dla nocnych markow...takze spodziewaj sie wiekszej ilosci gratulacji:) )[/quote]
a dziękuje ci uprzejmie :cool3: :diabloti:

a to dumny tato

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/92/896c2dcb19a589ba.jpg[/IMG][/URL]