Asiaczek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Vectra']za ciasto ze śliwkami , to dam się pokroić ;) do tego mleko i inne żarcie może nie istnieć ... ... ze sliwkami i truskawkami... jabłkami i wiśniami... Mniam, mniam, mniam... Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [B]Vectra[/B] ja odkąd zobaczyłam brata Lalki powtarzam sobie, że on i Birma w jednym domu przez tydzień i bym w wariatkowie wylądowała... żal mi go niesamowicie :placz: A tak swoją drogą - cieszę się, że Francisław zdrowy :multi: Quote
Apbt_sól Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Widze ze Franiowi stanał gratuluje!!:cool3::diabloti: Quote
Vectra Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='astela']Nie mówcie mi o ciescie ze sliwkami :-( (ja chora, ledwo dycham, głodna a nic przelknac nie moge :placz::placz::placz::placz:) [URL]http://img528.imageshack.us/img528/5629/102fbo.jpg[/URL] wszyscy stoja przy swoich psach a vectra kleczy xd Gdyby to byl Franio, t bym nawet uwagi nie zwrocila, bo to normalne, ale z Marianem na klęczkach? :razz::diabloti:[/quote] to życzę dużo zdrówka :buzi: tak jakoś wygodniej ,z tymi groteskowymi pieskami , o niewielkim wzroście , na kolanach :evil_lol: [quote name='Asiaczek']... ze sliwkami i truskawkami... jabłkami i wiśniami... Mniam, mniam, mniam... Pzdr. [/QUOTE] w lato , to zupełnie inne życie , mięso może nie istnieć ;) [quote name='SZPiLKA23']Dobrze ze całe stadko juz zdrowe:smile:[/QUOTE] no przynajmniej , wszystko na dobrej drodze ;) ale najgorsze za nami. [quote name='bonsai_88'][B]Vectra[/B] ja odkąd zobaczyłam brata Lalki powtarzam sobie, że on i Birma w jednym domu przez tydzień i bym w wariatkowie wylądowała... żal mi go niesamowicie :placz: A tak swoją drogą - cieszę się, że Francisław zdrowy :multi:[/QUOTE] a czemu byś zwariowała ? zakładając hipotetycznie , że to brat Lalki ;) z jej charakterem - to pies = wzór cnót :p oaza spokoju , ogromne pokłady cierpliwości ... jedynie mógł by Ci wrąbać chatę , podczas samotności :evil_lol: [quote name='Apbt_sól']Widze ze Franiowi stanał gratuluje!!:cool3::diabloti:[/QUOTE] no , mnóstwo ludzi się cieszy i odetchnęło z ulgą :multi: :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Wiesz, akurat to nie w psiaku byłby problem - Birma uparcie atakuje psy typu ast, staffik, pitt bulle itp.... oduczam ją tego i jakieś sukcesy mamy. Niestety, paru wielce inteligentnych pozwala swoim astom do Birma pobiec się pobawić "bo one łagodne". Ostatnia taka puszczona do Birmy suka "asta" skończyła z szwami a ja się dziwię, że moim laskom nic nie było... ale to pierdoła była nie ast :diabloti:. Suckes jest taki, że ludzie z psiakami [naprawdę łagodnymi, to trzeba przyznać] zaczynają powoli rozumieć, że spuszczanie ich psiaków do Birmy nie jest najlepszym pomysłem, bo z drugiej strony jest wariatka, co potrafi ciekawe rzeczy obiecywać :mad:... Za to największym sukcesem jest to, że czasem Birma bawi się z jednym astem - psiakiem o złotej cierpliwości, któremu suka może wszystko zrobić :loveu: Quote
Vectra Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 to z Lalką by się bawiła , do Lalki niewiele psów ma odwagę przyfikać .. a jak przyfika , to Lala ma doskonałe sposoby , by bezkrwawo i bezboleśnie poskromić przeciwnika :) kupiłam pieską nowe zabawki , bo stare wyszli ... [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=640591540]Super opona DĘBICA 26x1.9 POLECAM (640591540) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Vectra Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]A one tych opon nie zjedzą w 3 minuty? :cool3::cool3::cool3::cool3::diabloti:[/B][/I][/quote] w 3 minuty to jedzą zabawki z działu , akcesoria dla zwierząt :diabloti: Quote
Rinuś Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [I][B]A one tych opon nie zjedzą w 3 minuty? :cool3::cool3::cool3::cool3::diabloti:[/B][/I] Quote
Vectra Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Bo powinnaś kupować takie zabawki co mają tygrysy w zoo:diabloti:[/B][/I][/quote] one mają właśnie opony :eviltong: :evil_lol: przynajmniej ja widziałam kiedyś w zooooo , że misie i kotki , gumy :cool3: Quote
Rinuś Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Vectra']w 3 minuty to jedzą zabawki z działu , akcesoria dla zwierząt :diabloti:[/quote] [I][B]Bo powinnaś kupować takie zabawki co mają tygrysy w zoo:diabloti:[/B][/I] Quote
evel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 cze :razz: aleś mi smaka na czereśnie narobiła...:roll: poczebujem zdjęcie Ajduchy, a nie bardzo mam czas, żeby się przeryć przez galerię, a zdjęcia poczebujem, żeby hmm obalić piękny wypasiony mit pt. [SIZE=2]"[/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=Black][FONT=Verdana][SIZE=2][U]Wszystkie[/U] owczarki doskonale [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]sprawdzają się w roli domowych [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]pupilków."[/SIZE] :evil_lol: :cool3: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alicja Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mniammmmmmmm pleśniak z rabarbarem :loveu::loveu::loveu: a ja już wtryniałam truskawki z piaskiem :loveu::loveu: ale ciacho ze śliwkami też bym zjadła :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Vectra']uważaj, bo Ci coś w koszyczku pod drzwi postawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Tatko sffował wycieraczkę :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='evl']cze :razz: aleś mi smaka na czereśnie narobiła...:roll: poczebujem zdjęcie Ajduchy, a nie bardzo mam czas, żeby się przeryć przez galerię, a zdjęcia poczebujem, żeby hmm obalić piękny wypasiony mit pt. [SIZE=2]"[/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=Black][FONT=Verdana][SIZE=2][U]Wszystkie[/U] owczarki doskonale [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]sprawdzają się w roli domowych [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]pupilków."[/SIZE] :evil_lol: :cool3: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] co Ty chcesz obalać :crazyeye: :crazyeye: przecież łowcarecki , szczególnie te ruskie .. uwielbiają mieszkać w ciasnych mieszkankach , a najbardziej na ogromnych osiedlach , gdzie pies ma metr kwadratowy na wysranie się :evil_lol: bieganie za piłeczka , jest tym co kochają najbardziej :cooldevi: nie mam fot Ajdy :p Quote
Vectra Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Tatko sffował wycieraczkę :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale ja nie pisałam , że postawie na wycieraczkę :diabloti: ja żrem metrowca , teściowa upiekła :cool3: jedyne co lubię w tej kobiecie , to jej ciasta :evil_lol: :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Vektra gdzie sie bedziecie teraz wystawiac w najbliższym czasie? Quote
Alicja Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']Vektra gdzie sie bedziecie teraz wystawiac w najbliższym czasie?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ;) powiedz że uwiódł Cię ten metrowiec :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
evel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Vectra']co Ty chcesz obalać :crazyeye: :crazyeye: przecież łowcarecki , szczególnie te ruskie .. uwielbiają mieszkać w ciasnych mieszkankach , a najbardziej na ogromnych osiedlach , gdzie pies ma metr kwadratowy na wysranie się :evil_lol: bieganie za piłeczka , jest tym co kochają najbardziej :cooldevi: [/quote] no wiem wiem... nie wiem co mnie napadło, żeby takie prawdy ludowe podważać... :niewiem: [quote name='Vectra']nie mam fot Ajdy :p[/quote] kłamiesz :placz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ;) powiedz że uwiódł Cię ten metrowiec :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tylko dla niego pytam :diabloti: Quote
evel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 przyszłam zakomunikować, że se z albuma ukradłam...:cooldevi: i ten... no chyba właściwie skończyłam... :oops: boję się pokazać i w sumie nie bardzo wiem jak, więc jak bardzo chcesz mogę na maila wysłać... ;) Quote
Darianna Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [B]evl[/B] a o moim co jest? :diabloti: też jakiś mit obala? :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']Vektra gdzie sie bedziecie teraz wystawiac w najbliższym czasie?[/quote] Płock , Lublin , Kraków :cool3: dawaj Evl , te swoje arcydzieło do autoryzacji :diabloti: [email][email protected][/email] :p To jeszcze mogę napisać , że Franciszek jest wolny od dysplazji stawów biodrowych , ma super , ekstra , śliczną tchawice :loveu: wet powiedział , że jeszcze raz będzie musiał mu zrobić zastrzyk do mięśniowo , to się pochlasta szarym mydłem :loveu: bo tak Franca mięśnie napina , że igły się łamią :evil_lol: :evil_lol: w nagrode ma wenflon i będzie dostawał zastrzyki dożylnie :p Robiliśmy powtórkę RTG , więc jak już napromieniować , to porządnie :diabloti: Niestety Franciszek dziś jest nieczynny :shake: dostał jasia , co by zdjęcia były nie poruszone :cool1: Wsio jest ok ... ale leczenie rozpoczęte .... więc cza zakonczyć do bólu ... jutro będą też wyniki krwi ... Quote
Basia&Safi Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [B][I]kraków mowisz :) to sie chyba spotkamy :):):):):) bedzie rodzinne spotkanie :loveu:[/I][/B] Quote
Recommended Posts