Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']za ciasto ze śliwkami , to dam się pokroić ;) do tego mleko i inne żarcie może nie istnieć ...

... ze sliwkami i truskawkami... jabłkami i wiśniami...
Mniam, mniam, mniam...

Pzdr.

Posted

[B]Vectra[/B] ja odkąd zobaczyłam brata Lalki powtarzam sobie, że on i Birma w jednym domu przez tydzień i bym w wariatkowie wylądowała... żal mi go niesamowicie :placz:

A tak swoją drogą - cieszę się, że Francisław zdrowy :multi:

Posted

[quote name='astela']Nie mówcie mi o ciescie ze sliwkami :-( (ja chora, ledwo dycham, głodna a nic przelknac nie moge :placz::placz::placz::placz:)

[URL]http://img528.imageshack.us/img528/5629/102fbo.jpg[/URL]
wszyscy stoja przy swoich psach a vectra kleczy xd Gdyby to byl Franio, t bym nawet uwagi nie zwrocila, bo to normalne, ale z Marianem na klęczkach? :razz::diabloti:[/quote]
to życzę dużo zdrówka :buzi:

tak jakoś wygodniej ,z tymi groteskowymi pieskami , o niewielkim wzroście , na kolanach :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']... ze sliwkami i truskawkami... jabłkami i wiśniami...
Mniam, mniam, mniam...

Pzdr. [/QUOTE]

w lato , to zupełnie inne życie , mięso może nie istnieć ;)

[quote name='SZPiLKA23']Dobrze ze całe stadko juz zdrowe:smile:[/QUOTE]
no przynajmniej , wszystko na dobrej drodze ;) ale najgorsze za nami.

[quote name='bonsai_88'][B]Vectra[/B] ja odkąd zobaczyłam brata Lalki powtarzam sobie, że on i Birma w jednym domu przez tydzień i bym w wariatkowie wylądowała... żal mi go niesamowicie :placz:

A tak swoją drogą - cieszę się, że Francisław zdrowy :multi:[/QUOTE]

a czemu byś zwariowała ? zakładając hipotetycznie , że to brat Lalki ;) z jej charakterem - to pies = wzór cnót :p oaza spokoju , ogromne pokłady cierpliwości ... jedynie mógł by Ci wrąbać chatę , podczas samotności :evil_lol:

[quote name='Apbt_sól']Widze ze Franiowi stanał gratuluje!!:cool3::diabloti:[/QUOTE]
no , mnóstwo ludzi się cieszy i odetchnęło z ulgą :multi: :evil_lol:

Posted

Wiesz, akurat to nie w psiaku byłby problem - Birma uparcie atakuje psy typu ast, staffik, pitt bulle itp.... oduczam ją tego i jakieś sukcesy mamy. Niestety, paru wielce inteligentnych pozwala swoim astom do Birma pobiec się pobawić "bo one łagodne". Ostatnia taka puszczona do Birmy suka "asta" skończyła z szwami a ja się dziwię, że moim laskom nic nie było... ale to pierdoła była nie ast :diabloti:. Suckes jest taki, że ludzie z psiakami [naprawdę łagodnymi, to trzeba przyznać] zaczynają powoli rozumieć, że spuszczanie ich psiaków do Birmy nie jest najlepszym pomysłem, bo z drugiej strony jest wariatka, co potrafi ciekawe rzeczy obiecywać :mad:...
Za to największym sukcesem jest to, że czasem Birma bawi się z jednym astem - psiakiem o złotej cierpliwości, któremu suka może wszystko zrobić :loveu:

Posted

to z Lalką by się bawiła , do Lalki niewiele psów ma odwagę przyfikać .. a jak przyfika , to Lala ma doskonałe sposoby , by bezkrwawo i bezboleśnie poskromić przeciwnika :)

kupiłam pieską nowe zabawki , bo stare wyszli ...

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=640591540]Super opona DĘBICA 26x1.9 POLECAM (640591540) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]A one tych opon nie zjedzą w 3 minuty? :cool3::cool3::cool3::cool3::diabloti:[/B][/I][/quote]
w 3 minuty to jedzą zabawki z działu , akcesoria dla zwierząt :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Bo powinnaś kupować takie zabawki co mają tygrysy w zoo:diabloti:[/B][/I][/quote]
one mają właśnie opony :eviltong: :evil_lol: przynajmniej ja widziałam kiedyś w zooooo , że misie i kotki , gumy :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']w 3 minuty to jedzą zabawki z działu , akcesoria dla zwierząt :diabloti:[/quote]
[I][B]Bo powinnaś kupować takie zabawki co mają tygrysy w zoo:diabloti:[/B][/I]

Posted

cze :razz: aleś mi smaka na czereśnie narobiła...:roll:

poczebujem zdjęcie Ajduchy, a nie bardzo mam czas, żeby się przeryć przez galerię, a zdjęcia poczebujem, żeby hmm obalić piękny wypasiony mit pt. [SIZE=2]"[/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=Black][FONT=Verdana][SIZE=2][U]Wszystkie[/U] owczarki doskonale [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]sprawdzają się w roli domowych [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]pupilków."[/SIZE] :evil_lol:

:cool3:
[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mniammmmmmmm pleśniak z rabarbarem :loveu::loveu::loveu:

a ja już wtryniałam truskawki z piaskiem :loveu::loveu:

ale ciacho ze śliwkami też bym zjadła :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']uważaj, bo Ci coś w koszyczku pod drzwi postawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Tatko sffował wycieraczkę :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evl']cze :razz: aleś mi smaka na czereśnie narobiła...:roll:

poczebujem zdjęcie Ajduchy, a nie bardzo mam czas, żeby się przeryć przez galerię, a zdjęcia poczebujem, żeby hmm obalić piękny wypasiony mit pt. [SIZE=2]"[/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=Black][FONT=Verdana][SIZE=2][U]Wszystkie[/U] owczarki doskonale [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]sprawdzają się w roli domowych [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]pupilków."[/SIZE] :evil_lol:

:cool3:
[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
co Ty chcesz obalać :crazyeye: :crazyeye: przecież łowcarecki , szczególnie te ruskie .. uwielbiają mieszkać w ciasnych mieszkankach , a najbardziej na ogromnych osiedlach , gdzie pies ma metr kwadratowy na wysranie się :evil_lol:
bieganie za piłeczka , jest tym co kochają najbardziej :cooldevi:

nie mam fot Ajdy :p

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Tatko sffował wycieraczkę :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ale ja nie pisałam , że postawie na wycieraczkę :diabloti:

ja żrem metrowca , teściowa upiekła :cool3: jedyne co lubię w tej kobiecie , to jej ciasta :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']Vektra gdzie sie bedziecie teraz wystawiac w najbliższym czasie?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B] ;) powiedz że uwiódł Cię ten metrowiec :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']co Ty chcesz obalać :crazyeye: :crazyeye: przecież łowcarecki , szczególnie te ruskie .. uwielbiają mieszkać w ciasnych mieszkankach , a najbardziej na ogromnych osiedlach , gdzie pies ma metr kwadratowy na wysranie się :evil_lol:
bieganie za piłeczka , jest tym co kochają najbardziej :cooldevi: [/quote]

no wiem wiem... nie wiem co mnie napadło, żeby takie prawdy ludowe podważać... :niewiem:

[quote name='Vectra']nie mam fot Ajdy :p[/quote]

kłamiesz :placz:

Posted

przyszłam zakomunikować, że se z albuma ukradłam...:cooldevi:

i ten... no chyba właściwie skończyłam... :oops: boję się pokazać i w sumie nie bardzo wiem jak, więc jak bardzo chcesz mogę na maila wysłać... ;)

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']Vektra gdzie sie bedziecie teraz wystawiac w najbliższym czasie?[/quote]
Płock , Lublin , Kraków :cool3:

dawaj Evl , te swoje arcydzieło do autoryzacji :diabloti: [email][email protected][/email] :p

To jeszcze mogę napisać , że Franciszek jest wolny od dysplazji stawów biodrowych , ma super , ekstra , śliczną tchawice :loveu:
wet powiedział , że jeszcze raz będzie musiał mu zrobić zastrzyk do mięśniowo , to się pochlasta szarym mydłem :loveu: bo tak Franca mięśnie napina , że igły się łamią :evil_lol: :evil_lol: w nagrode ma wenflon i będzie dostawał zastrzyki dożylnie :p
Robiliśmy powtórkę RTG , więc jak już napromieniować , to porządnie :diabloti:
Niestety Franciszek dziś jest nieczynny :shake: dostał jasia , co by zdjęcia były nie poruszone :cool1: Wsio jest ok ... ale leczenie rozpoczęte .... więc cza zakonczyć do bólu ... jutro będą też wyniki krwi ...