Matusz Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/18042009-035.jpg[/url] Aliszjo, a tu moje :loveu: znaczy się moja i mój :loveu: Quote
Alicja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Matusz'][URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/18042009-035.jpg[/URL] Aliszjo, a tu moje :loveu: znaczy się moja i mój :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam zaraz Twoje ...Moje tysz :evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no i tutaj składam Patce GRATULKI ;)[/B][/COLOR][/FONT]... :Rose: Quote
Matusz Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam zaraz Twoje ...Moje tysz :evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] NASZE :diabloti::loveu::loveu: Quote
klaudia&Manta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Gratuluję Wam . :multi: Franiowi szczególnie , za wolę pokazania się ;) Quote
Alicja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Matusz']NASZE :diabloti::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dopsz ...NASZE ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dopsz ...NASZE ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no ja myślę:loveu: Quote
Vectra Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 No pewno , że wielkie GRATULACJE dla dziewczyn , w konkurencji na 5 suk , Rudolfinka była 2 z oceną doskonałą :multi: Kupiłam moim prosiaczkom na próbę , nową niemiecką karmę Josera .... super premium. i jestem pod wrażeniem , bo Franciszek Tutosław Panicz Hrabia .. zjadł :diabloti: No może nie sprzątnął wszystkiego do zera .. ale zjadł znaczną część porcji składającej się z 200gram :) I nawet zbyt długo się nie zastanawiał - zjeść czy nie zjeść , o to jest pytanie ... bo tylko z 10 minut .. a to sukces :evil_lol: Karma ma tą zaletę , że ma mało intensywny , przyjemny zapach. Pan polecił mi wersję Festival , ona jest właśnie z przeznaczeniem dla psów niejadków :evilbat: Okazało się , że pan który mi karmę polecał .. to właściciel sklepu netowego zoo-dragon , w którym jestem stałym klientem od początku ich istnienia ;) nawet zdążył się przekonać , że czasem nie warto ze mną się nie zgadzać :evil_lol: Tą karmę można ten polać wodą i wtedy z niej wydobywa się sosik ;) Nie mniej kupiłam na próbę ... może im zasmakuje :D ceny tej karmy są bardzo przyzwoite .. ok 150-160 zł za 15kg .... Przy większych zamówieniach , można negocjować ... Podobno są to karmy , dedykowane psom wrażliwym , z alergiami .. nie zawierają pszenicy , kukurydzy .. Tylko są trzy warianty tej karmy - super premium , premium i dno totalne super premium , to pólka , PPP , RC , Hills i tych lepsiejszych premium , powiedzmy - brit , arion .. a to ostatnie coś jak marketówki , purina dog show , pedigri , chappi itp smakołyki. No i co jest dla mnie bardzo ważne , dwakowanie jest malutkie ... nie chodzi , że oszczędzam :evilbat: tylko Franek nigdy nie zjadł więcej karmy ... niż 150gram , a przy tej karmie .. to na jego wagę - właśnie tyle przypada na niego :D To by było piękne , że ta karma okaże się dobra i będzie im smakować .. tu są te karmy [url]http://www.josera-deutschland.de/josera_emotion/polnisch/pies_produkty.php[/url] Quote
Alicja Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: idę popaszczeć na ceny [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia&Safi Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 czesccc :) wiesz ze ja tez miałam probki tej karmy i eldo ja wcina :):):) bardzo mu smakuje Quote
DorkaWD Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Wpadłam pogapić się na Twoje uśmiechnięte stadko i trafiłam na Josera :loveu: Mają też fajny sosik, którym można posypać (bo to instant) każdą karmę, zalać wodą i patrzeć jak pies szoruję michę do połysku :diabloti: [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Kwiecien%20209/wystawa%20grudziac/18042009-095.jpg[/url] :loveu: Ząbki białe mam, bo o nie dbam :loveu: A tego uśmiechu to jak uczyłaś? :lol: [quote name='Vectra'] No ... pękam z dumy ... Franciszek lok 2 na 3 psy - ocena doskonała :multi: Marian bez konkurencji .... lok 1 , złoto , kolejne zw młodzieży :) [/quote] [COLOR=Red][B]GRATULUJĘ! [/B][/COLOR] Trzymamy kciuki za następne sukcesy :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='DorkaWD']Wpadłam pogapić się na Twoje uśmiechnięte stadko i trafiłam na Josera :loveu: Mają też fajny sosik, którym można posypać (bo to instant) każdą karmę, zalać wodą i patrzeć jak pies szoruję michę do połysku :diabloti: [URL="http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Kwiecien%20209/wystawa%20grudziac/18042009-095.jpg"][/URL] [/quote] gdzie go można znalezc Quote
emdziolek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]No to sie wyszołowaliście :multi: Gratulki :multi::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']gdzie go można znalezc[/quote] tutaj masz [url=http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/josera/32389]Josera karma dla psa tanio w zooplus: Josera La Sauce[/url] Dziękujemy za gratulacje :lol: Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 noooo, zuchy z Was! Cieszymy sie razem z Wami!!! pzdr. Quote
anetta Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dziewczyny, brawa dla was :klacz: [quote name='AnkaG']Ja mam siostrę i brata (dużo starsi)- siostra mieszka w Nadarzynie (Warszawka) i wiem o wszystkim co się u niej dzieje. Potrafię 2 godz. przez telefon gadać.[/QUOTE] :evil_lol: Mam działkę 2 km od Nadarzyna :cool3: Swego czasu częęsto tam się bywało ;) Quote
infers Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dawałaś Frankowi acane?Podobne też smakuje takim królewiczom:evil_lol: Quote
Doginka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Moje księciunia acany nie chciały nawet powąchać, a raczej każda karma im smakuje;) GRATULKI dla Mańki i Franciszka:multi::loveu::multi: Maniutka ślicznie się wystawiła, nie mówiąc już o Franiu:loveu::loveu::loveu:Jestem pod wrazeniem:p Quote
Vectra Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Acana jest beee , próbowali :evil_lol: ... ja już przerobiłam wszystkie karmy dostępne na rynku (chyba) teraz tylko to co nowe , lub bardzo mało znane ;) zamówiłam eucanubę high calorie .... Dziękujemy bardzo !!! Ten występ zmobilizował nas , znaczy MNIE , do dalszej pracy nad wystawianiem HA .. zważywszy że Franiowi , bardzo podobają się takie treningi ... bardzo skrupulatnie obserwuje , czy aby na pewno biorę cały zestaw treningowy .. jak omijam coś , to skacze na szafke z w/w i robi oczy .. zaraz zaraz chyba masz skelrozę :evilbat: Udało mi się , tak mi się wydaje .... znaleźć niezły sposób na panicza ... Mania jest prostrza w tej materii , ona jest bardziej karna ;) i się nie sprzeciwia .. tak ma od dziecka :diabloti: z Franciszkiem trochę trzeba włożyć serca , bo jak na hrabiego przystało ... on ma zawsze coś do powiedzenia , w każdym temacie. Matylda , to stoi jak drucik :) [IMG]http://images6.fotosik.pl/457/2a7e892b86401068.jpg[/IMG] PS tylko ja za grosz nie mam kondycji ... :evil_lol: do takich bieganek i ustawianek Quote
Doginka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ciotka ćwicz z psimi, to i Ty kondychy nabierzesz:diabloti:;) Quote
Vectra Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Doginka']Ciotka ćwicz z psimi, to i Ty kondychy nabierzesz:diabloti:;)[/quote] schudnę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Vectra']schudnę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Tez!:lol: pzdr. Quote
agnethka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 BRAWO! GRATULUJĘ! ;) Marianowi to do Mł.Ch.PL brak chyba tylko Zw.Mł. z międzynarodówki lub klubówki? :cool3: no dziewczynka szaleje ;) Quote
Vectra Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Asiaczku , a czo jeszcze ? :evil_lol: połamania nóg też mogę się dorobić ;) Agnethka , tak .. brakuje międzynarodówki lub klubówki .. mamy z 9 takich wystaw .. do końca klasy młodzieży ;) może się uda :) Tylko klubowa , to nie wiem jaka musi być .... teraz jakaś w NDM będzie ... ale czy to ew liczy ? Dzięki za gratulacje :buzi: Quote
Recommended Posts