Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a to wszystko przez to ,że on jest taki mały i wścibski i wszędzie włazi , łapa Kano czy Lalki by się tam nie zmieściła , ten kurdupel jest za mikroskopijny

mało tego to on teraz łazi do tego kaloryfer i ogląda :mdleje: właśnie stał na kaloryferze :mdleje:

Posted

:shake: biedny kurdupelek:shake:
normalnie jak to czytalam az dreszcze mnie przeszly
super ze łapka nie jest powaznie uszkodzona!
Ewo a moze takie siatki na grzejniki załoz ..wiesz o co mi chodzi??

Posted

[quote name='Vectra'] , po powrocie jak weszłam do kuchni zastałam Franka wiszącego na fotelu , a tylną łapkę miał uwięzioną między żeberkami kaloryfera :( Nie wiem jak długo tak wisiał , nie było mnie ponad godzinę ... [/quote]

[B]o mamo, aż mi serce stanęło :shake::shake::shake::shake:[/B]
[B]Jak to dobrze, że NIC mu się nie stało :shake:[/B]

Posted

[quote name='Vectra']dzisiejszy dzień ..... właśnie ze mnie adrenalina schodzi i zaczynają mi rece coraz bardziej drżeć :(
Musiałam wyjechać z domu na kilka chwil , psy zostały w domu , po powrocie jak weszłam do kuchni zastałam Franka wiszącego na fotelu , a tylną łapkę miał uwięzioną między żeberkami kaloryfera :( Nie wiem jak długo tak wisiał , nie było mnie ponad godzinę ... Widać jak się szarpał to łapka jeszcze bardziej mu się zakleszczyła , nie mogliśmy w ogóle go uwolnić , prawie 40 minut próbowaliśmy wyjąć łapke , polewaliśmy olejem i innymi tłustymi maziami by był poślizg , łapka była spuchnięta i zdrętwiała , już bym moment że Rafał szedł wylać wode z kaloryferów by przeciąć kaloryfer i tak uwolnić Frania ,ale jakoś się w końcu łapka tak ustawiła że udało się wyjąć ... Boże jaki on jest dzielny mały chłopczyk , bolało go , troszkę się tylko wyrywał ,ale współpracował , cały się trząsł , raz zapiszczał.
I tak cud że zawisł na fotelu , jak by spadł 10 cm dalej wisiał by w powietrzu i skończyło by się to tragicznie , połamał by całą łapke i miednice.
Byłam u weta i jest wszystko ok , weszłam właśnie do domu.Franio już doszedł do siebie , teraz je , przyniósł mi nawet piłkę .......

Idę robić kolejne przemeblowanie[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]FRANIO .......litości
mam nadzieje ze nic mu nie będzie .....
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Z Frania łapką jest zupełnie dobrze , śmiga jak nowy .. nic go nie nauczyła historia , gania po szafkach , stole , parapecie i oczywiście kaloryferze :angryy:
Żeberka kaloryferowe zabezpieczone by się już w nie nie wkręcił .. mało to kurdupel z miną ważniaka i ogonem nad głowa obszczał kaloryfer :angryy: bo on każdego co mu podpadnie obszczywa :diabloti: Na Lalke też dziś nasikał :mad:
Najbardziej na tym wszystkim ucierpiała Lalka :mdleje: jak Franek wchodzi na kaloryfer to ona ucieka i się kładzie w kącik łóżka :roll: przy mnie spojrzała na mnie skamieniałym wzrokiem ..... ze wzrokiem "to nie ja to nie moja wina" :-(
No ,ale liczę ,że się otrząśnie i nie będzie więcej bała ...

urzędniczka spisała się na medal , oddała VAT25 tak jak grzecznie prosiłam :evilbat:

Posted

[quote name='evaxon']:grin:

wybacz ze sie smieje ale Tigre dzis obsikał Lolek(ukochany jamnik Tigry) :grin:
bo ta kopała dołek i nie chciała sie przywitac z nim:lol:[/quote]
kurduple widać szczając na coś dodają sobie kilka cm wzrostu :evilbat: kompleksiki leczą :evil_lol: :evil_lol:

a dziś ja byłam na szkoleniu pracy i uczono mnie bezpieczeństwa podczas pracy :evil_lol: :evil_lol: niektóre punkty było nie do przyjęcia :shake: np mówić pół tonu ciszej niż klient :crazyeye: niewykonalne nie umiem ciszej niż czyjś szept , nie wdawać się w dyskusje - niewykonalne :diabloti: jak klient zaczyna się denerwować i mówić podniesionym głosem to mam przeprosić i wyjść :crazyeye: :evil_lol:
oczywiście moja sekcja obśmiała te durnoctwa - wymysł unii europejskiej :cool1:

Posted

[quote name='furciaczek']ufff ale sie przestraszylam czytajac historie kaloryferowa:shake:
dobrze ze tak to sie skonczylo...
fajny szczyl z tego Franka:evil_lol:[/quote]
asocjalny kurdupel , pozbawiony instynktu samozachowawczego jakim jest strach :cool1:

resztki musku mnie boleją więc idę do wanny , a potem jak uda mi się wcisnąć do łóżka to pójdę spać ..

Posted

[COLOR=Olive][B]cześć :)

ale z Frania dzielny chłopak :)
cieszę się że z jego łapką wszystko dobrze :multi::multi::multi: i mam nadzieję że nigdy już nigdzie nie wciśnie łapek :)
[/B][/COLOR]

Posted

Nie zgadniecie gdzie mój TZ się właśnie wybiera :diabloti: :diabloti: :diabloti:
sam zadzwonił
sam się zapisał
sam na to wpadł

jedzie do okulisty :cool1: bo go oczy bolą :diabloti: opiłki znaczy ma w oku , te same co pisałam kilka dni temu , same miały wypaść , bo lekarze sie nie znają i na pewno mu nie pomogą - jego słowa kilka dni temu

wizyte ma na 16:40 :cool3:

normalnie kiedyś mu krzywdę zrobie :angryy: :angryy: :angryy:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Ewa................wszystkie TZty tak mają.mojego brzuch boli od 15 lat................ale on nie pójdzie.........cos ty...............też mówi że mu lekarz NIC nie pomoże[/B][/COLOR]

[U][URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Lipiec%202007/1%20lipiec/0107.2007042.jpg[/URL][/U]

[COLOR=DarkRed][B]widze kropeczki:loveu::loveu::loveu:

witaj włascicielko piej bandy i kurdupla rozrabiaki:cool3::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Ewa................wszystkie TZty tak mają.mojego brzuch boli od 15 lat................[/B][/COLOR][/quote]
Hahahahaha, widać do wszystkiego można się przyzyczaić :lol: :lol: :lol:

Posted

o matko....az mi dech zaparlo jak czytalam o Franiu:shake: super ze sie dobrze skonczylo....

a potrzebny ci w ogole tan kaloryfer:cool3::cool3:, tylko zagrozenia na biedne zwierzatko sprowadzasz, kufaje sobie spraw i z 5 polarow a grzejniczek WON!:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahaha definicja staffika???? :evil_lol:[/quote]
cześć definicji :diabloti:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]cześć :)

ale z Frania dzielny chłopak :)
cieszę się że z jego łapką wszystko dobrze :multi::multi::multi: i mam nadzieję że nigdy już nigdzie nie wciśnie łapek :)
[/B][/COLOR][/quote]
ja też liczę że nie wciśnie , na razie polikwidowane wszelkie szparki , otworki :p

[quote name='BeaC']

[COLOR=DarkRed][B]Ewa................wszystkie TZty tak mają.mojego brzuch boli od 15 lat................ale on nie pójdzie.........cos ty...............też mówi że mu lekarz NIC nie pomoże[/B][/COLOR]

[U][URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/Lipiec%202007/1%20lipiec/0107.2007042.jpg[/URL][/U]

[COLOR=DarkRed][B]widze kropeczki:loveu::loveu::loveu:

witaj włascicielko piej bandy i kurdupla rozrabiaki:cool3::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
tak , tak lekarze są do bani :cool1: mimo że okulistka wyjęła mu kawałki blachy z oka i tak miał swoją teorie że za dwa dni samo by wyszło :evil_lol:
[quote name='asher']Hahahahaha, widać do wszystkiego można się przyzyczaić :lol: :lol: :lol:[/quote]
zobojętnić moja droga zobojętnić :evil_lol:
[quote name='dealer']o matko....az mi dech zaparlo jak czytalam o Franiu:shake: super ze sie dobrze skonczylo....

a potrzebny ci w ogole tan kaloryfer:cool3::cool3:, tylko zagrozenia na biedne zwierzatko sprowadzasz, kufaje sobie spraw i z 5 polarow a grzejniczek WON!:diabloti:[/quote]
psy wywale , kaloryferów nie oddam :evilbat:

Posted

[B]witam po pewnej przerwie:loveu:.....jak szanowne zdroweczko???[/B]
[B]A TZ i jego oczka juz w porzadalu??[/B]
[B]Vectra alez oczywiscie ze lekarze sa do bani- teoria kazdego faceta a potem jak sie ma 37 i troche kataru to sie "umiera" i nic nie mozna zrobic......:diabloti:[/B]