Vectra Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Rany jak super !!!! cieszę się , że pasuje :multi: i suni ciepło w zadek :) Quote
agnethka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 jak ślicznie wygląda :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Śliczny kubraczek:loveu: Ja chyba rano też wezmę się za szycie ubranka, bo dziś wyrwałam Gordonka - jest łysy:diabloti: Quote
BeaC Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [COLOR=DarkRed][B]a ciebie naprawdę wciągnęło to szycie pozdrawiam z rańca.......... w tygodniu nie mam czasu w pracy zapier%%% a w domu nie mam potem na nic siły zima mnie dobija piękna jest ale mogła by se już odpuśćić:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR] Quote
Basia&Safi Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Vectra :) co ja sie dowiedziałam :crazyeye: ze eldo i fredzio maja tego samego dziadka :):):) a tak pozatym zbieram dla Ciebie kurteczki :):):) Quote
agnethka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Basia&Safi']Vectra :) co ja sie dowiedziałam :crazyeye: ze eldo i fredzio maja tego samego dziadka :):):) a tak pozatym zbieram dla Ciebie kurteczki :):):)[/quote] a kto to Fredzio? :roll: co do staffikowych rodowodów - to wszyscy są jedną wielką rodziną ;) Quote
Vectra Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 ale nie wszyscy mają w rodowodzie Siriusa Chippendela :) o Basi o niego chodziło :)Tata Elda i Franio to pół bracia ;) Tak szycie mnie wciągnęło , szczególnie że ma to sens :) Kurteczki mile widziane :multi: Quote
Tengusia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a ciebie naprawdę wciągnęło to szycie[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]pozdrawiam z rańca.......... w tygodniu nie mam czasu w pracy zapier%%% a w domu nie mam potem na nic siły[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]zima mnie dobija[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]piękna jest ale mogła by se już odpuśćić:angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B][/quote] popieram cioteczke mogla by se juz odpuscic :mad::mad::mad: czesc Vectrunia :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 kurcze jaka gafa :( przepraszam za tego freda :( miało byc franio :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 cześć Tengusiu :loveu: Franio się nie gniewa , on ma dużo imion ... :diabloti: Quote
Doginka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cześć kilerowa rodzinko, jak się czuje Fredzio Franiosławski?:evil_lol: Quote
anetta Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ależ ona elegancko wygląda w tym wdzianku! :multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Franio czuje się wyśmienicie , nadal ma w zadzie cieczkę Mariana - jak go nie kochać ? Marian zupełnie się nie zachowuje jak dama z cieczką .... pamiętam , że Lala to bidna taka chodziła , obolała , nie miała apetytu , ani ochoty na nic ... a ten gad , nic - jak nowy , a to ma być przyszła matka dzieciom :evil_lol: żre normalnie, gania jeszcze z większym impetem ... Quote
Darianna Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 I dobrze, jak się małe staffiki na świcie pojawią to będzie miała siłę, żeby się bestiami zająć :diabloti: Chociaż dwie ciotki kastratki na chałupie, to może poniańkują maluchy :diabloti: i wujcio Franio pomoże :loveu: Quote
Vectra Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Na szczęście to są BARDZO odległe plany ..... bo i kryć nie ma czym .... a dwa to ja mam pewną idee co do tego co ma się urodzić , wybór taty będzie niebywale trudny ... na pewno biały który przekazuje bardzo mocno biały gen .. ale więcej nic nie napiszę , bo licho kopiujące mnie ,nie śpi :evilbat: Quote
Vectra Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/?action=view¤t=Vid_0033.flv"] [/URL] Quote
Vectra Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 jeszcze znalazłam , pierwsze spotkanie z rurą [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/?action=view¤t=Vid_0030.flv"] [/URL] Quote
Vectra Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/?action=view¤t=Vid_0035.flv"] [/URL] Quote
Vectra Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 no w końcu ta sama matka i wychowywał ten sam ojciec :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Marian z Franiem nie mozliwi hahhahahha...rodzenstwo dobrane:evil_lol: i taniec Walczyk z oponka:evil_lol: Rura tez dobra i zgodnie ja przeniosly:cool3:..tylko skad tu taka rure wziac?:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Vectra']no w końcu ta sama matka i wychowywał ten sam ojciec :diabloti:[/quote] wychowywal ,wychowywal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Vectra powiedz ty mi.. one naprawdę mają głosiki jak nieprzymierzając yorki czy mi się po prostu tak odtworzyło :razz: Quote
Apbt_sól Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Vectra']Franio czuje się wyśmienicie , nadal ma w zadzie cieczkę Mariana - jak go nie kochać ? Marian zupełnie się nie zachowuje jak dama z cieczką .... pamiętam , że Lala to bidna taka chodziła , obolała , nie miała apetytu , ani ochoty na nic ... a ten gad , nic - jak nowy , a to ma być przyszła matka dzieciom :evil_lol: żre normalnie, gania jeszcze z większym impetem ...[/QUOTE] Sprawdz dobrze czy ona jajec nie ma , moze Cię oszukano :evil_lol: A krwawi moze wlasnie obtarte jajco:eviltong: Quote
puzzle Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Apbt_sól ma racje Ty lepiej smigaj do weta, obtarte jajco moze byc niebezpieczne dla zdrowia:evil_lol: Quote
Vectra Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Bullila.nl']wychowywal ,wychowywal:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] HA szkopuł w tym , że one tą zajadłość mają po mamusi :p a nie po tatusiu :cool3: Bonsai , terriery typu bull , nie były stworzone do pracy głosem :diabloti: Franiutek ma zupełnie zdrowe jajeczka , już pisałam TO JEST PANICZ , a nie napalony małolat :diabloti: Quote
Recommended Posts