Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkRed][B]a ciebie naprawdę wciągnęło to szycie
pozdrawiam z rańca.......... w tygodniu nie mam czasu w pracy zapier%%% a w domu nie mam potem na nic siły
zima mnie dobija
piękna jest ale mogła by se już odpuśćić:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Basia&Safi']Vectra :) co ja sie dowiedziałam :crazyeye: ze eldo i fredzio maja tego samego dziadka :):):)

a tak pozatym zbieram dla Ciebie kurteczki :):):)[/quote]

a kto to Fredzio? :roll:
co do staffikowych rodowodów - to wszyscy są jedną wielką rodziną ;)

Posted

ale nie wszyscy mają w rodowodzie Siriusa Chippendela :) o Basi o niego chodziło :)Tata Elda i Franio to pół bracia ;)

Tak szycie mnie wciągnęło , szczególnie że ma to sens :)
Kurteczki mile widziane :multi:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a ciebie naprawdę wciągnęło to szycie[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]pozdrawiam z rańca.......... w tygodniu nie mam czasu w pracy zapier%%% a w domu nie mam potem na nic siły[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]zima mnie dobija[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]piękna jest ale mogła by se już odpuśćić:angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B][/quote]

popieram cioteczke mogla by se juz odpuscic :mad::mad::mad:

czesc Vectrunia :diabloti:

Posted

Franio czuje się wyśmienicie , nadal ma w zadzie cieczkę Mariana - jak go nie kochać ?
Marian zupełnie się nie zachowuje jak dama z cieczką .... pamiętam , że Lala to bidna taka chodziła , obolała , nie miała apetytu , ani ochoty na nic ... a ten gad , nic - jak nowy , a to ma być przyszła matka dzieciom :evil_lol: żre normalnie, gania jeszcze z większym impetem ...

Posted

I dobrze, jak się małe staffiki na świcie pojawią to będzie miała siłę, żeby się bestiami zająć :diabloti: Chociaż dwie ciotki kastratki na chałupie, to może poniańkują maluchy :diabloti: i wujcio Franio pomoże :loveu:

Posted

Na szczęście to są BARDZO odległe plany ..... bo i kryć nie ma czym ....
a dwa to ja mam pewną idee co do tego co ma się urodzić , wybór taty będzie niebywale trudny ... na pewno biały który przekazuje bardzo mocno biały gen ..

ale więcej nic nie napiszę , bo licho kopiujące mnie ,nie śpi :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']Franio czuje się wyśmienicie , nadal ma w zadzie cieczkę Mariana - jak go nie kochać ?
Marian zupełnie się nie zachowuje jak dama z cieczką .... pamiętam , że Lala to bidna taka chodziła , obolała , nie miała apetytu , ani ochoty na nic ... a ten gad , nic - jak nowy , a to ma być przyszła matka dzieciom :evil_lol: żre normalnie, gania jeszcze z większym impetem ...[/QUOTE]

Sprawdz dobrze czy ona jajec nie ma , moze Cię oszukano :evil_lol:

A krwawi moze wlasnie obtarte jajco:eviltong:

Posted

[quote name='Bullila.nl']wychowywal ,wychowywal:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

HA szkopuł w tym , że one tą zajadłość mają po mamusi :p a nie po tatusiu :cool3:

Bonsai , terriery typu bull , nie były stworzone do pracy głosem :diabloti:

Franiutek ma zupełnie zdrowe jajeczka , już pisałam TO JEST PANICZ , a nie napalony małolat :diabloti: