Coyote Ugly FCI Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 no to niech sie dziewczyna cieczkuje bo jarosław tuz tuż:diabloti: Quote
Doginka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Oj to będzie ciekawie:evil_lol: [B][SIZE=4][URL="http://www.paczekdlaciebie.pl/115221"]Dla Ciebie - kliknij tu[/URL][/SIZE][/B] Quote
Bullila.nl Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Vectra']E , nie - Franio chłopców to nie , że nie lubi .. on nienawidzi :evil_lol: więc homo nie jest ... taki mi się po prostu prawiczunio trafił :diabloti:[/quote] moze Panicz sie tylko przy cioci wstydzi:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 no to będziesz miała niezły sajgonik :mdleje: Quote
agnethka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='malawaszka']no to będziesz miała niezły sajgonik :mdleje:[/quote] eee....nie straszcie Ewci ;) ja mam w tej chwili sukę w rui do tego dwa samce, a ostatnio widziałam pod płotem jakieś dziwne coś przypominające psa :lol: da się przeżyć :evil_lol: Quote
puzzle Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nie wyobrazam sobie:evil_lol:, moj kastrat stawal sie nie do wytrzymania, a pelnowyposazonego to juz wogole sobie nie wyobrazam:evil_lol:, milej zabawy :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [IMG]http://www.piekarniafamilijna.com.pl/zdjecia/paczek_z_budyn.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Jest krew :evilbat:, kastratki się interesują , Panicz byle czego nie tyka :diabloti: ale to 1 cieczka , podejrzewam , że przeżyje ... przy następnych mnie wywiozą albo będę wycinać elementy na żywca aaaa i nadal pada snieg :) Quote
agnethka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 pierwsza cieczka jest najlżejsza pod względem szaleństwa psiaków ;) przy Elicie od trzeciej cieczki zaczęło się świrowanie :roll: Arwena miała pierwszą to też luzik - zero problemów ;) u mnie non stop pada śnieg :placz: idę zjeść pączka :diabloti: Quote
Vectra Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 e tam Lalka jak miała 1 cieczkę , to te okoliczne boorki dostawały jobla ... mój biedny , grzeczny ,Kano , musiał przemieniać się w bestie i wsie powybijać :evilbat: przy drugiej cieczce mi się włączył instynkt mordercy , bo te kundle nawet mi samochód gwałciły ... trzecia i kolejne cieczki , byly fajowe , bo ich nie było :diabloti: a może temu , że Franio nie zna cieczek ? no bo tak , widział 3 razy sukę w rui ... np Ajdę .. a co mu taka Ajda i zapach jak on jej niecierpi ? abo suka sąsiada której nienawidził ? No i Szymi też widział , jak miała 2 lub 3 cieczkę .... była u nas w odwiedzinach , łaziły razem z Franiem , też się nie interesował .. ale ja już tysiąc razy pisałam , Franio to jest moj mały kochany panicz .... a Marian za to nie zachowuje się jak dama z cieczką tylko jak łobuz :mad: zagryza mi Frania .. a nie teraz kopiuje Klamce bez twarzy uszy ... aaaa bo ja nie pisałam tu , że Egon jest bez twarzy ? był bo już się goi .. Egon biegł i wyrósł mu płot betonowy przed nosem , zupełnie nagle i Egon fikołkując próbując hamować , zrobił sobie piling twarzy o ten że beton i zalał się krwią ... tak się z niej lało , że na podwróku wyglądało jak po żeźni :evilbat: Oczywiście Egon Klamkosławowy nie zrobił sobie niz z tego że ma ubytek na szlachetnej główce .. w zwiazku z tym wszystcy byliśmy we krwi , bo Egon krwawiąc bawil się dalej ... czekam na kuriera z karmą , miał być o 14 Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Chyba kazdy pies ma instynkt :hmmmm: Raaja mimo ze ma 5 miechow i cieczki nie miała to była probnie gwałcona przez 8 miesięcznego spaniela, probowali nawet 69 :D Egon jak Rambo :D:D:D Quote
Vectra Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 o co to to nie ,Franio samców to nie kocha :diabloti: Quote
agnethka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 yyy... z tym instynktem to różnie bywa - u Ozzy'ego obudził się po prawie 5 latach i dopiero teraz zaczął na cieczki reagować, bo wcześniej mogła mu suka z rują tańczyć przed nosem, a on olewał i spał dalej.... :roll: a moje znajoma mi opowiadała o repie, który nie interesuje się sukami - woli psy... i żeby były po nim szczeniaki to muszą mu pobrać to i owo ;) bo na sukę za żadne skarby nie wejdzie... cóż geje są i wśród psów :lol: Quote
bonsai_88 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [B]Aganetha[/B] i tak nic nie pobije klaczy-lesbijki... wszystko by było bardzo fajnie, gdyby tylko Joystick nie próbowała walczyć z ogierami i kryć klaczy w trakcie jazd - jak ludzie na koniach siedzieli :evil_lol: Quote
agnethka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Aganetha[/B] i tak nic nie pobije klaczy-lesbijki... wszystko by było bardzo fajnie, gdyby tylko Joystick nie próbowała walczyć z ogierami i kryć klaczy w trakcie jazd - jak ludzie na koniach siedzieli :evil_lol:[/quote] oooo....masz fotki :lol: aż ciężko to sobie wyobrazić :lol: Quote
bonsai_88 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Niestety nie mam :placz:. Joystick widziałam tylko raz w życiu, jak stała w boksie. Za to dużo nasłuchałam się od mojej mamy, która na tej klaczce jeździła :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Vectra'] aaaa bo ja nie pisałam tu , że Egon jest bez twarzy ? był bo już się goi .. Egon biegł i wyrósł mu płot betonowy przed nosem , zupełnie nagle i Egon fikołkując próbując hamować , zrobił sobie piling twarzy o ten że beton i zalał się krwią ... tak się z niej lało , że na podwróku wyglądało jak po żeźni :evilbat: Oczywiście Egon Klamkosławowy nie zrobił sobie niz z tego że ma ubytek na szlachetnej główce .. w zwiazku z tym wszystcy byliśmy we krwi , bo Egon krwawiąc bawil się dalej ... [/quote] :crazyeye: masz fotki? :diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Nie mam fotek , bo oczywiście zawsze najfajniej się musi dziać , jak nie mam ani aparatu ani telefonu :mad: Quote
Basia&Safi Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 nie bedzie nas w jarosławiu, troszke za daleko mamy zadebiutujemy w katowicach :) Quote
malawaszka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Dziękujemy :Rose: :loveu: pasuje jak ulał :klacz: [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/5798/dsc0020r.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts