Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']E , nie - Franio chłopców to nie , że nie lubi .. on nienawidzi :evil_lol:
więc homo nie jest ... taki mi się po prostu prawiczunio trafił :diabloti:[/quote]

moze Panicz sie tylko przy cioci wstydzi:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no to będziesz miała niezły sajgonik :mdleje:[/quote]

eee....nie straszcie Ewci ;) ja mam w tej chwili sukę w rui do tego dwa samce, a ostatnio widziałam pod płotem jakieś dziwne coś przypominające psa :lol:
da się przeżyć :evil_lol:

Posted

Jest krew :evilbat:, kastratki się interesują , Panicz byle czego nie tyka :diabloti:
ale to 1 cieczka , podejrzewam , że przeżyje ... przy następnych mnie wywiozą albo będę wycinać elementy na żywca

aaaa i nadal pada snieg :)

Posted

pierwsza cieczka jest najlżejsza pod względem szaleństwa psiaków ;)

przy Elicie od trzeciej cieczki zaczęło się świrowanie :roll:
Arwena miała pierwszą to też luzik - zero problemów ;)

u mnie non stop pada śnieg :placz: idę zjeść pączka :diabloti:

Posted

e tam Lalka jak miała 1 cieczkę , to te okoliczne boorki dostawały jobla ... mój biedny , grzeczny ,Kano , musiał przemieniać się w bestie i wsie powybijać :evilbat:
przy drugiej cieczce mi się włączył instynkt mordercy , bo te kundle nawet mi samochód gwałciły ...
trzecia i kolejne cieczki , byly fajowe , bo ich nie było :diabloti:

a może temu , że Franio nie zna cieczek ?
no bo tak , widział 3 razy sukę w rui ... np Ajdę .. a co mu taka Ajda i zapach jak on jej niecierpi ? abo suka sąsiada której nienawidził ? No i Szymi też widział , jak miała 2 lub 3 cieczkę .... była u nas w odwiedzinach , łaziły razem z Franiem , też się nie interesował ..

ale ja już tysiąc razy pisałam , Franio to jest moj mały kochany panicz ....
a Marian za to nie zachowuje się jak dama z cieczką tylko jak łobuz :mad: zagryza mi Frania .. a nie teraz kopiuje Klamce bez twarzy uszy ...

aaaa bo ja nie pisałam tu , że Egon jest bez twarzy ? był bo już się goi .. Egon biegł i wyrósł mu płot betonowy przed nosem , zupełnie nagle i Egon fikołkując próbując hamować , zrobił sobie piling twarzy o ten że beton i zalał się krwią ...
tak się z niej lało , że na podwróku wyglądało jak po żeźni :evilbat: Oczywiście Egon Klamkosławowy nie zrobił sobie niz z tego że ma ubytek na szlachetnej główce ..
w zwiazku z tym wszystcy byliśmy we krwi , bo Egon krwawiąc bawil się dalej ...

czekam na kuriera z karmą , miał być o 14

Posted

yyy... z tym instynktem to różnie bywa - u Ozzy'ego obudził się po prawie 5 latach i dopiero teraz zaczął na cieczki reagować, bo wcześniej mogła mu suka z rują tańczyć przed nosem, a on olewał i spał dalej.... :roll:

a moje znajoma mi opowiadała o repie, który nie interesuje się sukami - woli psy... i żeby były po nim szczeniaki to muszą mu pobrać to i owo ;) bo na sukę za żadne skarby nie wejdzie... cóż geje są i wśród psów :lol:

Posted

[B]Aganetha[/B] i tak nic nie pobije klaczy-lesbijki... wszystko by było bardzo fajnie, gdyby tylko Joystick nie próbowała walczyć z ogierami i kryć klaczy w trakcie jazd - jak ludzie na koniach siedzieli :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Aganetha[/B] i tak nic nie pobije klaczy-lesbijki... wszystko by było bardzo fajnie, gdyby tylko Joystick nie próbowała walczyć z ogierami i kryć klaczy w trakcie jazd - jak ludzie na koniach siedzieli :evil_lol:[/quote]

oooo....masz fotki :lol: aż ciężko to sobie wyobrazić :lol:

Posted

[quote name='Vectra']
aaaa bo ja nie pisałam tu , że Egon jest bez twarzy ? był bo już się goi .. Egon biegł i wyrósł mu płot betonowy przed nosem , zupełnie nagle i Egon fikołkując próbując hamować , zrobił sobie piling twarzy o ten że beton i zalał się krwią ...
tak się z niej lało , że na podwróku wyglądało jak po żeźni :evilbat: Oczywiście Egon Klamkosławowy nie zrobił sobie niz z tego że ma ubytek na szlachetnej główce ..
w zwiazku z tym wszystcy byliśmy we krwi , bo Egon krwawiąc bawil się dalej ...
[/quote]

:crazyeye: masz fotki? :diabloti: