Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Jutro będzie wiadomo czy psiak zamieszka obok mnie :)
Jestem , żyję , prosiaczki śpią - tak prosiaczki , nie świnki :diabloti:[/quote]

Babucie, jakby powiedzieli w moich okolicach ;)

Posted

[quote name='rufusowa']zobacz jakie fajne cuś

[URL="http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=15947"]Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"[/URL][/quote]

[udo:loveu:
z mordki do mojego Bullita podobna:p

Posted

[quote name='rufusowa']ale myslicie ze moze miec cos ze staffika?
czy to po prostu mała amstaffka/pitbullka? :cool3:[/quote]

ja mysle ze to mieszanka staffiego:cool3: wyglada tro[he jak irlandzki staffik,Ve[tra kiedys wstawiala fotke podobnego :cool3:

Posted

[quote name='Bullila.nl']ja mysle ze to mieszanka staffiego:cool3: wyglada tro[he jak irlandzki staffik,Ve[tra kiedys wstawiala fotke podobnego :cool3:[/quote]

kojarze :cool3:

no zobaczymy co z niej będzie...w kazdym razie zapowiada się fajnie :loveu:

Posted

[quote name='rufusowa']ale myslicie ze moze miec cos ze staffika?
czy to po prostu mała amstaffka/pitbullka? :cool3:[/quote]
coś to może ma , ale bardziej pitobullek :p śliczna jest :loveu:

Posted

Z dobrych wieści , to takie , że moi sąsiedzi wyrazili wielką chęć przygarnięcia psiaka , o którym pisałam :multi: Parys , bo tak dostał na imię od pewnej cioci :)
Niebawem by stracił dom , był stróżem w jednej firmie , ale firma musi się przenieść i niestety tam nie będzie mógł pełnić roli stróża .....
Wymarzony i idealny kandydat dla moich sąsiadów :)

teraz kciuki , by się udało załatwić wszystkie formalności , bo jak dobrze pójdzie ,to jutro po niego pojadę ...

wybaczcie , że nie szukałam psiaka bezpośrednio przez dogo ... ale z racji specyficznego zapotrzebowania i psie do kojca , nie na podusi w domciu :diabloti:
zaraz by rozpętało się piekło przez ciocie miłosierdzia :evil_lol:
a tego pragnęłam uniknąć ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Gratuluję nowego sąsiada :cool3:[/quote]
Jeszcze za wcześnie na gratulacje ;) kciuki , kciuki , czekam na tel z info kiedy można go zabrać :kciuki:

Posted

przepraszam za offa :-(

moze tu się ktoś zlituje

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-dt-dla-trzech-szczeniakow-na-cito-warszawiacy-pomozcie-125247/#post11271787[/url]

dzisiaj ktos je do mnie przywiezie i nie chciałabym zeby odrobaczenie było jedyną pomocą otrzymaną z mojej strony...a potem schron...

jesli ktos moze wziac na tymczas, to bardzo prosze o wsparcie...