rufusowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 cześć :loveu: zerknęłam tylko na ostatnie foty i muszę powiedzieć, ze Mania wypiękniała :loveu: i jak urosła! teraz to widać, że to pies :multi: :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 I jak tam kandydat na sąsiada :cool3: Quote
Vectra Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Jutro będzie wiadomo czy psiak zamieszka obok mnie :) Jestem , żyję , prosiaczki śpią - tak prosiaczki , nie świnki :diabloti: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Vectra']Jutro będzie wiadomo czy psiak zamieszka obok mnie :) Jestem , żyję , prosiaczki śpią - tak prosiaczki , nie świnki :diabloti:[/quote] Babucie, jakby powiedzieli w moich okolicach ;) Quote
rufusowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 zobacz jakie fajne cuś [url=http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=15947]Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"[/url] Quote
Bullila.nl Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='rufusowa']zobacz jakie fajne cuś [URL="http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=15947"]Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"[/URL][/quote] [udo:loveu: z mordki do mojego Bullita podobna:p Quote
rufusowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ale myslicie ze moze miec cos ze staffika? czy to po prostu mała amstaffka/pitbullka? :cool3: Quote
Bullila.nl Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='rufusowa']ale myslicie ze moze miec cos ze staffika? czy to po prostu mała amstaffka/pitbullka? :cool3:[/quote] ja mysle ze to mieszanka staffiego:cool3: wyglada tro[he jak irlandzki staffik,Ve[tra kiedys wstawiala fotke podobnego :cool3: Quote
rufusowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Bullila.nl']ja mysle ze to mieszanka staffiego:cool3: wyglada tro[he jak irlandzki staffik,Ve[tra kiedys wstawiala fotke podobnego :cool3:[/quote] kojarze :cool3: no zobaczymy co z niej będzie...w kazdym razie zapowiada się fajnie :loveu: Quote
Vectra Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='rufusowa']ale myslicie ze moze miec cos ze staffika? czy to po prostu mała amstaffka/pitbullka? :cool3:[/quote] coś to może ma , ale bardziej pitobullek :p śliczna jest :loveu: Quote
rufusowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Vectra']coś to może ma , ale bardziej pitobullek :p śliczna jest :loveu:[/quote] ładnie dziewczyna zbudowana, co nie? :loveu: Quote
Vectra Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Z dobrych wieści , to takie , że moi sąsiedzi wyrazili wielką chęć przygarnięcia psiaka , o którym pisałam :multi: Parys , bo tak dostał na imię od pewnej cioci :) Niebawem by stracił dom , był stróżem w jednej firmie , ale firma musi się przenieść i niestety tam nie będzie mógł pełnić roli stróża ..... Wymarzony i idealny kandydat dla moich sąsiadów :) teraz kciuki , by się udało załatwić wszystkie formalności , bo jak dobrze pójdzie ,to jutro po niego pojadę ... wybaczcie , że nie szukałam psiaka bezpośrednio przez dogo ... ale z racji specyficznego zapotrzebowania i psie do kojca , nie na podusi w domciu :diabloti: zaraz by rozpętało się piekło przez ciocie miłosierdzia :evil_lol: a tego pragnęłam uniknąć ;) Quote
Vectra Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='bonsai_88']Gratuluję nowego sąsiada :cool3:[/quote] Jeszcze za wcześnie na gratulacje ;) kciuki , kciuki , czekam na tel z info kiedy można go zabrać :kciuki: Quote
bonsai_88 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 no to pomagam w trzymaniu kciuków :happy1: Quote
malawaszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 trzymam :kciuki: :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Jutro jedziemy po sąsiada :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :multi: ekstraaaaaaaaaaaaaaaaaa koniecznie obfoc ;) Quote
Alicja Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]daj znaka jak wrócisz :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [I][B]A jak wygląda Parysek ? :cool3:[/B][/I] Quote
rufusowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 przepraszam za offa :-( moze tu się ktoś zlituje [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-dt-dla-trzech-szczeniakow-na-cito-warszawiacy-pomozcie-125247/#post11271787[/url] dzisiaj ktos je do mnie przywiezie i nie chciałabym zeby odrobaczenie było jedyną pomocą otrzymaną z mojej strony...a potem schron... jesli ktos moze wziac na tymczas, to bardzo prosze o wsparcie... Quote
Recommended Posts