Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co jedno to głupsza minka :loveu::loveu::loveu: Buziaki dzieciaki :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
klaudia&Manta Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [URL]http://www.penn-staff.osa.pl/images/stories/Franio/31.12.2006/30.12-304.jpg[/URL] świetny był .. :loveu: Dzień dobry , wreszcie udało mi się przypełznąć i nadrobić zaległości ;) Quote
bonsai_88 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Franio był przesłodki :loveu:... A Mańka chyba domyśliła się, że zabierasz ja do 3 potworów, taką ma wystraszoną minkę na zdjęciu :evil_lol: Quote
Betbet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Pozwoliłam sobie podrkaść wizerunek jednego z Twoich pupili. a to dlatego, że zdjęcie było takie dostojne. I ja nigdy nie rysowałam tej rasy. W ogóle niewiele co rysowałam, bo do tej pory mam na koncie owczarka i jamnika-porzucone. Teraz mam takie cudo, które ma właściciela i jest szczęsliwe! Planuje w przyszłości rysunki za symboliczne kwoty wrzuić na aukcje.Mam nadzieję, że nie mas zmi tego za złe...i może mała podpowiedź. Kogo ja właściwie narysowałam?Bo nie rozrózniam...:oops::evil_lol: [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/9882/dsc04143vu9.jpg[/IMG] Quote
agnethka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 LALKA :loveu: śliczna! świetną masz rękę ;) Quote
Vectra Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Betbet']Pozwoliłam sobie podrkaść wizerunek jednego z Twoich pupili. a to dlatego, że zdjęcie było takie dostojne. I ja nigdy nie rysowałam tej rasy. W ogóle niewiele co rysowałam, bo do tej pory mam na koncie owczarka i jamnika-porzucone. Teraz mam takie cudo, które ma właściciela i jest szczęsliwe! Planuje w przyszłości rysunki za symboliczne kwoty wrzuić na aukcje.Mam nadzieję, że nie mas zmi tego za złe...i może mała podpowiedź. Kogo ja właściwie narysowałam?Bo nie rozrózniam...:oops::evil_lol: [url]http://img219.imageshack.us/img219/9882/dsc04143vu9.jpg[/url][/quote] eee noooo pięknie :loveu: :loveu: :loveu: Lalka jak żywa :multi: :multi: super .... To jak planujesz rysować , to ja zamawiam :multi: :multi: a jak potrzebni modele , to prose bardzo :oops: Cześć mamuśka , Klaudia , Bonsai , Aghnethka :p Quote
Betbet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Lalka jest piekna, wlasnie jej zdjeica zwrocily moja uwage.Tylko imienia nie moglam znalezc:) żałuje że nigdy sie nie uczylam rysowac moze wtedy by to lepiej szło...a teraaz to juz troche za późno:oops: Powędruję też po innych galeriach, wyjątkowo mam czas na rysowanie bo choruję;) Quote
agnethka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Betbet']Lalka jest piekna, wlasnie jej zdjeica zwrocily moja uwage.Tylko imienia nie moglam znalezc:) żałuje że nigdy sie nie uczylam rysowac moze wtedy by to lepiej szło...a teraaz to juz troche za późno:oops: Powędruję też po innych galeriach, wyjątkowo mam czas na rysowanie bo choruję;)[/quote] a...nie zgadzam się ! po pierwsze - NIE KAŻDY MUSI SIĘ UCZYĆ RYSUNKU ;) skoro Tobie tak super wyszła Lalka i nie rysujesz na codzień to oznacza jedynie, że masz to "coś" ;) po drugie - ĆWICZ...ĆWICZ...ĆWICZ...na tym polega właśnie nauka rysunku ;) po trzecie - na naukę NIGDY nie jest za późno ;) ot...takie to moje zdanie ;) Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='agnethka'] po trzecie - na naukę NIGDY nie jest za późno ;) [/quote] AMEN! tylko komu by sie chciało :roll::evil_lol: Quote
agnethka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='malawaszka']AMEN! tylko komu by sie chciało :roll::evil_lol:[/quote] znam bardzo dużo osób, którym się chciało wrócić do nauki - często po wielu latach przerwy ;) Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :diabloti:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] mi się nie chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [COLOR=DarkRed][B]wpadłam na chwileczkę portret lali super!!!![/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]Lea jest koło mnie ale Dyzio coś za cicho na dole jest??? czyżby spał???/:diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 znalazłam staaarą starą galerię frania, i co tam...? Ivanka z Ajdą :loveu: [URL]http://images25.fotosik.pl/15/e5950cb6c61cfd47.jpg[/URL] Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Tinka:)']znalazłam staaarą starą galerię frania, i co tam...? Ivanka z Ajdą :loveu: [URL]http://images25.fotosik.pl/15/e5950cb6c61cfd47.jpg[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: archeolog ...że też Ci się chciało szukać ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Tinka:)']znalazłam staaarą starą galerię frania, i co tam...? Ivanka z Ajdą :loveu: [URL]http://images25.fotosik.pl/15/e5950cb6c61cfd47.jpg[/URL][/quote] na fotoszicie to jest wiele galerii :diabloti: vectra , vectra1 , lalka .. frania chyba też :roll: Ivanek żyje ma się świetnie :cool3: ostatnio coś sobie łapkę rozwalił , ale jak mu przemyłam , opatrzyłam , to zniknął mi z oczu na kolejnych kilka dni :evil_lol: ale spoko jest .... właśnie się dobijał do drzwi , bo żarcie chciał :cool1: ale szczerze , to nie wiem gdzie on śpi :hmmmm: z moich obserwacji , jego powrotów , wynika że wraca od sąsiada , który ma moskiewskiego stróża , który nienawidzi kotów :roll: :evil_lol: ale Ivanek to prawie jak nie kot :evilbat: Quote
Vectra Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Poniedzialek Porwalismy samolot na lotnisku w Moskwie, pasazerowie jako zakladnicy. Zadamy miliona dolarów i lotu do Meksyku. Wtorek Czekamy na reakcję wladz. Napilismy się z pilotami. Pasazerowie wyciagnęli zapasy. Napilismy się z pasazerami. Piloci napili się z pasazerami. $roda Przyjechal mediator. Przywiózl wódkę. Napilismy się z mediatorem, pilotami i pasazerami. Mediator prosil, zebysmy wypuscili polowę pasazerów. Wypuscilismy, a co tam. Czwartek Pasazerowie wrocili z zapasami wodki. Balanga do rana. Wypuscilismy druga polowę pasazerów i pilotów. Piatek Druga polowa pasazerów i piloci wrócili z gorzala. Przyprowadzili masę znajomych. Impreza do rana. Sobota Do samolotu wpadl specnaz. Z wódka. Balanga do poniedzialku. Poniedzialek Do samolotu pakuja się coraz to nowi ludzie z gorzala. Jest milicja, sa desantowcy, strazacy, nawet jacys marynarze. Wtorek Nie mamy sil. Chcemy się poddac i uwolnic samolot. Specnaz się nie zgadza. Do pilotów przyleciala na imprezę rodzina z Wladywostoku. Z wódka. Środa Pertraktujemy. Pasazerowie zgadzaja się nas wypuscic, jesli zalatwimy wódke. :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Unbelievable Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: archeolog ...że też Ci się chciało szukać ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie chciało- tylko zerknęłam w galerię, całe trzy strony :evil_lol: [url=http://amstaff-civ.home.pl/forum/viewtopic.php?p=157266]..:: Forum Amstaff-civ ::.. :: Zobacz temat - Atomic Boy Penn-Staff czyli poprostu FRANIO[/url] [quote name='Vectra']na fotoszicie to jest wiele galerii :diabloti: vectra , vectra1 , lalka .. frania chyba też :roll: Ivanek żyje ma się świetnie :cool3: ostatnio coś sobie łapkę rozwalił , ale jak mu przemyłam , opatrzyłam , to zniknął mi z oczu na kolejnych kilka dni :evil_lol: ale spoko jest .... właśnie się dobijał do drzwi , bo żarcie chciał :cool1: ale szczerze , to nie wiem gdzie on śpi :hmmmm: z moich obserwacji , jego powrotów , wynika że wraca od sąsiada , który ma moskiewskiego stróża , który nienawidzi kotów :roll: :evil_lol: ale Ivanek to prawie jak nie kot :evilbat:[/quote] to nie z fotoszitu : P może moskiewski stóż broni ivanka-niekota przed innymi kotami?:razz: Quote
Vectra Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 o masz , ale wynalazłaś :evil_lol: archeologu :roll: ja tam nie byłam wieki :crazyeye: jakoś nie przepadam za tamtym forum ;) Ivanek sam się postarał o to by kotów w okolicy nie było :cool1: Quote
NightQueen Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 przyszłam się poskarżyć :diabloti: że twój fotoblog zrobił się tak popularny że wszyscy wykorzystują twoje zdjęcia i rysuję twoje psy, a później cała rodzina Vectry jest na wątku rysunkowym :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='smallpati']przyszłam się poskarżyć :diabloti: że twój fotoblog zrobił się tak popularny że wszyscy wykorzystują twoje zdjęcia i rysuję twoje psy, a później cała rodzina Vectry jest na wątku rysunkowym :evil_lol:[/quote] ooooooooooooo :diabloti: to ja tam idę ... zobaczyć :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Vectra']ooooooooooooo :diabloti: to ja tam idę ... zobaczyć :diabloti:[/quote] jeszcze niet, czekaj aż Tinka skończ bo coś też tworzy :evil_lol: wygadałam :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='smallpati']jeszcze niet, czekaj aż Tinka skończ bo coś też tworzy :evil_lol: wygadałam :diabloti:[/quote] taaaa :diabloti: ale moje to takie marniutkie :cool1: Quote
agbar Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]A ja kcem Ivanka :-([/I][/B][/quote] wierze,ze Ewa ci go bardzo chetnie podaruje:diabloti:pros ,moze wyprosisz:diabloti: Quote
Recommended Posts