SZPiLKA23 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :D:D:D dobrze ze nie w slicznym ulubionym powalajacym rozowym :D:Dpoka sweterek:D Quote
Bullila.nl Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Vectra']Zamówiłam Mani sweterek - czarny Dostałam dziś przesyłkę - czerwony ze złotą nitką :mdleje: Próbowałam Manie ubrać - próba się nie powiodła :evil_lol:[/quote] no sprobuj jeszcze raz:evil_lol:...no wiesz co??? malutkiej staffince sweterka nie mozesz zalozyc?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]ja to sie swojej czasem boje:evil_lol:[/SIZE] Quote
klaudia&Manta Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Czarny , i czerwony to w gruncie rzeczy bardzo zbliżone kolory ...:diabloti: Quote
groszek83 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 No tak oba zaczynają się na c i kończą na y:evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A i w sumie jakby wyrazić się "czerwień" i "czerń" to też początki i końcówki te same ...:cool1: Quote
groszek83 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 No tak wszystko sie zgadza więc nie ma się co dziwić że komuś się zle wysłało:roll: Quote
Vectra Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 ale złota nitka ? za mały sweterek hahaha niestety :diabloti: Quote
agnethka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 aaa...to to ten kurier przywiózł? Vectra zrób Mani sweterek na drutach :cool1: Quote
infers Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='agnethka']aaa...to to ten kurier przywiózł? Vectra zrób Mani sweterek na drutach :cool1:[/QUOTE] Vectra będzie szydełkować...:roflt::roflt: Quote
Gonitwa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Hejo:) A właściwie czemu nie cieszysz się, że Mania to pręgus? Quote
agnethka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='infers1995']Vectra będzie szydełkować...:roflt::roflt:[/quote] no jak narzeka na przesyłki to niech sama robi :eviltong: [quote name='Gonitwa']Hejo:) A właściwie czemu nie cieszysz się, że Mania to pręgus?[/quote] bo się nie zna i nie wie co jest $ŁiTaŚnE :loveu: Quote
Alicja Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:poka sweterek :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:poka sweterek :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] pewnie nie pokarze:shake::diabloti: Quote
Greven Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dziewczyny, pilnie szukam domu dla pitbullowej ofiary rozmnażacza z tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10994702&posted=1#post10994702"]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10994702&posted=1#post10994702[/URL] Proszę, zajrzyjcie chociaż, podnieście wątek. Może ktoś będzie umiał pomóc... Quote
Vectra Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 zdjęcia zrobię , w weekend :diabloti: a tak serio , to mam teraz troszkę inną rzecz na głowie ..... Quote
Weronia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Sonia 8 lat amstaff szuka domu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119963[/URL] Saba 8 miesięcy mix amstaff szuka domu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121841[/URL] sory za offa Quote
BeaC Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [COLOR=DarkRed][B].................... osobiście nie uznaje ubierania psów tak już mam.............. no chyba że ratlerki i te inne trzęsące sie na wietrze witka nie wiem czy zdrowiejesz czyś już zdrowa ale zdrówka Ci życzę:loveu: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Bea , jak pies siedzi w transporterze na wystawie , nie ma wyjścia , musi być ciuch. Quote
BeaC Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Vectra']Bea , jak pies siedzi w transporterze na wystawie , nie ma wyjścia , musi być ciuch.[/quote] [COLOR=DarkRed][B]może i masz rację nie wiem nie znam się............... nie jeżdzę na wystawy:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]:eviltong: Quote
agnethka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]może i masz rację nie wiem nie znam się............... nie jeżdzę na wystawy:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]:eviltong:[/quote] bo Vectra to teraz jest SZOŁMENKA :diabloti: Quote
Recommended Posts