Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja to mam jednak 7 zmysł ... miałam jechać do pracy , w sumie to się ubrałam i wyszłam ..
doszłam nawet do samochodu ... ale zapomniałam fajek z domu .. i jak się wróciłam , to już mi się odechciało jechać ;)

no i za kilka minut , to już by było jak bym jechała samochodem .... kilka straży pożarnych , 3 karetki na sygnale i za chwile policja - drogówka i wypadkowa :(
w tą stronę gdzie bym jechała ......
aż się boje myśleć , co tam sie wydarzyło ... to jest nazwane łuk śmierci

Posted

tam cały czas jadą karetki :( korek stoi pod moim oknem .. nic się nie przesuwa ...
tam dochodzi do wypadków , ale odkąd wyremontowali Warszawską , to nie jezdzą szybko , tylko nisko latają .... nie raz , to nie widać jaki kolor samochodu przejechał .....

Jak sobie przypomnę , że Lalka mi leciała po tej ulicy , to mi się słabo robi ...

Jutro pewno się dowiemy , co tam się stało .. pan "wiadomości ze wsi" wpadnie do R i mu zda ze szczegółami ....

jeszcze dostałam lepszą nowinę .... ehhhhh ... mało optymistyczny tydzień ...
powiem Wam , że mamy boskie prawo ... skazują tylko niewinnych ...
mojego dobrego kolegę , policja zgarnęła i zamknęli na rok ... za NIC , uwierzcie za NIC .
Nie dostał nawet wezwania na sprawę , weszli mu milicjanci do domu i go zabrali .. bez słowa wyjaśnienia .. nawet nie wiedział o niczym ...
Klient mu nie wypłacić za usługę , a to nie małe pieniądze .... do tego doniósł do prokuratury , że kolega go okradł .... teraz dopiero jego żona się dowiedziała ZA CO !!!
Dziewczyna , ona jest bardzo chora , ma poważne problemy zdrowotne przez drugą ciążę .... została sama z dwójką dzieci , bez środków do życia ....

GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ ????

Mendy zabijają , torturują ludzi ,zwierzęta ... i są bez karni , a tu proszę chwila moment i wyrok .....

Posted

[I][B]Boshe Vectra gdzie Ty mieszkasz...:shake:

nie dojechaliśmy do Wawy...na wylotówce z Torunia stwierdziliśmy, że lepiej jednak wziąć psy i jechac do lasu :evil_lol: [/B][/I]

Posted

[quote name='Tinka:)']Vectra ale ty dzisiaj dzień miałaś... :mdleje:

a i widzicie, jestem dzielna- Agnieszka nie chciała mi dać to se sama wzięłam, o : P
za mała- PHI :loveu:[/quote]

Agnieszka? czy to o mnie? ja nic o wielkości nie pisałam :eviltong:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]i widzisz???
fajki Cie uratowały
bo gdyby nie ten nałóg byś se pojechała i nie wiadomo

trza palić:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Tengusia']a przyszedlam sobie sie przywitac a co [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/bicycleaccident.gif[/IMG][/quote]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]o dżisys ....Tengusia ..... coż to za pojazd [IMG]http://www.pic4ever.com/images/wow.gif[/IMG]

[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.pic4ever.com/images/springsmile.gif[/IMG]ciepełko [/B][/COLOR][/FONT]