e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Tyż bym nie zabiła:roll::roll::roll: Nawet na łopatę by mnie wzięła, bo bym się brzydziła:evil_lol:[/quote] :roll: a twoja mama nie mogla sie brzydzic jak cie na lopacie wkładała do łóżeczka:cool1: Quote
Gonitwa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']i dzikus uchwycony aparatem z telefonu [url]http://images25.fotosik.pl/74/dfec29a95f5524f2.jpg[/url][/QUOTE] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']:roll: a twoja mama nie mogla sie brzydzic jak cie na lopacie wkładała do łóżeczka:cool1:[/quote] Nie wkładano mnie do łóżeczka... :-( Miałam swoją wycieraczkę:diabloti: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']haha to moze Tigra tez polizała taka żabe bo ona sie non stop ślini :evil_lol:[/quote] to raczej nie było zwykła ślinienie tylko toczenie psiany , wygladał jak by się wściekł :diabloti: [quote name='BeaC']:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/quote]do Pokoju ją wyśle :diabloti: [quote name='madzia i medor']Tyż bym nie zabiła:roll::roll::roll: Nawet na łopatę by mnie wzięła, bo bym się brzydziła:evil_lol:[/quote] no mnie też wiele to kosztowało , to była akcja zaplanowana w szczegółach, szczelne ubranie , kaptur na głowie , rękawiczki na rękach i droga ucieczki opracowana :diabloti: [quote name='malawaszka']:klacz: za bohaterską akcję eksmisji!!![/quote] :loveu: [quote name='evaxon']:roll: a twoja mama nie mogla sie brzydzic jak cie na lopacie wkładała do łóżeczka:cool1:[/quote] [quote name='madzia i medor']Nie wkładano mnie do łóżeczka... :-( Miałam swoją wycieraczkę:diabloti:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje psy najadły się chyba szaleju , ni jak nie mogę ich zmęczyć :crazyeye: z leniwej Lalki zrobił się demon w psiej skórze , razem z Franiem aportuje i skacze jak debil i jak do niedawna szybko jej się wszelka zabawa nudziła to teraz chyba nadrabia ..... Kano nie lepszy Wypcham bedzie łatwiej :loveu: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra'] Moje psy najadły się chyba szaleju , ni jak nie mogę ich zmęczyć :crazyeye: z leniwej Lalki zrobił się demon w psiej skórze , razem z Franiem aportuje i skacze jak debil i jak do niedawna szybko jej się wszelka zabawa nudziła to teraz chyba nadrabia ..... Kano nie lepszy Wypcham bedzie łatwiej :loveu:[/quote] moze zjadly korale żabowe:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']moze zjadly korale żabowe:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] wydaje mi się czy jesteś złośliwa :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']wydaje mi się czy jesteś złośliwa :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] kochana ja dzis wysyłam miłośc do ludzi :loveu::loveu:miłość :loveu::loveu::loveu::loveu:pełno miłości :loveu::loveu::loveu:to tu to tam zwszedzie miłość:loveu::loveu::loveu::loveu:miłośc dla ciebie:loveu::loveu::loveu:i dla ciebie:loveu::loveu::loveu: i dla ciebie tez:loveu::loveu: wiec o jakiej ty złosliwosci mi tu piszesz:cool1: Quote
Maga100 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']noo , obawiam się że jednak , linia ulegnie zmianie :roll: [/quote] [B]po prostu wyobraź sobie, że on się nie zmienia, a ty chudniesz :evil_lol: [/B] [quote name='Vectra']Teraz pytanie za 100 punktów co to kurde jest ???? takie straszydło mieszka u mnie pod domem , [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/0209.2007191.jpg[/url] [/quote] [B]twoja siostrzyczka :evil_lol: [/B] [quote name='furciaczek']. myslimy o mazurach, ewentualnie cos pod warszawa...i chyba (niestety:roll: ) bedzie ta 2 opcja. [/quote] [B]szukacie na stałe zamieszkania czy na wypady weekendowe?[/B] [B]Bo jak praca w Warszawie, to dojeżdżać z Mazur nie bardzo :roll: [/B] Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Witam Franiusia:loveu:Lalunie:cool3: Kano:cool3:Ajde:cool3: i ciebie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Gratuluje eksmisji:evil_lol: Teraz jestem pewna ze za zadne skraby niechcialbym byc twoja sasiadka... ktoregos dnia bym sie obudzila lecac na lopacie:evil_lol: Maga my niemamy problemow z dojazdem do pracy:cool3: Pracujemy w domciu:loveu: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra'] no mnie też wiele to kosztowało , to była akcja zaplanowana w szczegółach, szczelne ubranie , kaptur na głowie , rękawiczki na rękach i droga ucieczki opracowana :diabloti: [COLOR=Magenta]Buhahahahaaaa[/COLOR]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje psy najadły się chyba szaleju , ni jak nie mogę ich zmęczyć :crazyeye: z leniwej Lalki zrobił się demon w psiej skórze , razem z Franiem aportuje i skacze jak debil i jak do niedawna szybko jej się wszelka zabawa nudziła to teraz chyba nadrabia ..... Kano nie lepszy Wypcham bedzie łatwiej :loveu:[/quote] [COLOR=Magenta]Wypchaj[/COLOR]:cool1: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']kochana ja dzis wysyłam miłośc do ludzi :loveu:miłość :loveu:pełno miłości :loveu:to tu to tam zwszedzie miłość:loveu:miłośc dla ciebie:loveu:i dla ciebie:loveu: i dla ciebie tez:loveu: wiec o jakiej ty złosliwosci mi tu piszesz:cool1:[/quote] :cool1: nie skomentuje :diabloti: [quote name='Maga100'][B]po prostu wyobraź sobie, że on się nie zmienia, a ty chudniesz :evil_lol: [/B][/quote] alarm odwołany , Rafałek pali :multi: wiedziałam że nie wytrzyma :evil_lol: :cool3: [quote name='Maga100'][B]twoja siostrzyczka :evil_lol: [/B][/quote] bardziej podobna do Ciebie :razz: :diabloti: [quote name='Maga100'][B]szukacie na stałe zamieszkania czy na wypady weekendowe?[/B] [B]Bo jak praca w Warszawie, to dojeżdżać z Mazur nie bardzo :roll: [/B][/quote] jak nie bardzo , 3 godziny w te i 3 godziny nazad :loveu: odemnie teraz na mokotów jedzie się 4 godziny w obie strony , sobie warszawe remontują :cool1: [quote name='Iwona1984']Witam Franiusia:loveu:Lalunie:cool3: Kano:cool3:Ajde:cool3: i ciebie :evil_lol:[/quote] witaj :loveu: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='furciaczek']Gratuluje eksmisji:evil_lol: Teraz jestem pewna ze za zadne skraby niechcialbym byc twoja sasiadka... ktoregos dnia bym sie obudzila lecac na lopacie:evil_lol: Maga my niemamy problemow z dojazdem do pracy:cool3: Pracujemy w domciu:loveu:[/quote] łopat ci u nas dostatek :loveu: ostatnia ekipa budowlana tak szybko się pakowała że wsio zostawiła , łopaty , taczki jakieś inne badziewia :diabloti: [quote name='madzia i medor'][COLOR=Magenta]Wypchaj[/COLOR]:cool1:[/quote] tak zrobie , po dzisiejszym dniu jestem tego pewna :angryy: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 A więc. Chciałam dziś zrobić czekoladę , kupiłam wszystkie składniki lecz nie było w wiejskim sklepie mleka w proszku.TZ kupił , przywiózł do domu , położył na blacie i wyszliśmy z domu ... po powrocie , minęło moze 2 godziny ... wszystkie psy były w kuchni i mleko w proszku też było wszędzie.Psy też były oblepione mlekiem w proszku , fotel , narożnik , ława , cała podłoga ... pół biedy gdyby tylko to rozsypały ,ale przeiceż po najedzeniu się trzeba popić prawda ?? a jak pieski piją to i chlapią wrednymi mordami , co za tym idzie woda była wszędzie zmieszana z mlekiem w proszku i wdeptana w cop tylko się dało.... Oddam do schroniska dziadów :placz: kij z tym mlekiem i czekoladą .... ledwo to udało mi się doczyścić ... Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']A więc. Chciałam dziś zrobić czekoladę , kupiłam wszystkie składniki lecz nie było w wiejskim sklepie mleka w proszku.TZ kupił , przywiózł do domu , położył na blacie i wyszliśmy z domu ... po powrocie , minęło moze 2 godziny ... wszystkie psy były w kuchni i mleko w proszku też było wszędzie.Psy też były oblepione mlekiem w proszku , fotel , narożnik , ława , cała podłoga ... pół biedy gdyby tylko to rozsypały ,ale przeiceż po najedzeniu się trzeba popić prawda ?? a jak pieski piją to i chlapią wrednymi mordami , co za tym idzie woda była wszędzie zmieszana z mlekiem w proszku i wdeptana w cop tylko się dało.... Oddam do schroniska dziadów :placz: kij z tym mlekiem i czekoladą .... ledwo to udało mi się doczyścić ...[/quote] daj przepis na ta czekolade:razz: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='furciaczek']kochane pieseczki:diabloti:[/quote] :angryy: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: [quote name='evaxon']daj przepis na ta czekolade:razz:[/quote] więc składniki : paczka mleka w proszku pełnego kostka masła 250 g 3/4 szklanki cukru 4-5 łyżek kakao - można wiecej ,zależy jakie kakao 1/2 szklanki mleka rozpuścić masło , dodać cukier , mleko i gdy sie wsio połączy kakao.Trzymać na małym ogniu aż zabulgocze i powstanie jednolita masa. Odstawić gara z ognia i do tej gorącej masy wsypywać mleko w proszku , cały czas miksując.Tyle dodawać mleka aż masa będzie gęsta. Można dodać bakalie , orzechy - to co kto lubi Wysmarować płaskie naczynie , tacke , talerz .... oliwą z oliwek lub olejem i rozprowadzić mase , ponacinać nożem na małe kosteczki jak ostygnie wstawić do lodówki na noc. U mnie przeważnie czekolada znika jak tylko wyłącze robota :evil_lol: wiec kłopot z rozprowadzaniem masy i czekaniem aż zastygnie znika :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']:angryy: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: więc składniki : paczka mleka w proszku pełnego kostka masła 250 g 3/4 szklanki cukru 4-5 łyżek kakao - można wiecej ,zależy jakie kakao 1/2 szklanki mleka rozpuścić masło , dodać cukier , mleko i gdy sie wsio połączy kakao.Trzymać na małym ogniu aż zabulgocze i powstanie jednolita masa. Odstawić gara z ognia i do tej gorącej masy wsypywać mleko w proszku , cały czas miksując.Tyle dodawać mleka aż masa będzie gęsta. Można dodać bakalie , orzechy - to co kto lubi Wysmarować płaskie naczynie , tacke , talerz .... oliwą z oliwek lub olejem i rozprowadzić mase , ponacinać nożem na małe kosteczki jak ostygnie wstawić do lodówki na noc. U mnie przeważnie czekolada znika jak tylko wyłącze robota :evil_lol: wiec kłopot z rozprowadzaniem masy i czekaniem aż zastygnie znika :diabloti:[/quote] ee to prosciej pojsc do sklepu :) Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']ee to prosciej pojsc do sklepu :)[/quote] nie , bo w sklepach nie ma takiej dobrej :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']nie , bo w sklepach nie ma takiej dobrej :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] :roll:no tego to ja nie wiem:diabloti::eviltong: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']:roll:no tego to ja nie wiem:diabloti::eviltong:[/quote] ale ja wiem :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']ale ja wiem :diabloti:[/quote] aa no skoro ty wiesz to okej :cool3: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']aa no skoro ty wiesz to okej :cool3:[/quote] lubie jak sie ze mną zgadzasz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Vectra']lubie jak sie ze mną zgadzasz :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć Tobie i Twoim Szatanom :) :multi: Quote
Recommended Posts