Vectra Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Dziubdzianie , to tam pikuś , szlag by te serwery i instalacje tego :mdleje: ja Joomla ma od pyty funkcji , z tym się zapoznać , zajęło mi mnóstwo czasu. Jeden krzywy ruch w menu i pozamiatane wszystko :evilbat: No , ale powiedzmy teraz już wiem , co co kaman - tak mi się przynajmniej wydaje :diabloti: Quote
agnethka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 jeszcze dużo w trakcie będziesz wiedzieć o co kaman, ja do tej pory nie wiem o co kaman - mam ambitny pomysł stworzenia swojego szablonu, ale jakoś się nie pale do tego :evil_lol: mam wszystkiego dość ostatnio :mdleje: Quote
Vectra Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Ja pomysł mam , część grafiki , tylko jeden mały problem :diabloti: nie znam HTMLa :evilbat: ale to się zmieni :evil_lol: pomoce dydaktyczne zamówiłam ........ Quote
emdziolek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Vectra']Ja pomysł mam , część grafiki , tylko jeden mały problem :diabloti: nie znam HTMLa :evilbat: ale to się zmieni :evil_lol: pomoce dydaktyczne zamówiłam ........[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]hahaha widze że nauka całą parą:evil_lol: Cześć ciotka:loveu: Tęskniłaś??:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Dziołek tęskniłam :diabloti: Waszka , jesio raz próbuj , coś server zdechł na kilka chwil :mad: Quote
agnethka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='malawaszka']a mnie nie otwiera się :placz:[/quote] mi sie otwiera, ale muli :roll: Quote
Vectra Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 darmowy server :evilbat: jutro będę mieć inny , to może będzie lepiej działać ........ Quote
Vectra Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 dobra mam nowy serwer , już nie darmowy ... i co piekne z pełnym serwisem technicznym tej Joomli :multi: [url]http://www.penn-staff.osa.pl/[/url] Quote
Bullila.nl Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Vectra']:hand: :hand: :hand:[/quote] hallo hallo......:diabloti: Nie mialam czasu na nic bo oprocz dzirkarki mialam w domu rodzicow...:cool3: dzis ich wywiozlam do amsterdamu do brata malego Frania piastowac:mdrmed:.. Takze jak male spi to se moge poodwiedzac :multi: Quote
Bullila.nl Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Vectra']dobra mam nowy serwer , już nie darmowy ... i co piekne z pełnym serwisem technicznym tej Joomli :multi: [URL]http://www.penn-staff.osa.pl/[/URL][/quote] Widzialam :multi:..tamten mi sie nie otworzyl:shake: na focie jest Franio i mamuska frania tak?? Quote
Vectra Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 tak jest i Franio i mamusia Frania i tatuś i narzeczona :diabloti: Mariana jeszcze muszę wcisnąć ;) Quote
agnethka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Vectra']dobra mam nowy serwer , już nie darmowy ... i co piekne z pełnym serwisem technicznym tej Joomli :multi: [URL]http://www.penn-staff.osa.pl/[/URL][/quote] noo...śmiga, śmiga :cool3: nic tylko teraz uzupełniać :razz:[COLOR=GREEN][/COLOR] [quote name='Bullila.nl']hallo hallo......:diabloti: Nie mialam czasu na nic bo oprocz dzirkarki mialam w domu rodzicow...:cool3: dzis ich wywiozlam do amsterdamu do brata malego Frania piastowac:mdrmed:.. Takze jak male spi to se moge poodwiedzac :multi:[/quote] tłumacz się, tłumacz :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Vectra']tak jest i Franio i mamusia Frania i tatuś i narzeczona :diabloti: Mariana jeszcze muszę wcisnąć ;)[/quote] Manka koniecznie musi byc:diabloti: p.s. zabki wypadly jej juz...?:diabloti: i kiedy ona sie urodzila??? bo ja zaczynam miec mysli zeby mojej powyrywac:evil_lol: [quote name='agnethka'] tłumacz się, tłumacz :evil_lol:[/quote] rodzice na wizycie sa gorsi od 15 staffikow jesli chodzi o uwage:diabloti: Quote
agnethka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Bullila.nl']Manka koniecznie musi byc:diabloti: p.s. zabki wypadly jej juz...?:diabloti: i kiedy ona sie urodzila??? bo ja zaczynam miec mysli zeby mojej powyrywac:evil_lol: rodzice na wizycie sa gorsi od 15 staffikow jesli chodzi o uwage:diabloti:[/quote] ona jest u Ciebie dopiero pare dni i już chcesz wyrywać? :evil_lol: daj jej się rozkręcić :lol::lol::lol: aż tyle uwagi dla rodziców? to gorzej jak z małym dzieckiem :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='agnethka']aż tyle uwagi dla rodziców? to gorzej jak z małym dzieckiem :evil_lol:[/quote] Oj żebyś wiedziała... gorzej :razz:... ale już jutro kochana mamusia wraca do SWOJEGO domku :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='bonsai_88']Oj żebyś wiedziała... gorzej :razz:... ale już jutro kochana mamusia wraca do SWOJEGO domku :evil_lol:[/quote] moi wracają w środę do domu :evil_lol: ja ich mam całodobowo, bo razem mieszkamy :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Witamy wszystkich :multi:. [SIZE=1]A ja taka nie w temacie :evil_lol:.[/SIZE] Quote
AlKil Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 dzień doberek!!! Stronkę widziałam. Dzielna dziewczynka z Ciebie...[IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/girl%20%283%29.gif[/IMG] Quote
agnethka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :hmmmm:..............cisza? ciotka czyżbyś przez tworzenie strony rozwaliła :comp26: ? Quote
Vectra Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Jestem , ale przespałam pół dnia ... :diabloti: nad stroną nie siedziałam ..... taka pogoda , tylko spać Quote
Alicja Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Vectra']Jestem , ale przespałam pół dnia ... :diabloti: nad stroną nie siedziałam ..... taka pogoda , tylko spać[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zgadzam się ...lezę [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/c075.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :cool1: [COLOR=DarkRed][B]nie było mnie tutaj dwa dni DWA:angryy: i myśłałam ze se maniusię poogladam a tu nic:cool1:[/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [B][I]a tak właściciwe to czyja jest ta stronka> bo tam widzę kilka psów, którycvh nie znam :evil_lol:[/I][/B] Quote
agnethka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='BeaC']:cool1: [COLOR=DarkRed][B]nie było mnie tutaj dwa dni DWA:angryy: i myśłałam ze se maniusię poogladam a tu nic:cool1:[/B][/COLOR][/quote] :lol::lol: to choo do mnie, jest duzo nowych fot :evil_lol: cze cioteczka :multi: Quote
Recommended Posts