Doginka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 O ja cieeeeeeeee, ale zajebioza:crazyeye::loveu::loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Apbt_sól']FAKT! pies ktory wybil wioske!!!!!!!!!!! :lol:[/quote] powolane specjalne jednostki do walki z krwiozercza bestia!!! :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Bo tak zawsze z zainteresowaniem oglądam , foty w brukowcach , jak mają mega HIT artykuł o mordercach psach .. i wiecznie wstawiają ziewające psy ..... pomaże trochę im grafik w fotoszopie , doda więcej czerwieni i sie ludzie podniecają .... Już pisałam i napiszę dalej bardzo nieskromnie , że mam lepsze ujęcia niż oni :diabloti: Quote
Doginka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Popatrzyłam na Lalkowe kły i zgłodniałam:razz:. Mamcia zrobiła herbatkę z owoców leśnych i kanapeczki:diabloti::multi: Quote
Bullila.nl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Vectra']Bo tak zawsze z zainteresowaniem oglądam , foty w brukowcach , jak mają mega HIT artykuł o mordercach psach .. i wiecznie wstawiają ziewające psy ..... pomaże trochę im grafik w fotoszopie , doda więcej czerwieni i sie ludzie podniecają .... Już pisałam i napiszę dalej bardzo nieskromnie , że mam lepsze ujęcia niż oni :diabloti:[/quote] pewnie ze lepsze:multi:.........i bestie tez lepsze:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 zobaczcie jak Maniek zmasakrował suki ... szczególnie Klementynę .... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/3/cee4bb31aae384b9.jpg[/IMG][/URL] Franek też taki poorany , ale mniej widac .... Quote
Doginka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Może powinna się nazywać igłówka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, albo dziurkacz:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 gwoździarka :diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/267/a558a6b8b9f85ebc.jpg[/IMG][/URL] Quote
Medorowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ołjeje walki psóff:diabloti::loveu: [url]http://images39.fotosik.pl/3/cee4bb31aae384b9.jpg[/url] Quote
bonsai_88 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Vectra nie udawaj, że to gwoździara tak ci psy poszatkowała... ty po prostu walki urządzasz i nie chcesz się do tego przyznać :razz: Quote
Vectra Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='bonsai_88']Vectra nie udawaj, że to gwoździara tak ci psy poszatkowała... ty po prostu walki urządzasz i nie chcesz się do tego przyznać :razz:[/QUOTE] No oczywiście , że tak , wszyscy o tym wiedzą :diabloti: Quote
Vectra Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Vectra']No oczywiście , że tak , wszyscy o tym wiedzą :diabloti:[/QUOTE] Na dowód , fotka .. żeby nie było .. :diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/3/1a5c7af2806f567f.jpg[/IMG][/URL] Quote
Vectra Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Patrzcie i się uczcie , rzekła Mańka zawisając Lalce na gardle ... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images39.fotosik.pl/3/745b24b646851239.jpg[/IMG][/URL] dobranoc Quote
Bullila.nl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ale Lala i Klema maja cialka:cool3: jakby bylo miss polania TTB to te dziewuchy wygrane som na bank:multi: a dzis jest Franciszka:smilecol:... Quote
BeaC Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Apbt_sól']FAKT! pies ktory wybil wioske!!!!!!!!!!! :lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]wyżarł:diabloti::diabloti::diabloti: widziałam zmasakrowane suki twe przez gwoździarke zwaną tez Mańką Matyldą mój osobisty pirańczyk vell Dyzio też zepsuł mi ładną Lee:-( biała strona pyska wygląda ohydnie bo tam widać strupy:mad::mad::mad: [/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [B][I]Teee Efcia...dlaczego nie wklejasz tych fot w fotoalbumie? :mad::eviltong:[/I][/B] Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Bullila.nl']Ale Lala i Klema maja cialka:cool3: jakby bylo miss polania TTB to te dziewuchy wygrane som na bank:multi: a dzis jest Franciszka:smilecol:...[/quote] miss idiotyzmu , bezkonkurencyjne :diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]wyżarł:diabloti::diabloti::diabloti: widziałam zmasakrowane suki twe przez gwoździarke zwaną tez Mańką Matyldą mój osobisty pirańczyk vell Dyzio też zepsuł mi ładną Lee:-( biała strona pyska wygląda ohydnie bo tam widać strupy:mad::mad::mad: [/B][/COLOR][/quote] jeszcze z miesiąc i jej wypadac zaczną :evilbat: [quote name='Rinuś'][B][I]Teee Efcia...dlaczego nie wklejasz tych fot w fotoalbumie? :mad::eviltong:[/I][/B][/quote] bo czasem mi fotoszit zadziała :p [quote name='SZPiLKA23']Maniutka jakby rosnie z dnia na dzien[/quote] rośnie , rośnie :loveu: jak przyjechała nie sięgała do szafki , teraz już wsio z niej ściąga :mad: :angryy: czekam na kuriera , który ma mi przywlec nowy net :diabloti: Quote
eria Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 uwielbiam te stadne wieprzowe fotki :evil_lol::loveu: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [B][I]oo nowy net :multi:[/I][/B] [B][I]a ja jestem zdeterminowana zakupić lapka zaniedługo :diabloti:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:czeka Cię jeszcze bardzoooooooooo długi miesiac ;) sześć ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='eria']uwielbiam te stadne wieprzowe fotki :evil_lol::loveu:[/quote] te ostatnie marne , bo już ciemno było :shake: ;) [quote name='Rinuś'][B][I]oo nowy net :multi:[/I][/B] [B][I]a ja jestem zdeterminowana zakupić lapka zaniedługo :diabloti:[/I][/B][/quote] no będzie nowy , znaczy będą dwa :evil_lol: a co ciekawe , wczoraj dzwonie , do mojego kochanego providera :loveu: celem zapytania , czy mają mi zamiar przysłac w końcu fakturę , bo od maja nie dostaje :roll: a pani mi na to , już mówię technikowi by ponowił sygnał :crazyeye: i się rozłączyła :mdleje: no i faktycznie , net działa mi fantastycznie i do tego mam za free :evilbat: a lappka muszę w końcu przeinstalowac , bo niecierpie tej visty :angryy: [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:czeka Cię jeszcze bardzoooooooooo długi miesiac ;) sześć ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] długi miesiąc :hmmmm: siedem :loveu: Quote
infers Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Vectra'] czekam na kuriera , który ma mi przywlec nowy net :diabloti:[/quote] Mi nowego neta to taczką przywieźli:evilbat::diabloti:. Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Vectra']no będzie nowy , znaczy będą dwa :evil_lol: a co ciekawe , wczoraj dzwonie , do mojego kochanego providera :loveu: celem zapytania , czy mają mi zamiar przysłac w końcu fakturę , bo od maja nie dostaje :roll: a pani mi na to , już mówię technikowi by ponowił sygnał :crazyeye: i się rozłączyła :mdleje: no i faktycznie , net działa mi fantastycznie i do tego mam za free :evilbat: a lappka muszę w końcu przeinstalowac , bo niecierpie tej visty :angryy: [/quote] [B][I]vista jest do kitu...[/I][/B] [B][I]połowa stron na niej nie działa...zacina się...[/I][/B] [B][I]wracaj do xpeka :loveu:[/I][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Vista ma tylko fajne skiny reszta baniak Quote
Recommended Posts