agnethka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Vectra - betty wyraziła już wcześnie zgodę na wykorzystywanie jej zdjęć ;) tylko trzeba je wcześniej podpisać jej imieniem i nazwiskiem ;) Quote
drzalka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 heh chodzi o to ,ze gdy np bokserowi ukladają sie uszy jak stafikowi czyli tak n apolstojąco to sie je poprawia, czesto w wieku szceniecym to wystarczy, jelsi nie skutkuje to si emasuje lub podkleja zeby sie ukladaly w platek rózy,ale zazwyczaj sądorbze noszone, czasami to kwestia czasu bo uchoszczeniaka sie caly czas zmienia mi moze sie roznie ukladac . A z tym poprawianiem u stafika chodzilo mi oto ze ja jestem przyzwyczajona to poprawiania u mojej Leny, choc nie jest rasowa i w sumie moze miec byle jakie uszy,to uwielbiam jaks ie ladnie boksiowi ukladają w platek rozy ;] Quote
Vectra Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 żeby podpisac z imienia i nazwiska , trzeba je znac ;) ale spoko się dowiem .. Drzalka , ja to lubię boksery jak mają uszy w płomienie :diabloti: Quote
groszek83 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Na pierwszej fotce Franio ucieka bo niedobry pan maca go gdzie nie trzeba:eviltong::evil_lol: Quote
agnethka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='groszek83']Na pierwszej fotce Franio ucieka bo niedobry pan maca go gdzie nie trzeba:eviltong::evil_lol:[/quote] oj tak niedobry pan - Eli uciekała bez macania :diabloti: :evil_lol: Quote
moon_light Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Vectra']żeby podpisac z imienia i nazwiska , trzeba je znac ;) ale spoko się dowiem .. Drzalka , ja to lubię boksery jak mają uszy w płomienie :diabloti:[/quote] dobrze mówisz :diabloti:;) Jeszcze nie słyszałam o tym żeby boksery miały nosic uszy w płatek róży. Powinny przecież ładnie leżeć przy głowie, przylegając krawędziami.. Quote
Medorowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ty, siostra, ale se fajny avatar i baner szczeliłaś:grins::grins: Quote
Vectra Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='groszek83']Na pierwszej fotce Franio ucieka bo niedobry pan maca go gdzie nie trzeba:eviltong::evil_lol:[/quote] bardzo był Franiutek szczęśliwy :evil_lol: [quote name='agnethka']oj tak niedobry pan - Eli uciekała bez macania :diabloti: :evil_lol:[/quote] Franio tez chciał nawiac , ale odrobina przymusu i stał w miare :diabloti: [quote name='moon_light']dobrze mówisz :diabloti:;) Jeszcze nie słyszałam o tym żeby boksery miały nosic uszy w płatek róży. Powinny przecież ładnie leżeć przy głowie, przylegając krawędziami..[/quote] też mi się tak wydawało :p [quote name='Medorowa']Ty, siostra, ale se fajny avatar i baner szczeliłaś:grins::grins:[/quote] Ty masz fajny podpis :cool3: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Vectra'] też mi się tak wydawało :p Ty masz fajny podpis :cool3: :evil_lol:[/quote] Bo tak jest, mój prywatny kundel ma uchole w płatek róży;) Ale mi się tam podoba:roll: Bo ja w ogóle jestem fajna:roll::roll: Quote
zaba14 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 hejka Vectra, stadko Ci sie powiekszylo widze, piekna jest mala ;) staffiki sa po prostu bombowe!:) z jakiej hodowli pochodzi sunka? :) Quote
Vectra Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Medorowa'] Bo ja w ogóle jestem fajna:roll::roll:[/quote] masz to po mnie :loveu: :loveu: :diabloti: [quote name='zaba14']hejka Vectra, stadko Ci sie powiekszylo widze, piekna jest mala ;) staffiki sa po prostu bombowe!:) z jakiej hodowli pochodzi sunka? :)[/quote] Witaj :p Penn - Staff :p z tej co Franio :cool1: Quote
Bullila.nl Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 hehehellol na tym linku z Franiolkiem i Bullitek sie zalapal :multi: Matyldziowe uszka pieknie wstaly dzis!!!:loveu: Quote
Tengusia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 prawdziwa staffikowa Matyldzia slicznosci miooooodzio :loveu: Quote
anetta Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Nadrobiłam, cięzko mi było...To był nie lada wyczyn. Gratuluje małej świnki :loveu: Fajna jest :lol: [size=1]Umieściłas już zdjęcia z wystawy gdzieś tam na serwerze?[/size]:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 i jak tam m atylda , zakladasz jej chociasz czasem te obroze albo szele lodowa juz widzialam , a reszta??? Quote
emdziolek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć Grzeczna:diabloti: Bede we wtorek i środe w wawce:razz: znajdziesz chwilkę?:razz::razz: Chce zobaczyć matylde:loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Bullila.nl Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Apbt_sól']Ktos ma nie dlugo urodziny :razz:[/quote] Czy to nie dzis????? :cool3: Quote
agnethka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Bullila.nl']Czy to nie dzis????? :cool3:[/quote] eee....mi się wydaje, że chyba jakoś w poniedziałek (?) :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dzisiaj miała Matylda przybyć, urodziny we wtorek : P Quote
agnethka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Tinka:)']Dzisiaj miała Matylda przybyć, urodziny we wtorek : P[/quote] a kto ma w poniedziałek? :roll: Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='agnethka']a kto ma w poniedziałek? :roll:[/quote] Ona, we wtorek ja : P pomylło mi się. Quote
agnethka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Tinka:)']Ona, we wtorek ja : P pomylło mi się.[/quote] buahahaha....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='agnethka']buahahaha....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] i co się szczerzysz :diabloti: Quote
Recommended Posts