Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten pierwszy z prawej wygrał z nami :)
a to zdjęcie , co mam minę zadowoloną jak diabeł ..... to po wejściu na ring i oczekwianie , na szanownego sędziego .. kiedy skończy gadkę .... było milion stopni ... topiłam się

Posted

[quote name='Vectra']Ten pierwszy z prawej wygrał z nami :)
a to zdjęcie , co mam minę zadowoloną jak diabeł ..... to po wejściu na ring i oczekwianie , na szanownego sędziego .. kiedy skończy gadkę .... było milion stopni ... topiłam się[/quote]

no właśnie tak to wyglądało... tylko dlaczego Franio nie dyszał? :hmmmm:

Posted

Bo widocznie zdjęcie było cyknięte jak chwile zamknął paszcze .... Dyszał , a ja się topiłam ... opóźnienie było OGROMNE , bo pan sędzia co chwila robił sobie przerwę ...
Staffiki miały się zacząc o 12:35 .. a chyba przed 14 weszliśmy .....

Posted

[quote name='Pysia']To Ty Wiedźżmina nie czytała ? :crazyeye:[/quote]
To nie jest odpowiedź:shake::mad:

Nie czytała:eviltong:

Twoja mina to jeszcze ujdzie - żebyś moje miny widziała, to byś padła:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Bo widocznie zdjęcie było cyknięte jak chwile zamknął paszcze .... Dyszał , a ja się topiłam ... opóźnienie było OGROMNE , bo pan sędzia co chwila robił sobie przerwę ...
Staffiki miały się zacząc o 12:35 .. a chyba przed 14 weszliśmy .....[/quote]

przerwe robił bo taki upał....a piesy to co :mad:
takie opoznienie :shake: nie dziwota, ze Franio ledwo sie ruszał

Posted

[quote name='Doginka']To nie jest odpowiedź:shake::mad:

Nie czytała:eviltong:

[/quote]

to ja odpowiadam :cool3: z wikipedii::evil_lol:

[B]Wąpierz[/B] (także: upiór, martwiec, wieszczy, wupi) – według wierzeń starożytnych [COLOR=black]Słowian[/COLOR] zmarły żywiący się krwią ludzką, niekiedy także zwierzęcą....czyli wampir :diabloti:

a Sapkowskiego pooolecam :p

Posted

[quote name='rufusowa']a gdzie go można podziwiac? :cool3:[/quote]
[B][I]a to tylko dla wybranych :diabloti: Vectra może będzie miała taki zaszczyt :evil_lol:[/I][/B]
[quote name='Vectra']Ten pierwszy z prawej wygrał z nami :)
a to zdjęcie , co mam minę zadowoloną jak diabeł ..... to po wejściu na ring i oczekwianie , na szanownego sędziego .. kiedy skończy gadkę .... było milion stopni ... topiłam się[/quote]
[B][I]eee to brzydal jak wygrał z Wami :eviltong:[/I][/B]
[B][I]a to takie klopsy wygrwają?[/I][/B]

Posted

Franio zawsze na smyczy chodzi jak osioł :diabloti:
Zresztą , nie widziałam jak biegł .. bo nie patrzyłam pod nogi ...
Myślę , że mój entuzjazm do wystaw :evil_lol: jemu też się udzielił ....
On się w takich warunkach , nie czuje komfortowo .... a ja się wcale psinie nie dziwie.
Wystawa , to bardzo nienaturalne warunki dla moich psów .. zgadzam się z werdyktem sędziego , ON MA RACJE .. a mi to wisi ,czy on wygra , przegra ....
I tak był grzeczny , Franio znaczy ... tyle godzin w klatce , gorąco , duchota .. bez piłki , Lalki , Klementyny ;)
Jeszcze od czasu ,do czasu się tam gdzieś wystawimy ;)
w planach jest 24 sierpnia - Radom

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]zegarek mam bombowy... wszyscy mi go zazdroszczą :diabloti:[/B][/I]

[B][I][COLOR=red]nie wierze:diabloti:[/COLOR][/I][/B]

[I][B][URL]http://img396.imageshack.us/img396/8640/p7130041ps5.jpg[/URL][/B][/I]

[I][B]a ten pierwszy z prawej jaki klops :evil_lol: czy mi się tylko zdaje/? to żaden forumowy pies> żebym zaraz po łbie nie dostała :evil_lol:[/B][/I][/quote]

[COLOR=red]Klops na krotkich lapkach z zalamana linia gorna:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='Vectra']Bo widocznie zdjęcie było cyknięte jak chwile zamknął paszcze .... Dyszał , a ja się topiłam ... opóźnienie było OGROMNE , bo pan sędzia co chwila robił sobie przerwę ...
Staffiki miały się zacząc o 12:35 .. a chyba przed 14 weszliśmy .....[/quote]
[COLOR=red]Tak bylo:evil_lol:[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]Vectra wsstalas????[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]glowa mnie boli:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Bullila.nl'][COLOR=red]Klops na krotkich lapkach z zalamana linia gorna:evil_lol:[/COLOR]

[COLOR=red]Tak bylo:evil_lol:[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]Vectra wsstalas????[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]glowa mnie boli:diabloti:[/COLOR][/quote]
[B][I]hahaha nie śmiej się z klopsa :diabloti:[/I][/B]

[B][I]Ty też piłaś?:evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]a to tylko dla wybranych :diabloti: Vectra może będzie miała taki zaszczyt :evil_lol:[/I][/B][/quote]

:mdleje::mdleje::mdleje: szczęściara

Posted

[quote name='rufusowa']:mdleje::mdleje::mdleje: szczęściara[/quote]
[B][I]tylko szkoda, że Ona tego nie docenia :placz:[/I][/B]
[quote name='Bullila.nl']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a bede sie smiala:diabloti:[/quote]
[B][I]to się śmiej..potem nie mien do mnie pretensji że jakiś pies pogryzł Cię w ciemnym zaułku :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']co znowu nie doceniam :mad: jaśniej proszę :diabloti:
[/quote]
[B][I]nie doceniasz tego że, możesz być tą szczęściarą i zobaczyc z bliska mój zegar :roflt:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]nie doceniasz tego że, możesz być tą szczęściarą i zobaczyc z bliska mój zegar :roflt:[/I][/B][/quote]

Tak , tak

pan doktor kazał przytakiwać :diabloti:

[quote name='anetta']Powinnaś Franka wystawiać na Klementyne lub Laleczke :loveu:
:evil_lol:
Od razu by się chłopak ożywił :evil_lol:[/quote]
Obawiam się , że cała wystawa by się nieco ożywiła :roll:
szczególnie , jak by tam Klementynka się pojawiła :evil_lol:
Myślę , że ją sędzia by ocenił na ZBYT ruchliwą :diabloti:
tak po 4 godzinach siedzenia w klatce .. jak by wyszła na ring :mdleje:

Posted

to jest romeo ....... od 3 tygodni wyje 24 godziy na dobę pod płotem .............. zabije go ..........

[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/97004/00000001.jpg[/IMG]

[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/97004/00000002.jpg[/IMG]

jest bardzo agresywny !!!!!!!!

Posted

Romeo nawet ładny jest :)...

Vectra powiec ty mi, czemu przez CAŁY sen śnił mi się twój 1 post w tym temacie... Aż dziw, że potrafię powiedzieć coś innego niż "Kanowy pies Warszawsko-Mokotowski" czy "Dama ursusowska" :lol:

Posted

romeo jest ładny , tylko jest tak zdesperowany i zakochany , że zaczyna byc niebezpieczny ... rzuca się na wszystkie psy .... pomijam boorki które przechodzą tu czasem .. zupełnie olewając jego obiekt miłosny ..... juz kilkanaście razy , rozganialiśmy jak się gryzły ... małego Cezara (taki czarny niegroźny ciapek) strasznie pogryzł .. wczoraj o 6 rano .....

Dziś wyskoczył na mnie jak chciałam przejśc !!!
Nie ma mowy by wyjśc z moimi psami poza teren ... bo leci z kłami
Wystartował do Ajdy przez bramę ...

U mnie chodzi dużo osób , są dwa warsztaty ... dojdzie do nieszczęścia
Chyba mój bład , że go karmiłam ... bo przez to chyba upewnił się w swoim przekonaniu że jest u siebie i broni zajadle.

Dodam , że Saba nie ma już cieczki .... inne psy ją olewają .. ten dostał jakiegoś szaleju !!!!

Zgłaszam na policje , ale mają to w zadzie :mad: