Vectra Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Ten pierwszy z prawej wygrał z nami :) a to zdjęcie , co mam minę zadowoloną jak diabeł ..... to po wejściu na ring i oczekwianie , na szanownego sędziego .. kiedy skończy gadkę .... było milion stopni ... topiłam się Quote
rufusowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]zegarek mam bombowy... wszyscy mi go zazdroszczą :diabloti:[/B][/I][/quote] a gdzie go można podziwiac? :cool3: Quote
rufusowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Vectra']Ten pierwszy z prawej wygrał z nami :) a to zdjęcie , co mam minę zadowoloną jak diabeł ..... to po wejściu na ring i oczekwianie , na szanownego sędziego .. kiedy skończy gadkę .... było milion stopni ... topiłam się[/quote] no właśnie tak to wyglądało... tylko dlaczego Franio nie dyszał? :hmmmm: Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Bo widocznie zdjęcie było cyknięte jak chwile zamknął paszcze .... Dyszał , a ja się topiłam ... opóźnienie było OGROMNE , bo pan sędzia co chwila robił sobie przerwę ... Staffiki miały się zacząc o 12:35 .. a chyba przed 14 weszliśmy ..... Quote
Doginka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Pysia']To Ty Wiedźżmina nie czytała ? :crazyeye:[/quote] To nie jest odpowiedź:shake::mad: Nie czytała:eviltong: Twoja mina to jeszcze ujdzie - żebyś moje miny widziała, to byś padła:evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Vectra']Bo widocznie zdjęcie było cyknięte jak chwile zamknął paszcze .... Dyszał , a ja się topiłam ... opóźnienie było OGROMNE , bo pan sędzia co chwila robił sobie przerwę ... Staffiki miały się zacząc o 12:35 .. a chyba przed 14 weszliśmy .....[/quote] przerwe robił bo taki upał....a piesy to co :mad: takie opoznienie :shake: nie dziwota, ze Franio ledwo sie ruszał Quote
rufusowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Doginka']To nie jest odpowiedź:shake::mad: Nie czytała:eviltong: [/quote] to ja odpowiadam :cool3: z wikipedii::evil_lol: [B]Wąpierz[/B] (także: upiór, martwiec, wieszczy, wupi) – według wierzeń starożytnych [COLOR=black]Słowian[/COLOR] zmarły żywiący się krwią ludzką, niekiedy także zwierzęcą....czyli wampir :diabloti: a Sapkowskiego pooolecam :p Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='rufusowa']a gdzie go można podziwiac? :cool3:[/quote] [B][I]a to tylko dla wybranych :diabloti: Vectra może będzie miała taki zaszczyt :evil_lol:[/I][/B] [quote name='Vectra']Ten pierwszy z prawej wygrał z nami :) a to zdjęcie , co mam minę zadowoloną jak diabeł ..... to po wejściu na ring i oczekwianie , na szanownego sędziego .. kiedy skończy gadkę .... było milion stopni ... topiłam się[/quote] [B][I]eee to brzydal jak wygrał z Wami :eviltong:[/I][/B] [B][I]a to takie klopsy wygrwają?[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Franio zawsze na smyczy chodzi jak osioł :diabloti: Zresztą , nie widziałam jak biegł .. bo nie patrzyłam pod nogi ... Myślę , że mój entuzjazm do wystaw :evil_lol: jemu też się udzielił .... On się w takich warunkach , nie czuje komfortowo .... a ja się wcale psinie nie dziwie. Wystawa , to bardzo nienaturalne warunki dla moich psów .. zgadzam się z werdyktem sędziego , ON MA RACJE .. a mi to wisi ,czy on wygra , przegra .... I tak był grzeczny , Franio znaczy ... tyle godzin w klatce , gorąco , duchota .. bez piłki , Lalki , Klementyny ;) Jeszcze od czasu ,do czasu się tam gdzieś wystawimy ;) w planach jest 24 sierpnia - Radom Quote
Bullila.nl Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]zegarek mam bombowy... wszyscy mi go zazdroszczą :diabloti:[/B][/I] [B][I][COLOR=red]nie wierze:diabloti:[/COLOR][/I][/B] [I][B][URL]http://img396.imageshack.us/img396/8640/p7130041ps5.jpg[/URL][/B][/I] [I][B]a ten pierwszy z prawej jaki klops :evil_lol: czy mi się tylko zdaje/? to żaden forumowy pies> żebym zaraz po łbie nie dostała :evil_lol:[/B][/I][/quote] [COLOR=red]Klops na krotkich lapkach z zalamana linia gorna:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Vectra']Bo widocznie zdjęcie było cyknięte jak chwile zamknął paszcze .... Dyszał , a ja się topiłam ... opóźnienie było OGROMNE , bo pan sędzia co chwila robił sobie przerwę ... Staffiki miały się zacząc o 12:35 .. a chyba przed 14 weszliśmy .....[/quote] [COLOR=red]Tak bylo:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Vectra wsstalas????[/COLOR] [COLOR=#ff0000]glowa mnie boli:diabloti:[/COLOR] Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Bullila.nl'][COLOR=red]Klops na krotkich lapkach z zalamana linia gorna:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=red]Tak bylo:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Vectra wsstalas????[/COLOR] [COLOR=#ff0000]glowa mnie boli:diabloti:[/COLOR][/quote] [B][I]hahaha nie śmiej się z klopsa :diabloti:[/I][/B] [B][I]Ty też piłaś?:evil_lol:[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a bede sie smiala:diabloti: Quote
rufusowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a to tylko dla wybranych :diabloti: Vectra może będzie miała taki zaszczyt :evil_lol:[/I][/B][/quote] :mdleje::mdleje::mdleje: szczęściara Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='rufusowa']:mdleje::mdleje::mdleje: szczęściara[/quote] [B][I]tylko szkoda, że Ona tego nie docenia :placz:[/I][/B] [quote name='Bullila.nl']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a bede sie smiala:diabloti:[/quote] [B][I]to się śmiej..potem nie mien do mnie pretensji że jakiś pies pogryzł Cię w ciemnym zaułku :diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 co znowu nie doceniam :mad: jaśniej proszę :diabloti: Witaj synusiu :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Vectra']co znowu nie doceniam :mad: jaśniej proszę :diabloti: [/quote] [B][I]nie doceniasz tego że, możesz być tą szczęściarą i zobaczyc z bliska mój zegar :roflt:[/I][/B] Quote
anetta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Powinnaś Franka wystawiać na Klementyne lub Laleczke :loveu: :evil_lol: Od razu by się chłopak ożywił :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]nie doceniasz tego że, możesz być tą szczęściarą i zobaczyc z bliska mój zegar :roflt:[/I][/B][/quote] Tak , tak pan doktor kazał przytakiwać :diabloti: [quote name='anetta']Powinnaś Franka wystawiać na Klementyne lub Laleczke :loveu: :evil_lol: Od razu by się chłopak ożywił :evil_lol:[/quote] Obawiam się , że cała wystawa by się nieco ożywiła :roll: szczególnie , jak by tam Klementynka się pojawiła :evil_lol: Myślę , że ją sędzia by ocenił na ZBYT ruchliwą :diabloti: tak po 4 godzinach siedzenia w klatce .. jak by wyszła na ring :mdleje: Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Vectra']Tak , tak pan doktor kazał przytakiwać :diabloti: [/quote] :sadCyber: Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 to jest romeo ....... od 3 tygodni wyje 24 godziy na dobę pod płotem .............. zabije go .......... [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/97004/00000001.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/97004/00000002.jpg[/IMG] jest bardzo agresywny !!!!!!!! Quote
bonsai_88 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Romeo nawet ładny jest :)... Vectra powiec ty mi, czemu przez CAŁY sen śnił mi się twój 1 post w tym temacie... Aż dziw, że potrafię powiedzieć coś innego niż "Kanowy pies Warszawsko-Mokotowski" czy "Dama ursusowska" :lol: Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [B][I]Ładny ten Romeo...szkoda bidulka...[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 romeo jest ładny , tylko jest tak zdesperowany i zakochany , że zaczyna byc niebezpieczny ... rzuca się na wszystkie psy .... pomijam boorki które przechodzą tu czasem .. zupełnie olewając jego obiekt miłosny ..... juz kilkanaście razy , rozganialiśmy jak się gryzły ... małego Cezara (taki czarny niegroźny ciapek) strasznie pogryzł .. wczoraj o 6 rano ..... Dziś wyskoczył na mnie jak chciałam przejśc !!! Nie ma mowy by wyjśc z moimi psami poza teren ... bo leci z kłami Wystartował do Ajdy przez bramę ... U mnie chodzi dużo osób , są dwa warsztaty ... dojdzie do nieszczęścia Chyba mój bład , że go karmiłam ... bo przez to chyba upewnił się w swoim przekonaniu że jest u siebie i broni zajadle. Dodam , że Saba nie ma już cieczki .... inne psy ją olewają .. ten dostał jakiegoś szaleju !!!! Zgłaszam na policje , ale mają to w zadzie :mad: Quote
Recommended Posts