Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']poproszę o dział super - dla mojej gromadki :evilbat:[/quote]
takie rzeczy to tylko z wykupionym abonamentem:razz:

a forum o świniach nie ma, ale temat o trzodzie chlewnej już tak:
[url]http://www.ppr.pl/forum/viewtopic.php?t=7301[/url] :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']czego jęczy - przeca Cie nie przenieśli :lol:[/quote]
jeszcze :diabloti:
[quote name='Tinka:)']takie rzeczy to tylko z wykupionym abonamentem:razz:

a forum o świniach nie ma, ale temat o trzodzie chlewnej już tak:
[URL]http://www.ppr.pl/forum/viewtopic.php?t=7301[/URL] :diabloti:[/quote]
o to to to :loveu: :loveu: :loveu: podoba mi się temat o lochach i paszach :evil_lol:

[quote name='Cimi']A gdzie są popsute :evil_lol: ?[/quote]
od środa , zryte bereciki :loveu:

Posted

nie miałam córciu pojęcia ,ale już wiem , że masz BOKSERA :diabloti:

[COLOR=Red][B]Jutro trzynastego , na trzynastym ringu , jak dobrze pójdzie o trzynastej .... okaże się czy mam staffika :multi:
[/B][/COLOR]Franek będzie robił za małpę :evilbat:
Jest stosownie wyedukowany i na hasło - Franiu zrób małpę - staje jak posąg :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie miałam córciu pojęcia ,ale już wiem , że masz BOKSERA :diabloti:

[COLOR=red][B]Jutro trzynastego , na trzynastym ringu , jak dobrze pójdzie o trzynastej .... okaże się czy mam staffika :multi:[/B][/COLOR]
Franek będzie robił za małpę :evilbat:
Jest stosownie wyedukowany i na hasło - Franiu zrób małpę - staje jak posąg :diabloti:[/quote]

AAAAAA 13 ...moja ukochana cyfra:loveu:

Posted

[COLOR=Navy][B]ja wiem jak poszło ;) ale niech napisze sama Vectra bo ona wie najlepiej ;)

bardzo miło było Was poznać:p mizianko dla superaśnego atomowego boja ! Frania !!! :)[/B][/COLOR]

Posted

Nic nie zapija , tylko szalała wściekła burza i nie miałam neta

Franio lok 3 , ocena b.dobra :)

ale było bardzo fajnie , więc jesteśmy b. zadowoleni

Posted

[quote name='Vectra']Nic nie zapija , tylko szalała wściekła burza i nie miałam neta

Franio lok 3 , ocena b.dobra :)

ale było bardzo fajnie , więc jesteśmy b. zadowoleni[/quote]

buziaczki dla Frania;)

Posted

No jedyne co się sędziemu nie spodobało , to mało ekspresyjny ruch Frania na ringu :diabloti:
Pomijam , że było ponad godzinne opóźnienie .. pomijam , że akurat jak się prezentowaliśmy było 50 stopni w cieniu ...

Poza tym ruchem , pies doskonały :)

Zgadzam się z werdyktem , bo faktycznie Franiowi się nie chciało ... był śpiący , zmęczony , zgrzany , znudzony , nie lubi na smyczy łazic.

Co ciekawe Bulllitek , nasz forumowy .. był drugi - pies zupełnie inny od Frania , był drugi z oceną b. dobrą , miał identyczny opis , też ruch się sędziemu nie podobał HA

ale było super, serio :)

Posted

Dziękujemy BARLDZO :multi:

a powiem , Wam , że z całej wystawy najfajniejszy był parking :diabloti:
Żeby sobie pojeździć i pobrodzic po błocie , organizator życzył sobie 30 zł HA

Błoto było po kolana , na całym wielkim parkingu , który kosztował 30 zł ...
Samochody osobowe się kopały ... przejśc nie było jak !!!
Wyobraźcie sobie zatem teraz psy z sierścią wymagającą pielęgnacji , czesania tralalala , i to błoto - no takie SPA sobie było.
Na szczęście pojechaliśmy złomkiem , nie wspomnę że miałam białe klapeczki , Frania niosłam nad głową.Bo przy jego wielkim wzroście to by brodą brodził w błocie ...

O tym , że tam nie ma pół cienia - to każdy wie
Nie mogłam zlokalizowac hydrantu z wodą .. dobrze , że inni mieli wodę , bo Franio by padł z pragnienia :mad: nie brałam wody , bo zawsze tam było w bród !!!

Muszę pochwalic za to mojego TZ , bo sam pomyślał by wziąc parasol ogrodowy ;)
Franio siedział w klatce , przykryty szmatą i pod tym parasolem ... raz żeby psów nie utylizował , dwa bez tego by padł !! tak było duszno i gorąco .. bleeeeeeeeeee

Gębę mam zjarana , skóra będzie mi złazić.

Więc gdyby nie fajne towarzystwo , z którym sobie miło spędzałam czas .. to bym bluzgała swoją głupotę ......
A i piwo mieli niezłe ... bo kawe jak kupiłam , nie dośc że mały kubas kosztował 5 zeta ... to lura taka , że mało jej nie oddałam ...

Nic nie kupiłam , jakoś tak wpadłam w gadki :diabloti: że pędem po Frania leciałam , by na ring zdążyć :D

A dziś Franio - rano ... jak mu pokazałam zestaw cyrkowy ... i mówię chodź jedziemy ... to odpowiedział - nie nie ciociu , sama jedź na szoł ... ja idę spac .. no i poszedł spac ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wiesz, wystawiasz psa. Papiery ma.
Czemu TU jeszcze jesteś ?
A nie w odpowiedniej grupie ? :diabloti:

Babka :diabloti:[/quote]
Widocznie w moim garelionie , nie ma nic mądrego na temat RAS :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I ktoś zainteresowany rasą , mógł by się przestraszyc i nie chciec już świnki :loveu:

Babko Ty moja :loveu: :multi: