Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Vectra']poproszę o dział super - dla mojej gromadki :evilbat:[/quote] takie rzeczy to tylko z wykupionym abonamentem:razz: a forum o świniach nie ma, ale temat o trzodzie chlewnej już tak: [url]http://www.ppr.pl/forum/viewtopic.php?t=7301[/url] :diabloti: Quote
Cimi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Vectra']TAK , dobra świnka , to popsuta świnka :evilbat: [/QUOTE] A gdzie są popsute :evil_lol: ? Quote
Vectra Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='malawaszka']czego jęczy - przeca Cie nie przenieśli :lol:[/quote] jeszcze :diabloti: [quote name='Tinka:)']takie rzeczy to tylko z wykupionym abonamentem:razz: a forum o świniach nie ma, ale temat o trzodzie chlewnej już tak: [URL]http://www.ppr.pl/forum/viewtopic.php?t=7301[/URL] :diabloti:[/quote] o to to to :loveu: :loveu: :loveu: podoba mi się temat o lochach i paszach :evil_lol: [quote name='Cimi']A gdzie są popsute :evil_lol: ?[/quote] od środa , zryte bereciki :loveu: Quote
Cimi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Vectra'] od środa , zryte bereciki :loveu:[/QUOTE] to wszystko wyjaśnia :evil_lol: Quote
agbar Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Czesc mamunia..a czy ty wiesz ze ja mam BOKSERA??:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 nie miałam córciu pojęcia ,ale już wiem , że masz BOKSERA :diabloti: [COLOR=Red][B]Jutro trzynastego , na trzynastym ringu , jak dobrze pójdzie o trzynastej .... okaże się czy mam staffika :multi: [/B][/COLOR]Franek będzie robił za małpę :evilbat: Jest stosownie wyedukowany i na hasło - Franiu zrób małpę - staje jak posąg :diabloti: Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [COLOR=Navy][B]do jutra ! :multi::multi::loveu::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Vectra']nie miałam córciu pojęcia ,ale już wiem , że masz BOKSERA :diabloti: [COLOR=red][B]Jutro trzynastego , na trzynastym ringu , jak dobrze pójdzie o trzynastej .... okaże się czy mam staffika :multi:[/B][/COLOR] Franek będzie robił za małpę :evilbat: Jest stosownie wyedukowany i na hasło - Franiu zrób małpę - staje jak posąg :diabloti:[/quote] AAAAAA 13 ...moja ukochana cyfra:loveu: Quote
furciaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='malawaszka']czego jęczy - przeca Cie nie przenieśli :lol:[/quote] pewnie sie boja prosiakow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 [COLOR=Navy][B]ja wiem jak poszło ;) ale niech napisze sama Vectra bo ona wie najlepiej ;) bardzo miło było Was poznać:p mizianko dla superaśnego atomowego boja ! Frania !!! :)[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Nic nie zapija , tylko szalała wściekła burza i nie miałam neta Franio lok 3 , ocena b.dobra :) ale było bardzo fajnie , więc jesteśmy b. zadowoleni Quote
ruda76 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Vectra']Nic nie zapija , tylko szalała wściekła burza i nie miałam neta Franio lok 3 , ocena b.dobra :) ale było bardzo fajnie , więc jesteśmy b. zadowoleni[/quote] buziaczki dla Frania;) Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 No jedyne co się sędziemu nie spodobało , to mało ekspresyjny ruch Frania na ringu :diabloti: Pomijam , że było ponad godzinne opóźnienie .. pomijam , że akurat jak się prezentowaliśmy było 50 stopni w cieniu ... Poza tym ruchem , pies doskonały :) Zgadzam się z werdyktem , bo faktycznie Franiowi się nie chciało ... był śpiący , zmęczony , zgrzany , znudzony , nie lubi na smyczy łazic. Co ciekawe Bulllitek , nasz forumowy .. był drugi - pies zupełnie inny od Frania , był drugi z oceną b. dobrą , miał identyczny opis , też ruch się sędziemu nie podobał HA ale było super, serio :) Quote
AlKil Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratulacje dla Frania, Ciotuniu Vectruniu!!!!:multi::multi::multi: Quote
Hanna R. Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wiesz, wystawiasz psa. Papiery ma. Czemu TU jeszcze jesteś ? A nie w odpowiedniej grupie ? :diabloti: Babka :diabloti: Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Dziękujemy BARLDZO :multi: a powiem , Wam , że z całej wystawy najfajniejszy był parking :diabloti: Żeby sobie pojeździć i pobrodzic po błocie , organizator życzył sobie 30 zł HA Błoto było po kolana , na całym wielkim parkingu , który kosztował 30 zł ... Samochody osobowe się kopały ... przejśc nie było jak !!! Wyobraźcie sobie zatem teraz psy z sierścią wymagającą pielęgnacji , czesania tralalala , i to błoto - no takie SPA sobie było. Na szczęście pojechaliśmy złomkiem , nie wspomnę że miałam białe klapeczki , Frania niosłam nad głową.Bo przy jego wielkim wzroście to by brodą brodził w błocie ... O tym , że tam nie ma pół cienia - to każdy wie Nie mogłam zlokalizowac hydrantu z wodą .. dobrze , że inni mieli wodę , bo Franio by padł z pragnienia :mad: nie brałam wody , bo zawsze tam było w bród !!! Muszę pochwalic za to mojego TZ , bo sam pomyślał by wziąc parasol ogrodowy ;) Franio siedział w klatce , przykryty szmatą i pod tym parasolem ... raz żeby psów nie utylizował , dwa bez tego by padł !! tak było duszno i gorąco .. bleeeeeeeeeee Gębę mam zjarana , skóra będzie mi złazić. Więc gdyby nie fajne towarzystwo , z którym sobie miło spędzałam czas .. to bym bluzgała swoją głupotę ...... A i piwo mieli niezłe ... bo kawe jak kupiłam , nie dośc że mały kubas kosztował 5 zeta ... to lura taka , że mało jej nie oddałam ... Nic nie kupiłam , jakoś tak wpadłam w gadki :diabloti: że pędem po Frania leciałam , by na ring zdążyć :D A dziś Franio - rano ... jak mu pokazałam zestaw cyrkowy ... i mówię chodź jedziemy ... to odpowiedział - nie nie ciociu , sama jedź na szoł ... ja idę spac .. no i poszedł spac ... Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Wiesz, wystawiasz psa. Papiery ma. Czemu TU jeszcze jesteś ? A nie w odpowiedniej grupie ? :diabloti: Babka :diabloti:[/quote] Widocznie w moim garelionie , nie ma nic mądrego na temat RAS :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I ktoś zainteresowany rasą , mógł by się przestraszyc i nie chciec już świnki :loveu: Babko Ty moja :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts