Vectra Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 hahahahaha , poniosło mnie trochę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale Lalke tak fajnie to wkręca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak zaczyna przysypiac , to jej mówię - gdzie ten kotek taki jest :evil_lol: Quote
an1a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Haha :eviltong: Gdzie jest ten kotek, kotek, kici kici :diabloti: Sama bym się nakręciła :lol: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/94308/00000039.jpg[/URL] Zdjęcie dobre, niezłe przeciążenia - aż mu się skóra nawinęła i pomarszczyła :p Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Lalka , to gupia jest :evil_lol: np.po jednej stronie okna siedzi ona , po drugiej kot .. mówię do niej - gdzie jest ten kotek .. a ona pędzi do drzewa :evil_lol: Bo tam kiedyś widziała jak siedział - polował na bażanty ..... Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra']hahahahaha , poniosło mnie trochę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale Lalke tak fajnie to wkręca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak zaczyna przysypiac , to jej mówię - gdzie ten kotek taki jest :evil_lol:[/quote] [B][I]Chora :niewiem::grab::flaming:[/I][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Psy chyba nie widza przez szybe.... Bażant :D no niezły gabaryt :D Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Jak nie widzą przez szybę ? to po cholere siedzą na parapecie i się gapią ? :diabloti: Tradycyjny widok przez furtkę - kot z jednej strony na parapecie , z drugiej trzy świniaki :diabloti: A jak Franio ogląda TV :evil_lol: policję dla zwierząt jak 3 latek dobranockę ... Najlepsze są sceny takie szybkie zbliżenia na psa z wyszczerzonymi zębami - no i następuje atak na telewizor :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Telewizor widza w jednym wymiarze :D a przez szybe tylko ruch jakis ale nie do konca, moja psica siedzie przed domem i macham jej przez szybe czasami probowałam dawac reke w roznych miejscach ale jej nie sledziła dopóki nie ruszyłam, taki tepowzrok robi :D Quote
SZPiLKA23 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja chce opcje edytuj :( PS. kiedys ogladałam program o tym jakie zwierze widzi przez okno czy moze ogladac TV :D Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Psy chyba nie widza przez szybe.... [/quote] [B][I]widzą...mój Brutus widzi mnie jak wchodzę do sklepu...[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Nie żartuj , widzą świetnie ... na mnie Lalka nie ujada .. ale na obcych drze paszcze , że hej .. przez szybę patrzy A niby czemu mam uwaloną szybę ? od buziaków które im daje :evil_lol: One serio świetnie widzą , przez szybę doskonale rozpoznają hu is hu Quote
SZPiLKA23 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 To moja psica jakas nie wydarzona :D albo moze tak swiatło pada bo od wewnatrz jakby lepiej reagowała :D A co dego ze pies wie kto jest kto to nie wiem jak to robia france ale wyczuwają, Sara wie ze ide do domu nawet jak jeszcze mnie nie widac na horyzoncie Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 to widac moje mają nadwzrok :diabloti: Np drogą krętą idzie sąsiad ... psy nie szczekają , ale za nim idzie małżonka jego i jest balet ... bo jej nie lubią ;) przez szybe widzą :) Quote
lukann Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 moja yorczka ostatnio szczekała na krowy w telewizorze hehhe taki wiejski terrierek :diabloti: Quote
emdziolek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Effciu a co z materiałami na stronke??:)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='agbar'] Ewcia......ty sie bardziej kuna staraj..bo COS mi sie w tych fotach nie podoba......:cool1:tylko nie wiem CO:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:...z ust mi to wyjęłas :roll:....................................:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Lukann , bo to takie wiejskie psy som , co to kury , krowy i świnie w TV oglądają :evil_lol: Emilka PW ci maznęłam Mamuśka sie poplułam :evil_lol: to mój ukochany tekst :diabloti: coś mi się w tym tekście podoba , tylko nie wiem co :niewiem: :evil_lol: a wiecie , że ja nie śpię , a świniaki śpia jak zarżnięte ... były na siku i teraz nieprzytomne som jeszcze ... ale zaraz powiem , gdzie ta piłka i gdzie ten kotek - to się rozbudzą :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra'] a wiecie , że ja nie śpię , a świniaki śpia jak zarżnięte ... były na siku i teraz nieprzytomne som jeszcze ... ale zaraz powiem , gdzie ta piłka i gdzie ten kotek - to się rozbudzą :evil_lol:[/quote] [B][I]saaame śpiochy :diabloti: jak one chodza spać tak późnmo jak Ty to się nie dziwię że potem długo śpią :diabloti: najpierw wykasnczasz je rzucaniem przez 3 h piłki a poitrem nie dajesz spać bo komp głośąno chodzi :evil_lol:[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 świnki chodzą spac o 22 ... o tej godzinie nie ma łażenia .. spac i basta :mad: nieraz Klamka się zgubi na podwórku , celem poszukiwan żab ... to pół nocy jej nie ma :diabloti: dobra czas na tortury z piłką .... Quote
anetta Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [img]http://emoty.blox.pl/resource/18.gif[/img] Kotek, kici kici Sucz już tak sfrustrowana że na koło się rzuca :roflt: Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='anetta'][IMG]http://emoty.blox.pl/resource/18.gif[/IMG] Kotek, kici kici Sucz już tak sfrustrowana że na koło się rzuca :roflt:[/quote] dobrze, że żaden sąsiad się nie napatoczył :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra']świnki chodzą spac o 22 ... o tej godzinie nie ma łażenia .. spac i basta :mad: nieraz Klamka się zgubi na podwórku , celem poszukiwan żab ... to pół nocy jej nie ma :diabloti: dobra czas na tortury z piłką ....[/quote] [B][I]ile czasu rzucasz im ta piłkę ? :cool3:[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Piłkę rzucam do czasu aż MI się nie znudzi ... bo IM się nigdy nie nudzi ... potem byłam urzędzie celny , potem była burza ,a teraz jestem już :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 witaj Eff przybyłam cie ja odwiedzic tak jak ty to czynisz:loveu: Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [COLOR=Red][B]A teraz poważnie , może pomożecie Frania siostra miotowa - pilnie szuka domu !!!!! Suczka jest czarna z białymi znaczeniami. Jeśli znalazł by się ktoś z okolic warszawy .. transport gwarantuje , kasę na ew sterylkę też. Suczka jest z papierami , można zatem ją wystawiać. Sprawa że tak powiem jest delikatna , dlatego tylko na razie tu piszę ... Proszę popytajcie , czy ew może ktoś by nie chciał stafficzki , ma 20 miesięcy.[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts