lukann Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 zobacz Vectra jakie piękności w Polsce się już rodzą - błękitasek :):) [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/3531/piese2kblapka13nh8.jpg[/IMG] Quote
emdziolek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Vectra'] Zapraszam , w domu jestem od wtorku do piątku do 17 .. przyszły tydzień będę od wtorku do czwartku 24h/dobę ... dam ci adresa i tela na pw [/quote] [COLOR=DarkOrange][B]A w piątek i sobote cie w domu nie ma??:razz: Bo ja bym piątek/sobota była w wawce to bym do cia podskoczyłałała:evil_lol:bo ty to chyba z okolyc tak?:razz::cool1:[/B][/COLOR] Quote
SZPiLKA23 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Vectra']że co ? [/quote] [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B] Mam takiego pomysła coby oby cie nawiedzić,wytarmosić twoje psy, wypić herbatke i [COLOR=Red]zabrać doope w troki[/COLOR], co ty na to?:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] To do tego... :diabloti::eviltong: Niech Em wezmie doopke swoja i Twojego kota:evil_lol: w troki:diabloti: Quote
emdziolek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Vectra'] Piątek TAK , w sobotę pracuje od 16 :shake: kota dostanie , jako suchy prowiant :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]A ty z Wawy czy okolyc?:razz: zara zara ja nie chciec kota ja mieć dwa koty:diabloti: tymbardziej nie chce zeby mi kot za suchy prowiant robił:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='lukann']zobacz Vectra jakie piękności w Polsce się już rodzą - błękitasek :) [URL]http://img241.imageshack.us/img241/3531/piese2kblapka13nh8.jpg[/URL][/quote] gdzie to takie błękitki robią ? a mi się podobają jeszcze , podpalane - wiem , że wadliwe ale są kosa :cool3: [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]A w piątek i sobote cie w domu nie ma??:razz: Bo ja bym piątek/sobota była w wawce to bym do cia podskoczyłałałabo ty to chyba z okolyc tak?:razz::cool1:[/B][/COLOR][/quote] Piątek TAK , w sobotę pracuje od 16 :shake: [quote name='SZPiLKA23']To do tego... :diabloti::eviltong: Niech Em wezmie doopke swoja i Twojego kota:evil_lol: w troki[/quote] kota dostanie , jako suchy prowiant :evil_lol: Quote
emdziolek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Vectra']z bliskiej okolicy :diabloti: a kiedy Ty będziesz i gdzie ? :cool3:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Bede w piątek lub sobote w warszawie na włochach bede pewnie do poniedziałku, jakbys dała mi numer to bysmy sie zdzwoniły:razz:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]A ty z Wawy czy okolyc?:razz: zara zara ja nie chciec kota ja mieć dwa koty:diabloti: tymbardziej nie chce zeby mi kot za suchy prowiant robił:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] z bliskiej okolicy :diabloti: a kiedy Ty będziesz i gdzie ? :cool3: Quote
Vectra Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Bede w piątek lub sobote w warszawie na włochach bede pewnie do poniedziałku, jakbys dała mi numer to bysmy sie zdzwoniły:razz:[/B][/COLOR][/quote] 503- 818 - 136 , z Włoch , rzut beretem :diabloti: PS jak się włączy poczta lub nie odbieram , to się nie poddawaj , dzwoń do bólu :evil_lol: Bo czasem nie słyszę tel , jak śpię , głównie. Lub moja magiczna chatka zasięg zasłania :angryy: Quote
BeaC Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [COLOR=DarkRed][B]heja widziałam Matyldzię:razz::razz::loveu::loveu::loveu::loveu: słodka istotka:loveu:[/B][/COLOR] Quote
emdziolek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Vectra']503- 818 - 136 , z Włoch , rzut beretem :diabloti: PS jak się włączy poczta lub nie odbieram , to się nie poddawaj , dzwoń do bólu :evil_lol: Bo czasem nie słyszę tel , jak śpię , głównie. Lub moja magiczna chatka zasięg zasłania :angryy:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]TO jak mozesz to poślij mi na PW swój adresss:razz: Moze sie skusze i Ci zaraaz Frandziołka namaluje:cool3: [/B][/COLOR] Quote
Bullila.nl Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dzien dobry:p u mnie mama z babcia som dzieisaj mialam sniadanko podane:cool3: Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Bullila.nl']Dzien dobry:p u mnie mama z babcia som dzieisaj mialam sniadanko podane:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:nie zrobiły więcej ....:roll:.....ja to nawet kawe sama musiałam sobie zrobić :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ja to nie wiem jak wyglada podane sniadanko:placz: Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Jestem , nie śpię Mi nikt nic nie podaje , no chyba że kelner w knajpie :diabloti: Emidziolek , dziecko - masz mój nr , to jak będziesz miała chęć , ZAPRASZAM. Zadzwoń , tylko błagam , nie o świcie :evilbat: to Cię znajdę i do miziania dowiozę. Co prawda jeżdżą autobusy po mojej wsi , ale nie wiem jakie .... PS.Kaszki też ci ugotuje , pampersa skołuje :evil_lol: Quote
Matusz Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [COLOR=Navy][B]hej mami :multi::diabloti: to co widzimy się 13 w niedzielę :loveu: wymiziam Franiolka :loveu:[/B][/COLOR] Quote
emdziolek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Vectra'] Emidziolek , dziecko - masz mój nr , to jak będziesz miała chęć , ZAPRASZAM. Zadzwoń , tylko błagam , nie o świcie :evilbat: to Cię znajdę i do miziania dowiozę. Co prawda jeżdżą autobusy po mojej wsi , ale nie wiem jakie .... PS.Kaszki też ci ugotuje , pampersa skołuje :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]MAMCIU!:loveu:tYlko rozmiar pampersa XXL poprosze:evil_lol: Ja na Górczewską dojade pewnie sama, autobusami wiec najwyzej jakos wtedy sie tam złapiemy Tylko fotelik dla mnie do samochodu poprosze, butelke z kaszą na mleczku , pampersa XXL i misia jakiegoś, aaaaaaa i smoczek:evil_lol: ps. Nie martw sie, zadzwonie koło 6 rano:diabloti: żartuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Weź na piśmie zgodę od rodziców :diabloti: Bo jeszcze mnie tu posądzam , że nieletnich przetrzymuje siłą :evilbat: O 6 rano możesz dzwonić ... telefon włącza głos o 10 HA , taka jestem cwana , nie ma dyndania mi na telefonie bladym świtem , bo ja śpię ...... Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 o niieeeee..... mam nadzieję, że masz jeszcze coś różowego:razz: Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 a zapomniała bym ... pamiętacie mój sliczny , różowy sweterek ? wstawiałam fotkę ... Już go nie ma :( wstrętne świniaki , wczoraj zeżarły .... jak pojechałam do rodzicieli na spęd .... Jak wróciłam , zastałam strzępy sweterka .... się zabawiły wredne gady :mad: Quote
emdziolek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Vectra']Weź na piśmie zgodę od rodziców :diabloti: Bo jeszcze mnie tu posądzam , że nieletnich przetrzymuje siłą :evilbat: O 6 rano możesz dzwonić ... telefon włącza głos o 10 HA , taka jestem cwana , nie ma dyndania mi na telefonie bladym świtem , bo ja śpię ......[/quote]| Dobrze, mamusia napisze pisemko i podpisze:diabloti: CWANIARA:diabloti: dobra zadzwonie w tygodniu do Cia po południu:razz: Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej mami :multi::diabloti: to co widzimy się 13 w niedzielę :loveu: wymiziam Franiolka :loveu:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooooo Wnusiek :multi:...pamiętaj ...dużo fotków ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooooo Wnusiek :multi:...pamiętaj ...dużo fotków ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zrobię zrobię:eviltong: Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Tinka:)']o niieeeee..... mam nadzieję, że masz jeszcze coś różowego:razz:[/quote] coś tam się znajdzie , dwa - zawsze można kupić :diabloti: [quote name='emdziolek']| Dobrze, mamusia napisze pisemko i podpisze:diabloti: CWANIARA:diabloti: dobra zadzwonie w tygodniu do Cia po południu:razz:[/quote] łoki doki [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooooo Wnusiek :multi:...pamiętaj ...dużo fotków ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Matusz']zrobię zrobię:eviltong:[/quote] Już ja go przypilnuje :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts