Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rasa by; Vectra..
Skaczaco ,biegnace psy uszate lub ciachniete...pojechane/w dpresji....:razz:/nie z [COLOR=green]Vectra nia ma smutnych......[/COLOR][COLOR=red]Ma wychudzone ,zylaste,skaczace, [/COLOR]

[COLOR=#ff0000]ale kochane:multi::loveu:[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]cuuuuuudno no[/COLOR]

Posted

Doginko nie znam .....

Tylko nie piszcie - Biedny mały Franio :diabloti: (trza kliknąć ;) )

[URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/?action=view&current=Wideo000.flv"][IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/th_Wideo000.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/?action=view&current=Wideo003.flv"][IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/th_Wideo003.jpg[/IMG][/URL]

Posted

:crazyeye:Ale masz zawziune te psy:crazyeye:
One tak ćlumkają jak prosiaki w chlewiku:evil_lol:
Aaa, i już wiem czemu masz taką czystą, błyszczącą podłogę:diabloti: - Twoje panny zrobiły z Frania mopa i wycierają i polerują Nim podłogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - [B][SIZE=4]Biedny Franio!!!!!:diabloti::eviltong::loveu:[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Vectra']

Rafałek był tak pochłonięty grzebaniem w złomku , że nawet nie widział iż go focę :evil_lol: w domu pyta , patrząc w monitor , skąd mam jego zdjecia :crazyeye:
Rany z kim Ty się zadajesz :shake: o 5 rano , normalni ludzie śpią[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ale mi nie chodziło o Rafała tylko o fotkę, którą zrobił:eviltong::diabloti:

foci to co kocha:diabloti::diabloti:

pozrowionka poranne
[/B][/COLOR]

Posted

biedny maly Franio:placz:
co te sssuki z nim robia:shake:
a ja myslalam ze to Klementynka delikatna a ona zawzieta jak:hmmmm:...terier:diabloti:.
Ale na serio..jakbym zobaczyla taka zabawe to umarlabym na zawal chyba:evil_lol:.
[B][SIZE=4]biedny maly Fanio!!!!:placz:[/SIZE][/B]

ale najlepsze jak Klamka oparla sobie cialko Frania o wyrko i zarla go w szyje dalej:roflt:

Posted

Klementynka delikatna ? :mdleje: Ona w ogóle nie zna pojęcia delikatna :mad: I tak udało się odrobinę zreformować , bo to był tytan - zero wyczucia w paszczy - gryzła z całej siły.Dalej nie uważa , trzeba ją strofować ;) Mowa o kontaktach jej paszczy z ludzką skórą.
A zawzięte są :evilbat: i za to głównie uwielbiam TTB :)

Posted

[SIZE=6][COLOR=red]Biedny maly Franio!!!:placz:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][/SIZE]
[COLOR=black]Ale go czarnule potraktowaly:evil_lol: 2 na jednego maluszka:cool3:[/COLOR]

a pileczke kto odpuscil ??

Posted

[quote name='Vectra']
spoczko [/quote]

[B]a co to za słowo? :diabloti::diabloti::diabloti:[/B]

[quote name='Vectra']
nowe szkło , nowe możliwości :diabloti: nowe foty , dużo fot[/quote]

[B]znów masz za dużo pieniędzy?? byś dała :cool3:[/B]

Posted

[quote name='Vectra']Klementyna odpuściła , bo przelatywała łosa :diabloti: znaczy , darmowe żarcie :evilbat:[/quote]

To dlatego Klemka taka szcupla bo na owadach zywiona:diabloti:

i do tego tylko co upoluje pewnie:eviltong::lol:

Posted

[quote name='Vectra']Mam , ale nie dam :evilbat: zbieram na jacht [B]:evil_lol: [/B]
[/quote]

[B]phi, ja już mam jacht. Teraz musze tylko dokupić jakieś wybrzeże. I basen. Np. basen Morza Śródziemnego :evil_lol:[/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]przynisłam Ci dziecko prazenta ...prywatne wyspy ....ocean [/B][/COLOR][/FONT]

[CENTER][IMG]http://www.animated-gifs.eu/meteo-sunny-landscapes/0005.gif[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='Bullila.nl']To dlatego Klemka taka szcupla bo na owadach zywiona:diabloti:

i do tego tylko co upoluje pewnie:eviltong::lol:[/quote]
dokładnie tak :diabloti:

[quote name='Maga100'][B]phi, ja już mam jacht. Teraz musze tylko dokupić jakieś wybrzeże. I basen. Np. basen Morza Śródziemnego :evil_lol:[/B][/quote]
dali ci dali :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]przynisłam Ci dziecko prazenta ...prywatne wyspy ....ocean [/B][/COLOR][/FONT]

[CENTER][IMG]http://www.animated-gifs.eu/meteo-sunny-landscapes/0005.gif[/IMG][/CENTER]
[/quote]
oooo dziękuje :loveu: :loveu: jak mi to wszystko z górki , wszystko dostaję :multi:
Ten ptaszek mi się podobuje :diabloti:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..................a ja jakimś trafem nie widzę żadnego ptaszka
ani jachtu
ani wysp

idę po bryle.............. nie noszę ale od sprzątaczki pożyczę

kurde nadal nic

witaj:multi::multi:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................a ja jakimś trafem nie widzę żadnego ptaszka
ani jachtu
ani wysp

idę po bryle.............. nie noszę ale od sprzątaczki pożyczę

kurde nadal nic

witaj:multi::multi:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeeeeeeeeee.....tera nie wiem co napisać czy nie pij ....czy wypij ........to zobaczysz :grins:

cze dziecię :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

wiesz co Vectra...toz to wstyd...nie dosc, ze dogomaniaczka to jeszcze mod...a twoim psom zebra wystaja...moze pomyslalabys o zmianie karmy? malo tutaj tematow o zywieniu? zamiast latac za nimi z aparatem i strzelac ciagle takie same fotki to moglabys pomyslec o ich dobrym nakarmieniu przynajmniej...o obrozach od kleszczy nie wspomne...
i mow soie co chcesz, ja i tak mam racje:D

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']wiesz co Vectra...toz to wstyd...nie dosc, ze dogomaniaczka to jeszcze mod...a twoim psom zebra wystaja...moze pomyslalabys o zmianie karmy? malo tutaj tematow o zywieniu? zamiast latac za nimi z aparatem i strzelac ciagle takie same fotki to moglabys pomyslec o ich dobrym nakarmieniu przynajmniej...o obrozach od kleszczy nie wspomne...
i mow soie co chcesz, ja i tak mam racje:D[/quote]
ooooo swiete slowa....czeresniami je nakarm:diabloti:odpale ci troche:evil_lol:

Matka na co ci GAZONY?:cool3: