Bullila.nl Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Rasa by; Vectra.. Skaczaco ,biegnace psy uszate lub ciachniete...pojechane/w dpresji....:razz:/nie z [COLOR=green]Vectra nia ma smutnych......[/COLOR][COLOR=red]Ma wychudzone ,zylaste,skaczace, [/COLOR] [COLOR=#ff0000]ale kochane:multi::loveu:[/COLOR] [COLOR=#ff0000]cuuuuuudno no[/COLOR] Quote
Vectra Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Doginko nie znam ..... Tylko nie piszcie - Biedny mały Franio :diabloti: (trza kliknąć ;) ) [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/?action=view¤t=Wideo000.flv"][IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/th_Wideo000.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://s203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/?action=view¤t=Wideo003.flv"][IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/th_Wideo003.jpg[/IMG][/URL] Quote
lukann Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 on tak sapie jak moja Vivka i tak samo uparty :diabloti: Quote
Doginka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 :crazyeye:Ale masz zawziune te psy:crazyeye: One tak ćlumkają jak prosiaki w chlewiku:evil_lol: Aaa, i już wiem czemu masz taką czystą, błyszczącą podłogę:diabloti: - Twoje panny zrobiły z Frania mopa i wycierają i polerują Nim podłogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - [B][SIZE=4]Biedny Franio!!!!!:diabloti::eviltong::loveu:[/SIZE][/B] Quote
BeaC Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Vectra'] Rafałek był tak pochłonięty grzebaniem w złomku , że nawet nie widział iż go focę :evil_lol: w domu pyta , patrząc w monitor , skąd mam jego zdjecia :crazyeye: Rany z kim Ty się zadajesz :shake: o 5 rano , normalni ludzie śpią[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ale mi nie chodziło o Rafała tylko o fotkę, którą zrobił:eviltong::diabloti: foci to co kocha:diabloti::diabloti: pozrowionka poranne [/B][/COLOR] Quote
lolka75 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 biedny maly Franio:placz: co te sssuki z nim robia:shake: a ja myslalam ze to Klementynka delikatna a ona zawzieta jak:hmmmm:...terier:diabloti:. Ale na serio..jakbym zobaczyla taka zabawe to umarlabym na zawal chyba:evil_lol:. [B][SIZE=4]biedny maly Fanio!!!!:placz:[/SIZE][/B] ale najlepsze jak Klamka oparla sobie cialko Frania o wyrko i zarla go w szyje dalej:roflt: Quote
Vectra Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Klementynka delikatna ? :mdleje: Ona w ogóle nie zna pojęcia delikatna :mad: I tak udało się odrobinę zreformować , bo to był tytan - zero wyczucia w paszczy - gryzła z całej siły.Dalej nie uważa , trzeba ją strofować ;) Mowa o kontaktach jej paszczy z ludzką skórą. A zawzięte są :evilbat: i za to głównie uwielbiam TTB :) Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/84884/00000005.jpg[/URL] pies, szczur, pies, człowiek :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [SIZE=6][COLOR=red]Biedny maly Franio!!!:placz:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][/SIZE] [COLOR=black]Ale go czarnule potraktowaly:evil_lol: 2 na jednego maluszka:cool3:[/COLOR] a pileczke kto odpuscil ?? Quote
Vectra Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Klementyna odpuściła , bo przelatywała łosa :diabloti: znaczy , darmowe żarcie :evilbat: Quote
Maga100 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Vectra'] spoczko [/quote] [B]a co to za słowo? :diabloti::diabloti::diabloti:[/B] [quote name='Vectra'] nowe szkło , nowe możliwości :diabloti: nowe foty , dużo fot[/quote] [B]znów masz za dużo pieniędzy?? byś dała :cool3:[/B] Quote
Vectra Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Mam , ale nie dam :evilbat: zbieram na jacht [B]:evil_lol: [/B] Quote
Bullila.nl Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Vectra']Klementyna odpuściła , bo przelatywała łosa :diabloti: znaczy , darmowe żarcie :evilbat:[/quote] To dlatego Klemka taka szcupla bo na owadach zywiona:diabloti: i do tego tylko co upoluje pewnie:eviltong::lol: Quote
Maga100 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Vectra']Mam , ale nie dam :evilbat: zbieram na jacht [B]:evil_lol: [/B] [/quote] [B]phi, ja już mam jacht. Teraz musze tylko dokupić jakieś wybrzeże. I basen. Np. basen Morza Śródziemnego :evil_lol:[/B] Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przynisłam Ci dziecko prazenta ...prywatne wyspy ....ocean [/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][IMG]http://www.animated-gifs.eu/meteo-sunny-landscapes/0005.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Vectra Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Bullila.nl']To dlatego Klemka taka szcupla bo na owadach zywiona:diabloti: i do tego tylko co upoluje pewnie:eviltong::lol:[/quote] dokładnie tak :diabloti: [quote name='Maga100'][B]phi, ja już mam jacht. Teraz musze tylko dokupić jakieś wybrzeże. I basen. Np. basen Morza Śródziemnego :evil_lol:[/B][/quote] dali ci dali :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]przynisłam Ci dziecko prazenta ...prywatne wyspy ....ocean [/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][IMG]http://www.animated-gifs.eu/meteo-sunny-landscapes/0005.gif[/IMG][/CENTER] [/quote] oooo dziękuje :loveu: :loveu: jak mi to wszystko z górki , wszystko dostaję :multi: Ten ptaszek mi się podobuje :diabloti: Quote
BeaC Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [COLOR=DarkRed][B]..................a ja jakimś trafem nie widzę żadnego ptaszka ani jachtu ani wysp idę po bryle.............. nie noszę ale od sprzątaczki pożyczę kurde nadal nic witaj:multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................a ja jakimś trafem nie widzę żadnego ptaszka ani jachtu ani wysp idę po bryle.............. nie noszę ale od sprzątaczki pożyczę kurde nadal nic witaj:multi::multi:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeeeeeeeeee.....tera nie wiem co napisać czy nie pij ....czy wypij ........to zobaczysz :grins: cze dziecię :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 wiesz co Vectra...toz to wstyd...nie dosc, ze dogomaniaczka to jeszcze mod...a twoim psom zebra wystaja...moze pomyslalabys o zmianie karmy? malo tutaj tematow o zywieniu? zamiast latac za nimi z aparatem i strzelac ciagle takie same fotki to moglabys pomyslec o ich dobrym nakarmieniu przynajmniej...o obrozach od kleszczy nie wspomne... i mow soie co chcesz, ja i tak mam racje:D Quote
agbar Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']wiesz co Vectra...toz to wstyd...nie dosc, ze dogomaniaczka to jeszcze mod...a twoim psom zebra wystaja...moze pomyslalabys o zmianie karmy? malo tutaj tematow o zywieniu? zamiast latac za nimi z aparatem i strzelac ciagle takie same fotki to moglabys pomyslec o ich dobrym nakarmieniu przynajmniej...o obrozach od kleszczy nie wspomne... i mow soie co chcesz, ja i tak mam racje:D[/quote] ooooo swiete slowa....czeresniami je nakarm:diabloti:odpale ci troche:evil_lol: Matka na co ci GAZONY?:cool3: Quote
Gonitwa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Eukanubą karm, eukanubą, albo royalem. Siostro nie czyta się dogomanii, oj nie czyta... Hejo:multi: Quote
SZPiLKA23 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 I jeszcze prowadzi publiczne walki psow kreci filmiki i sprzedaje za gruba kase 8) Quote
Recommended Posts