Apbt_sól Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 cała sztuka polega na tym ze wstawil to koles "od AST" ajakby frania nie ubrac , nieuczesać on ASTEM a nie bedzie hrhrhhrhhrhrhrhrhr ;) Quote
Bullila.nl Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Vectra']Matkę , to Franio ma :diabloti: Taki sam gad :cool3: No pogadamy , pogadamy - ja na te wystawę mam ze 25km , więc będę na pewno.Mam rodowód , ale jeszcze się zastanawiam czy go wystawie :evil_lol:[/quote] Ja mam 1300km,ale pgadamy.......rodowodu nie biore ale Bullitka owszem ........ :p Quote
Vectra Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Apbt_sól']cała sztuka polega na tym ze wstawil to koles "od AST" ajakby frania nie ubrac , nieuczesać on ASTEM a nie bedzie hrhrhhrhhrhrhrhrhr ;)[/quote] co Ty tam wiesz :evil_lol: :evil_lol: Franek był już chrzczony jako ast , pit , wszelkie miniatury obu ras , mieszanki , jest też szczeniakiem obu ras - wszystkim tylko nie staffikiem :multi: :loveu: a dla hecy , to pod fotką na NK jak wół piszę że to staffik :cool1: ale kto by tam czytał bzdury :diabloti: a na pytania typu - ile on ma ? a dlaczego jest taki mały ? odpowiadam , że ma prawie 2 lata , a mały jest dla tego , że go trzymamy pod łóżkiem :evilbat: raz pan , skwitował poważnie - dobrze , że ma uszy nieobcięte :mdleje: po czym dodał - szkoda , że tak mało urósł , bo fajny był by z niego pies :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [COLOR=DarkRed][B]heja właśnie.................. a dlaczego Ci pies nie urósł?? pewnie go nie karmisz:diabloti::diabloti::diabloti: witaj zapsiona :multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
SZPiLKA23 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Jak widac Vectra sama patologie u siebie trzyma... nie wyrosniete, z dziwnymi uszami, do żadnej rasy nie podobne ................:D Quote
Vectra Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]heja właśnie.................. a dlaczego Ci pies nie urósł?? pewnie go nie karmisz:diabloti::diabloti::diabloti: witaj zapsiona :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/quote] a psa się karmi :crazyeye: hahaha poczekamy i zobaczymy jak Tobie ten pitbull wyrośnie :loveu: [quote name='SZPiLKA23']Jak widac Vectra sama patologie u siebie trzyma... nie wyrosniete, z dziwnymi uszami, do żadnej rasy nie podobne ................:D[/quote] do TOZu ją podać do TOZu :diabloti: Quote
Vectra Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Czy bardzo dobry , to się okaże za jakąś godzinę :evilbat: Quote
sacred PIRANHA Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 vectra moze Ty mi doradzisz jakas porzadna w znaczeniu solidna klatke dla duzego psa? bo ogladalam rozne ale one sie takie delikatne wydaja jak dla kanarkow:( a mi potrzebna dla ASTa,wiec pytam speca;) moze jakas firma godna polecenia? Quote
e.v.a Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 czesc Ewuś:multi: szkoda ze bulcia nie bedzie u ciebie...:roll: ale grunt ze trafi do fajnego pana:multi: Quote
Vectra Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 No więc BARDZO DOBRY dzień HA - genialny wręcz. Pirania , ja mam klatkę z kankan.pl - złota klatka .. wg mnie wytrzymała , psy nie rozniosły. Cześć Effcia :buzi: Quote
eria Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 czemu tu jeszcze nie ma fot z nowego szkła ?:razz: Quote
malawaszka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 ejjj jakie nowe szkło???? pokazuj coś tam zakupiła :razz: Quote
eria Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='malawaszka']ejjj jakie nowe szkło???? pokazuj coś tam zakupiła :razz:[/quote] chwaliła się na wątku foto , nic się nie ukryje, Vectra, nic ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Sigma AF 50-150 mm f/2,8 APO EX DC HSM - takie , nawet fajne ino cięższe od tego co mam i muszę poćwiczyć rzucanie piłki i focenie od nowa :diabloti: Quote
Vectra Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Powiem tak , może nie ma jakieś fenomenalnej różnicy w fotkach , ale można focić w pochmurną pogodę :multi: Fotki z godziny 20 tej [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/80999/00000028.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/80999/00000029.jpg[/IMG] Quote
BeaC Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [COLOR=DarkRed][B]super............................. bo super model:eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 ekstra :klacz: a teraz idę walić głową w ścianę i powtarzać, że zazdrość to niedobre uczucie :lol: Quote
doddy Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Widać, widać różnicę... Ja idę walić głową z 2 powodów: 1) że nie mam takiego obiektywu 2) że nie umim robić takich fotek A tak serio, Ewa - zdjęcie Frania jest znacznie różniących się od poprzednich (jak na me oko laika). Quote
SZPiLKA23 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 a ja sie wepcham z moim ulubieńcem orzeszkowym ... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10356195#post10356195[/URL] ;) [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/8781/p6210027yf9.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 OKA , są Klemensowe ;) Orzeszek cudny :buzi: A ja Wam powiem , na to szkiełko polowałam już od dawna , tylko ciągle wypadało mi coś i trzeba było odłożyć zakup :( o mały włos ,a dziś też bym nie kupiła :mad: ale mnie podkusiło jechać do sklepu wcześniej , na szczęście dostarczyli szkło wcześniej niż mieli dostarczyć ... gdybym odbierała o 19 jak się umawiałam była by doopa , bo wracając ze sklepu sprężarka klimy padła w aucie :evil_lol: i coś te szkła mają z tymi moimi klimatyzacjami :mad: niedawno jak już prawie zamawiałam szkło i to dużo taniej niż to co kupiłam dziś , prawie klikam KUP , i w tym samych czasie odbieram telefon z info , że w sklepie klima zdechła , a taki był skwar , że nie było wyboru :( Wrażenia z pracy szkła bardzo pozytywne , cichsze szybsze , lepiej łapie ostrość , ale cięższe.Mam dużo fot , ale niestety upload wariuje buuuuuuu .... Quote
Recommended Posts