Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']tia , czampiona wysp dziewiczych :evlbat:[/quote] a kto go tam wie :evil_lol::evil_lol: można też powiedzieć że jest idealny do walk :diabloti: Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Tinka:)']a kto go tam wie :evil_lol::evil_lol: można też powiedzieć że jest idealny do walk :diabloti:[/QUOTE] to akurat by była prawda :diabloti: tam gdzie zadyma , to on tam pierwszy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']to akurat by była prawda :diabloti: tam gdzie zadyma , to on tam pierwszy :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ha, widzisz, mówiłam żebyś sprzedawała :evil_lol: [url]http://www.pinezka.dyskutuj.com/problem-z-porodem-forum-vf29.html[/url] tu nawet jest dział o problemach z porodem : O Quote
Doginka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']Truskawkowe szkodniki :diabloti: [url]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/80999/00000010.JPG[/url][/quote] Ja chcę taki koszyk z truskawkowymi szkodnikami:crazyeye::loveu: Ale tu wesoło :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [B]witaj, mła ukochana. Przekaż swemu ukochanemu, że nie wywaliłam się ani razu, więc jego ciężka praca malowania owiewek nie poszła na marne![/B] :p Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Tinka:)']ha, widzisz, mówiłam żebyś sprzedawała :evil_lol: [URL]http://www.pinezka.dyskutuj.com/problem-z-porodem-forum-vf29.html[/URL] tu nawet jest dział o problemach z porodem : O[/quote] ekstra temat :diabloti: [quote name='Doginka']Ja chcę taki koszyk z truskawkowymi szkodnikami:loveu: Ale tu wesoło :evil_lol:[/quote] to se zrób :eviltong: [quote name='Maga100'][B]witaj, mła ukochana. Przekaż swemu ukochanemu, że nie wywaliłam się ani razu, więc jego ciężka praca malowania owiewek nie poszła na marne![/B] :p[/quote] Jak przestanie oglądać TV , to mu powiem :evil_lol: na razie wpatrzony jak w obrazek , tam mocno patrzy , że aż powieki zacisnął. Ale na pytanie " Czy śpisz ? " odpowiada twardo NIE :cool3: Jak mu przekazałam Twoją jakże radosną nowinę , odpowiedział , "nie śpię , oglądam " :mdleje: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']Jak mu przekazałam Twoją jakże radosną nowinę , odpowiedział , "nie śpię , oglądam " :mdleje: :evil_lol:[/quote] [B]hehe, ja już od dawna podejrzewam, że ONI mają magnetofon i w odpowiedniej chwili wciskają play, a z taśmy płynie: nie śpię, oglądam..........[/B] [B]Jak myslisz za czym A. stęsknił się najbardziej podczas naszej podróży?:diabloti:[/B] [B]PS jakby co, nie jestem dostępna na gg, bo korzystam z komputra ukochanego (co twoje, to moje, co moje, to moje :evil_lol:)[/B] Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 niech zgadnę :hmmmm: duże , czerwone ? w dobrym idę kierunku ? :diabloti: Quote
Doginka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra'] to se zrób :eviltong: [/quote] Chytrus:motz::obrazic::eviltong::diabloti: Quote
Maga100 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']niech zgadnę :hmmmm: duże , czerwone ? w dobrym idę kierunku ? :diabloti:[/quote] [B]ty to masz tę intuicję.... :diabloti:[/B] [B]jak na to wpadłaś?? i to bez żadnych podpowiedzi. Jestem pod wrażeniem, bo przecież A. jest taki nieprzewidywalny.... :cool1:[/B] Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Doginka']Chytrus:motz::obrazic::diabloti:[/quote] no ostatecznie , mogę oddać Ci truskawki , bo nie cierpię :diabloti: [quote name='Maga100'][B]ty to masz tę intuicję.... :diabloti:[/B] [B]jak na to wpadłaś?? i to bez żadnych podpowiedzi. Jestem pod wrażeniem, bo przecież A. jest taki nieprzewidywalny.... :cool1:[/B][/quote] :evil_lol: strzelałam :multi: rozumiem , że teraz A nadrabia stracone noce z ukochaną :loveu: :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']no ostatecznie , mogę oddać Ci truskawki , bo nie cierpię :diabloti:[/quote] A ja uwielbiam z cukrem, albo bitą śmietanką i szampanem:loveu: DOBRANOC RUDA:diabloti::evil_lol::loveu: ;) Quote
anetta Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/80880/00000006.jpg[/URL] O_o jak nie Ty :evil_lol: [quote] aaaaaaaaaa , to powiem WAM nowinę HA po roku jazdy nielegalnie :multi: w końcu wymieniłam prawko na nowe :evil_lol: :evil_lol: za tydzien w poniedziałek odbieram :multi: i już nie będę musiała jeździć kanałami :siara: Oczywiście w wydziale komunikacji nie obyło się bez walki na noże , bo pani urzędaska , powiedziała mi , że MOŻE będzie do odbioru za miesiąc ... wiec poprosiłam by mi wyjaśniła na piśmie dlaczego mam czekać MIESIĄC na dokument który kazali mi ustawowo wymienić ... i niech mi okaże dokument który zawiera informacje , że to AŻ tyle trwa .. jak już zakręciłam na pięcie i byłam w przy drzwiach naczelnika , pani mnie zawołała i powiedziała , że w drodze WYJĄTKU kurde , za tydzień mam przyjechać po odbiór. Czyli można w tydzień dostać prawko :evilbat: tylko dlaczego muszę zawsze zostać wyprowadzona z równowagi.[/quote] No brawo, a jednak można :lol::lol: Takie szkodniki to ja mogę mieć :loveu: Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Doginka']A ja uwielbiam z cukrem, albo bitą śmietanką i szampanem:loveu: DOBRANOC RUDA:diabloti::evil_lol::loveu: [/quote] jednak se machne płukankę w kolorze RÓŻ :diabloti: Dobranoc [quote name='anetta'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/80880/00000006.jpg[/URL] O_o jak nie Ty :evil_lol: [B][COLOR=Magenta]Bo to nie JA , tylko moje drugie wcielenie , to słodkie i urocze :loveu: [/COLOR][/B] No brawo, a jednak można :lol: [COLOR=Magenta][B] Wszystko można , wystarczy odrobinę głos podnieść [/B][/COLOR] Takie szkodniki to ja mogę mieć :loveu:[/quote] A ja będę mieć :loveu: Kurdę już się doczekać nie mogę , a jesio 7 tygodni Quote
oktawia6 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra'] może się zapiszemy , fajne forum :evilbat: [URL]http://www.pinezka.dyskutuj.com/index.php[/URL] [/quote] what the fuc.k....:tard:ale kiedyś dawała mi cynk o tym forum Chefrenkowa-powinna byc Wam znana Pompeo-rozmnażaczka któa udziela się sporo tutaj na dogo!-tak tak jest stale obecna-działa na Yorkach Vectra: ta fota w okularkach zgłoszona mam rozumiec do konskursu na miss dogo?:cool3: Quote
Maga100 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Vectra']rozumiem , że teraz A nadrabia stracone noce z ukochaną :loveu: :evil_lol:[/quote] [B]a ja głupia miałam nadzieję, że po ślubie się zmieni :diabloti::evil_lol:[/B] Quote
andzia69 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Vectra'] a ja powiem , że są dwie odmiany pitbulli , koścista i otłuszczona.A dlaczego tak myślę ? bo mam i tą i tą :evil_lol: No i mogła bym zarobić kokosy :placz:[/quote] ja mam odmiany tłuszczowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdyby ktoś chciał przygarnać 4-letniego staffika z papierami to proszę: [url]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14453&sid=ee11dfe35b6d12dfb275b6aa8db4db14[/url] Quote
Bullila.nl Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Dzien dobry:p Vectra Lola factycznie prawie jak Klementynka sliczna sunia i ma cos w sobie:loveu: My niestety pomysl suni-kolezanki dla Bullita musielismy odlozyc na przyszly rok:placz: W to lato musze TZ-owi pomagac i Bullit jezdzi ze mna:loveu: a we 2kotlujace sie TTB w firmie nie przejda:razz: A co z kandydatura Twoja na miss dogo?zglosilas sie juz?:evil_lol: Mysle ze mialabys wygrana 100% :multi: Quote
Apbt_sól Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Vectra pana to! rozmnazacz Franka ukradł [url]http://nasza-klasa.pl/profile/10665243/gallery?page=11[/url] Quote
Vectra Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Maga100'][B]a ja głupia miałam nadzieję, że po ślubie się zmieni :evil_lol:[/B][/quote] przecież ci mówiłam :diabloti: [quote name='andzia69']ja mam odmiany tłuszczowe:evil_lol: gdyby ktoś chciał przygarnać 4-letniego staffika z papierami to proszę: [URL]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14453&sid=ee11dfe35b6d12dfb275b6aa8db4db14[/URL][/quote] chłopcyk , same chłopaki do wydania :shake: [quote name='Bullila.nl']Dzien dobry Vectra Lola factycznie prawie jak Klementynka sliczna sunia i ma cos w sobie My niestety pomysl suni-kolezanki dla Bullita musielismy odlozyc na przyszly rok W to lato musze TZ-owi pomagac i Bullit jezdzi ze mna:loveu: a we 2kotlujace sie TTB w firmie nie przejda:razz: A co z kandydatura Twoja na miss dogo?zglosilas sie juz?:evil_lol: Mysle ze mialabys wygrana 100% :multi:[/quote] Się czepły tego miss Moja własne wiara , nie pozwala mi brać udziału w konkursach piękności :evil_lol: [quote name='Apbt_sól']Vectra pana to! rozmnazacz Franka ukradł [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/10665243/gallery?page=11[/URL][/quote] Jak rozmanażacz ? [quote name='Bullila.nl']Widzialam!!! Franio skradziony!!![/quote] A niech zabiera :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No jak niech zabiera????:angryy: Frania??? Matka wyrodna!!!:diabloti:vel Ciocia:evil_lol::evil_lol: Chyba w lipcu se pogadamy:mad::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Bullila.nl']No jak niech zabiera????:angryy: Frania??? Matka wyrodna!!!:diabloti:vel Ciocia:evil_lol::evil_lol: Chyba w lipcu se pogadamy:mad::evil_lol:[/quote] Matkę , to Franio ma :diabloti: Taki sam gad :cool3: No pogadamy , pogadamy - ja na te wystawę mam ze 25km , więc będę na pewno.Mam rodowód , ale jeszcze się zastanawiam czy go wystawie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Vectra']Mam rodowód , ale jeszcze się zastanawiam czy go wystawie :evil_lol:[/quote] głupia Ty - to nie rodowód się wystawia ino psaa :turn-l: Quote
Vectra Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='malawaszka']głupia Ty - to nie rodowód się wystawia ino psaa :turn-l:[/QUOTE] Wszo jesteś GENIALNA !!!! wiedziałam , że z tym rodowodem coś nie teges.Nie chciał głupi się ustawiać ani kłusować - leniwiec !!!! Klikałam mu , a on NIC , ani drgnął !!!! Quote
Recommended Posts