Vectra Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='andzia69']Vectra- moze ja ci Zgredzia podrzucę? nauczy się od swinek zachowania jak na normalnego bullowatego przystało i moze zacznie wisiec na oponie??? proszę ciotka!!!!:modla::modla: a ja odpocznę sobie od rzucania w dal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w sumie na filmiku oprócz czarnej kotłowaniny z przebłyskiem czegoś w kolorze hienowatym to nic nie widać:eviltong: wiesz co - mam pomysł - załóż im oponę od traktora:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawa jestem czy złapią:p[/quote] [quote name='Medorowa']Co jak co, ale gromadkę masz po prostu cudowną:loveu::mdleje:[/quote] A co Ty uważasz , że ja nie rzucam :razz: :razz: oponka , to jest na rozgrzewkę , 1000 razy dziennie piłką rzucić muszę :evil_lol: a tam oponę od traktora , od razu cały traktor , Franio już próbował :evil_lol: [quote name='Justa'][URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/MAJ%202008/27%20maj/27052008-039.jpg[/URL] hej ! Muminek jest PRZECUDOWNIE umaszczona :loveu: Jak jest sama na zdjęciu wygląda na większą :lol: a ona knypek mniejszy od Franiutka :diablotin:[/quote] No jest maleńka :lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:boli mnie kark od oglądania B.Bandy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='BoJa']Mnie tysz:p:loveu::loveu::loveu:[/quote] odrobinę gimnastyki drogie panie , nikomu jeszcze nie zaszkodził :diabloti: [quote name='sacred PIRANHA']a ja sobie laptopa odwroicilam :D[/quote] Jedna pomysłowa :multi: Quote
Anja33 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [B][COLOR=darkorchid]Czesc Efo z Zielonek[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]Pozwrawiam Ciebie Rafałka i Prosiaczki syckie 5 i Ivaka[/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc](a jak Muminkowa Migotka):diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][FONT=Century Gothic][B]Najlepsiejszego z okazji Dnia Dziecka [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-182.gif[/IMG] [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-442.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Vectra Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Dziękuje za życzonka i pozdrowiona :buzi: :multi: aaaaaaaaaa :diabloti: Dziś była u nas , moja szanowna teściowa :evilbat: no nie powiem , było grzecznie ;) zważywszy , że ja pół dnia przespałam i miała zakaz wejścia do domu , a dwa potem jechałam do pracy .... jednak świnki wyganiać trzeba było i w związku z tym musiałam , mamunie mojego kolegi zobaczyć. Jak pisałam , obyło się bez wojny , delikatnie zasugerowała po co tyle psów , bo to brudno tylko :diabloti: ja jednak po "ciężkiej" nocy nie miałam humoru na takie dyskusje , co było widać w moich oczach , zasłoniętych okularami przeciwsłonecznymi :) Jednak , upał , kwiatki które i tak zostaną lada dzień przeorane :evilbat: mamunia postanowiła PODLAĆ , tak podlać w obecności świnek.Świnek które jak widzą wąż ogrodowy i wodę dostają świra.Moja sugestia , żeby poczekała aż pójdę do domu z psami , oczywiście została olana , że tak powiem. Więc mówię , a sobie podlewaj :multi: popatrzę , psy się pobawią :diabloti: Więc jak świnki zobaczyły ruch koło szlaufa , oczywiście , zostawiły swoje dotychczasowe zajęcia i oczekiwały na dalszy rozwój wydarzeń. Pełne napięcie , szlauf zdjęty , końcówka podpięta pod kran , świnki już dreptały niespokojnie , ostatnie poprawki podpięty pistolet , odkręcony kran ... Mamusia nacisnęła pistolecik NO I poszły konie po betonie .... Trwało to może 10 no może 15 minut , ja oczywiście leżałam i kwiczałam ze śmiechu , a mamusia walczyła z psami które uważały że jej krzyki to pobudzanie do zabawy. Efekty :diabloti: Nie ma co już podlewać , ba nawet przeorać nie trzeba , bo świnki w afekcie zdeptały śliczne kwiatuszki Nie ma czym podlewać , bo świnki odrobinkę najpierw podziurawiły węża , a gdy mamusia z ciśnieniem 300 na 300 , gulem ogromnym jak ziemia , oczami które zabijały , rzuciła wąż na ziemie , to był rzut pełen złości :diabloti: No i jak już wąż tak samotnie leżał na ziemi , to HEJA się nim przeciągać , urwała sie końcówka przy kranie , czyli wąż bez wody już nie był atrakcyjny , przeniosły sie do kranu.Ten wichajzderek co się wodę odkręca również nie przeżył.Wąż trzeba kupić nowy :D Ja umierałam ze śmiechu , świnki , to były ubawione po pachy , mój TZ i teściunio zaszyci w warsztacie , wszystko widzieli przez okno i pozalewali sie kawą. Teściowa nienawidzi mnie i moich GŁUPICH psów :multi: ale przecież mówiłam by poczekała z tym podlewaniem , aż schowam psy MÓWIŁAM , wystarczyło posłuchać - raz jedyny RAZ a tak świnki potem odpoczywały [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/271/67a95e4fd0ad5aed.jpg[/IMG][/URL] a tak Muminek radzi sobie z oponą [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/222/f06fcd1437c21e82.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bullila.nl Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Tesciowa miala co chciala:evilbat: Ale teraz to Wy chyba na podlodze spicie??:diabloti::evil_lol::evil_lol: wietnamka vel muminek reszte lozeczka:diabloti: zabrala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Bullila.nl']Tesciowa miala co chciala:evilbat: Ale teraz to Wy chyba na podlodze spicie??:diabloti::evil_lol::evil_lol: wietnamka vel muminek reszte lozeczka:diabloti: zabrala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Aktualnie TZ nie ma w domu :diabloti: sami my som :multi: Świnki śpią na wyrze , ja koczuje .. nie ma miejsca dla mnie :shake: Rozłożę sobie chyba materac :hmmmm: Tylko jak ja na ten maleńki materacyk postawię zaledwie nóżkę.To całe towarzystwo przydrepcze i się uwali :cool1: i efekt będzie taki , że wielkie wyro pusto , a my na tym maleńkim materacyku będziem się kisić. a tak serio , to idę spać , ledwo siedzę ... jakoś się tam wcisnąć muszę. Quote
Bullila.nl Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Mezowie mezami:diabloti::diabloti: ale nie ma jak sie bullowatego MORDERCY przytulic:diabloti: nigdy nie wiesz kiedy Cie zaatakuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...........:eviltong: p.s. muminka juz sie tuli,w lozku??? Quote
Bullila.nl Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Wlasnie burzaaa sie zaczela w srodkowej hollandi:razz: ide zara do piwnicy:diabloti::diabloti: Quote
Doginka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Vectra'][URL]http://atomicboy.wrzuta.pl/film/fpNiuWhthg/wideo010[/URL] :diabloti:[/quote] Fajne wiszołki oponowe:loveu:, tylko szkoda, że filmik bokiem jest - teraz boli mnie szyja od przekręcania jej na bok:razz: A dla świnek dokup łóżeczko;) Quote
Bullila.nl Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 eeeeejjj!!! EFfffoooo:evil_lol: nie spij no....:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::multi::evil_lol::multi:ale B.Banda miała zabawę .......SUPER Tatko wysyła do Ciebie Ozzulka :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Bullila.nl']Mezowie mezami:diabloti: ale nie ma jak sie bullowatego MORDERCY przytulic:diabloti: nigdy nie wiesz kiedy Cie zaatakuje:evil_lol::evil_lol:...........:eviltong: p.s. muminka juz sie tuli,w lozku???[/quote] Muminek , śpi w łóżku jak nas tam nie ma :cool3: na razie śpi sobie w klatce.Tak dla spokojności wszystkich ;) ona lubi swoją klatkę. [quote name='Bullila.nl']Wlasnie burzaaa sie zaczela w srodkowej hollandi:razz: ide zara do piwnicy:diabloti:[/quote] A u nas skwar :shake: [quote name='Doginka']Fajne wiszołki oponowe:loveu:, tylko szkoda, że filmik bokiem jest - teraz boli mnie szyja od przekręcania jej na bok:razz: A dla świnek dokup łóżeczko;)[/quote] Kupię łóżko piętrowe :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']eeeeejjj!!! EFfffoooo:evil_lol: nie spij no....:diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/quote] ano poszłam spać , jak nigdy wcześnie :crazyeye: [quote name='Bullila.nl']no to ja tez spac:eviltong: leze:razz:[/quote] [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::multi::evil_lol::multi:ale B.Banda miała zabawę .......SUPER Tatko wysyła do Ciebie Ozzulka :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bendem psuć Ozzulka :multi: :multi: Franio jus się ciesy , ze w końcu będzie miał kolegę , a nie same baby :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 bhahahah widziałam oczami wyobraźni akcję teściówka vs. świniaki hahahaha :roflt: :evil_lol: Quote
anetta Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 No, akcja teściowa :roflt::roflt::roflt: Teraz powinna wiedzieć że trzeba słuchać :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Z teściowej ja też się leję:roflt::roflt::roflt: Quote
Greven Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Czemu nie ma zdjęć z mordowania węża ogrodowego w obecności szanownej pani matki małżonka vel teściowej? Bedem płakać, jestem niepocieszona :placz: Quote
Vectra Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 No niestety , nie wzięłam aparatu :mad: sama ubolewam , foty były bym mistrz :diabloti: Można by majątek zbić , a tak ni ma nic ino wspomnienie :placz: ale jakie :evil_lol: Quote
rufusowa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 a ja tu sobie po cichu oglądam wszystkie świnki i sie zachwycam :loveu: ....historia z teściową :ylsuper::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Gonitwa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Hejo:multi: ....Teściową... daj świniom na śniadanie... Quote
BeaC Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [COLOR=DarkRed][B]..............:razz::razz::razz: kochom twoją tesciowom [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 A ja wam tylko powiem , że dziś zrobiłam nokaut moim 4 świnkom HA :diabloti: Chciały spacerek ? No to był konkretny , daleki i z piłkami HA Klementyna niewyraźnym okiem na mnie zerka :diabloti: Muminek tylko lookam czy oddycha ;) Lalka jest nieprzytomna , Franio śpi i chrapie. To była kara :mad: Rano jak wychodziłam z domu , wyciągnęłam bluzkę wraz z wieszakiem.Bluzkę założyłam na grzbiet , niestety nie schowałam wieszaka.No i nie mam na czym bluzkę powiesić.Znalazłam na łóżku , milion maleńkich kawałeczków czegoś. Ale musiała być jazda bez trzymanki jak mnie nie było :evilbat: teraz jadę na zakupy , muszę kupić sobie wieszaki , bo się skończyli.Liczę , że trafie jakieś metalowe Quote
e.v.a Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Vectra'] Dziś była u nas , moja szanowna teściowa :evilbat: no nie powiem , było grzecznie ;) zważywszy , że ja pół dnia przespałam i miała zakaz wejścia do domu , a dwa potem jechałam do pracy .... jednak świnki wyganiać trzeba było i w związku z tym musiałam , mamunie mojego kolegi zobaczyć. Jak pisałam , obyło się bez wojny , delikatnie zasugerowała po co tyle psów , bo to brudno tylko :diabloti: ja jednak po "ciężkiej" nocy nie miałam humoru na takie dyskusje , co było widać w moich oczach , zasłoniętych okularami przeciwsłonecznymi :) Jednak , upał , kwiatki które i tak zostaną lada dzień przeorane :evilbat: mamunia postanowiła PODLAĆ , tak podlać w obecności świnek.Świnek które jak widzą wąż ogrodowy i wodę dostają świra.Moja sugestia , żeby poczekała aż pójdę do domu z psami , oczywiście została olana , że tak powiem. Więc mówię , a sobie podlewaj :multi: popatrzę , psy się pobawią :diabloti: Więc jak świnki zobaczyły ruch koło szlaufa , oczywiście , zostawiły swoje dotychczasowe zajęcia i oczekiwały na dalszy rozwój wydarzeń. Pełne napięcie , szlauf zdjęty , końcówka podpięta pod kran , świnki już dreptały niespokojnie , ostatnie poprawki podpięty pistolet , odkręcony kran ... Mamusia nacisnęła pistolecik NO I poszły konie po betonie .... Trwało to może 10 no może 15 minut , ja oczywiście leżałam i kwiczałam ze śmiechu , a mamusia walczyła z psami które uważały że jej krzyki to pobudzanie do zabawy. Efekty :diabloti: Nie ma co już podlewać , ba nawet przeorać nie trzeba , bo świnki w afekcie zdeptały śliczne kwiatuszki Nie ma czym podlewać , bo świnki odrobinkę najpierw podziurawiły węża , a gdy mamusia z ciśnieniem 300 na 300 , gulem ogromnym jak ziemia , oczami które zabijały , rzuciła wąż na ziemie , to był rzut pełen złości :diabloti: No i jak już wąż tak samotnie leżał na ziemi , to HEJA się nim przeciągać , urwała sie końcówka przy kranie , czyli wąż bez wody już nie był atrakcyjny , przeniosły sie do kranu.Ten wichajzderek co się wodę odkręca również nie przeżył.Wąż trzeba kupić nowy :D Ja umierałam ze śmiechu , świnki , to były ubawione po pachy , mój TZ i teściunio zaszyci w warsztacie , wszystko widzieli przez okno i pozalewali sie kawą. Teściowa nienawidzi mnie i moich GŁUPICH psów :multi: ale przecież mówiłam by poczekała z tym podlewaniem , aż schowam psy MÓWIŁAM , wystarczyło posłuchać - raz jedyny RAZ [/quote] buahahahahahhaha:grin: Ewo twoja tesciowa jest The best :grin: Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jak ja się ciesze że nie mam teściowej :diabloti: Quote
Recommended Posts