Bullila.nl Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 To moze Ajda bedzie ojcem???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Bullila.nl']To moze Ajda bedzie ojcem???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a moze Ajda 2 w jednym:diabloti: czee Effffffff:loveu: Quote
Vectra Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Bullila.nl']To moze Ajda bedzie ojcem???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dziadkiem prababcią :diabloti: [quote name='evaxon']a moze Ajda 2 w jednym:diabloti: czee Effffffff:loveu:[/quote] witaj kffiatuszku :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będę znów babcią [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będę znów babcią [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ciesz się , że tylko babcią ,a nie pra :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Vectra']ciesz się , że tylko babcią ,a nie pra :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak założysz hodofflę świnek to będę pra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Gonitwa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ja się piszę na Prosiaka od Twej hodowli;) Hejo:):) Quote
BeaC Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Vectra']Wczoraj mnie odcięło od neta , to myślałam , że wyjdę z siebie i stanę obok :evilbat: TZ powiedział tylko , załatw co kolowiek , za każda kase byle działał :evil_lol: a czemu tak powiedział ? :niewiem: że niby marudziłam :hmmmm: zła byłam ? że głośno wyraziłam opinię na temat wsi , netu i cywilizacji i jej braku i że mu przeszkadzałam w oglądaniu TV :hmmmm: NIE , byłam miła :evil_lol: :evil_lol: nawet bardzo :evilbat:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeee niemożliwe żebyś TY nie była miła wiem co oznacza wieś bez Netu............i poczta do 15:angryy::angryy::angryy: mój net to Airnet.......... i jak narazie tfu tfu ........działa........:razz::razz: miałam go wczoraj:multi::multi::multi: :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Hodowla :hmmmm: no chyba , że będą się rozmnażać jak komórki , przez podział :evil_lol: :evil_lol: A teraz zaciskajcie łapy jeszcze mocniej :diabloti: Za miesiąc , może krócej , jak się uda , to .... będzie nad o jedno więcej :multi: Teraz musimy przejść trudny etap selekcji , no i jak się uda , to będzie COŚ :evil_lol: Quote
Greven Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 "W pewnej rodzinie urodziły się trojaczki. Do domu przyszło wielu znajomych aby zobaczyć ten cud natury. Wszyscy oglądali uśmiechali się jak to przy takiej okazji. Tylko jeden z gości, kynolog, oglądał noworodki szczególnie dokładnie, przyglądał się im z wielką uwagą. Po dobrej chwili skończył oglądać,zdjął okulary i pewnym głosem pokazując jedno z dzieci rzekł do szczęśliwego ojca: - Ja bym zostawił tego." :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Vectra'] [FONT=Tahoma][B]PS mamą nie będzie moja Ajda :evilbat: [/B] a reszta niespodzianek wkrótce , o ile się uda ;) [/FONT][/quote] to chyba każdy wie! mamą będą 2 suki lesbijki po sterylce!:megagrin::megagrin: Quote
Vectra Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Żyje , żyjemy wszyscy - jeszcze :diabloti: Mam nadzieję , że przeżyjemy kolejny tydzień ;) Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]:razz::razz: żyjesz :roll:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Hanna R. Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 No to poszalałam - i wiem WSZYSTKO i - jaszcze więcej :loveu: Nononononono - zawsze miałaś niepokolorowane - ale taką Cię zaakceptowałam. Ba - taką cie pokochałam ! To i rozumiem to wszystko.... Quote
Vectra Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Babciu JA też Cię kocham !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na pewno zżera ciekawość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uchylę rąbka tajemnicy ;) Mam w domu na próbę MUMINKA :diabloti: Trwa socjalizacja ;) Czy się uda ? wszystko w łapach świnek ;) jesteśmy ze sobą 24 godziny dopiero.Uczymy się siebie , świnki poznają się dwójkami ;) sielanki nie ma.Ale to było do przewidzenia.Muminek jest fantastyczny , młody , maleńki. Nie będzie zdjęć !!! mój net nie daje rady :mad: zresztą muszę mieć wolne łapska by świnki zaznajamiać ;) Teraz potrzebujemy czasu i pozytywnych wibracji .... jeśli się uda , będziemy bogatsi o miłość kolejnej świnki.Nie będzie łatwo , bo moje świnki są specyficzne , a Muminek do łatwych też nie należy. Na razie pełen sukces Klementyna + Muminek Kot + Muminek Franio nie zjadł Muminka :evil_lol: :evil_lol: Muminek kocha Frania a i TZ lubi Muminka :) próby Muminek + Lalka nie było , bo Klamka zniszczyła Muminkowe siły ;) Muminek zwie się Balbina ;) Jest wielkości Frania i jest strasznie śmieszny :diabloti: Rezyduje w klatce , co by go świnki nie zjadły ;) Czeka nas DŁUGA droga .. znowu . postaramy się dać radę :multi: Quote
Medorowa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Vectra'] Czeka nas DŁUGA droga .. znowu . postaramy się dać radę :multi:[/quote] I dacie ;) Quote
Greven Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Co to ten muminek, rządam informacji :mad: Bull? :razz: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciekawe kiedy Muminek zacznie zjadać sprzęty jak Klamka , lalka i Franio :p:evil_lol: Muminek jest śliczna :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Muminek jest maleńkim świnkiem wietnamskim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: guźcem w jednym czyli burtelierem :evilbat: tyle że miniaturowym :D Quote
oktawia6 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Vectra'] Muminek jest maleńkim świnkiem wietnamskim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: guźcem w jednym czyli burtelierem :evilbat: tyle że miniaturowym :D [/quote] bulterier? Mini Bull! znam tę rasę! jest super! ważą do 10/13 kg- [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Bulterier_i_miniatura_LM.jpg"][IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Bulterier_i_miniatura_LM.jpg/250px-Bulterier_i_miniatura_LM.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze Muminkowa nianiu :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
NightQueen Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Super :multi: GRATULUJE :loveu: Skąd wyczasłaś miniaturowego bulla w Pl ? Ile ma Balbina? Jak nie nie masz zdjęć to chociaż opisz ją bo nie wytrzymię z ciekawości :diabloti: Quote
Recommended Posts