Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bullila.nl']To moze Ajda bedzie ojcem???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
a moze Ajda 2 w jednym:diabloti:

czee Effffffff:loveu:

Posted

[quote name='Bullila.nl']To moze Ajda bedzie ojcem???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
dziadkiem prababcią :diabloti:
[quote name='evaxon']a moze Ajda 2 w jednym:diabloti:

czee Effffffff:loveu:[/quote]
witaj kffiatuszku :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będę znów babcią [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ciesz się , że tylko babcią ,a nie pra :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ciesz się , że tylko babcią ,a nie pra :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak założysz hodofflę świnek to będę pra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Wczoraj mnie odcięło od neta , to myślałam , że wyjdę z siebie i stanę obok :evilbat:
TZ powiedział tylko , załatw co kolowiek , za każda kase byle działał :evil_lol:
a czemu tak powiedział ? :niewiem: że niby marudziłam :hmmmm: zła byłam ? że głośno wyraziłam opinię na temat wsi , netu i cywilizacji i jej braku i że mu przeszkadzałam w oglądaniu TV :hmmmm: NIE , byłam miła :evil_lol: :evil_lol: nawet bardzo :evilbat:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeee niemożliwe żebyś TY nie była miła

wiem co oznacza wieś bez Netu............i poczta do 15:angryy::angryy::angryy:

mój net to Airnet.......... i jak narazie tfu tfu ........działa........:razz::razz:

miałam go wczoraj:multi::multi::multi:

:loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

Hodowla :hmmmm: no chyba , że będą się rozmnażać jak komórki , przez podział :evil_lol: :evil_lol:

A teraz zaciskajcie łapy jeszcze mocniej :diabloti:
Za miesiąc , może krócej , jak się uda , to .... będzie nad o jedno więcej :multi:
Teraz musimy przejść trudny etap selekcji , no i jak się uda , to będzie COŚ :evil_lol:

Posted

"W pewnej rodzinie urodziły się trojaczki.
Do domu przyszło wielu znajomych aby zobaczyć ten cud natury. Wszyscy oglądali uśmiechali się jak to przy takiej okazji.
Tylko jeden z gości, kynolog, oglądał noworodki szczególnie dokładnie, przyglądał się im z wielką uwagą. Po dobrej chwili skończył oglądać,zdjął okulary i pewnym głosem pokazując jedno z dzieci rzekł do szczęśliwego ojca:
- Ja bym zostawił tego."

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
[FONT=Tahoma][B]PS mamą nie będzie moja Ajda :evilbat: [/B]
a reszta niespodzianek wkrótce , o ile się uda ;)
[/FONT][/quote]
to chyba każdy wie! mamą będą 2 suki lesbijki po sterylce!:megagrin::megagrin:

Posted

No to poszalałam - i wiem WSZYSTKO i - jaszcze więcej :loveu:
Nononononono - zawsze miałaś niepokolorowane - ale taką Cię zaakceptowałam. Ba - taką cie pokochałam ! To i rozumiem to wszystko....

Posted

Babciu JA też Cię kocham !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na pewno zżera ciekawość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Uchylę rąbka tajemnicy ;)

Mam w domu na próbę MUMINKA :diabloti:

Trwa socjalizacja ;) Czy się uda ? wszystko w łapach świnek ;) jesteśmy ze sobą 24 godziny dopiero.Uczymy się siebie , świnki poznają się dwójkami ;) sielanki nie ma.Ale to było do przewidzenia.Muminek jest fantastyczny , młody , maleńki.
Nie będzie zdjęć !!! mój net nie daje rady :mad: zresztą muszę mieć wolne łapska by świnki zaznajamiać ;)
Teraz potrzebujemy czasu i pozytywnych wibracji .... jeśli się uda , będziemy bogatsi o miłość kolejnej świnki.Nie będzie łatwo , bo moje świnki są specyficzne , a Muminek do łatwych też nie należy.
Na razie pełen sukces
Klementyna + Muminek
Kot + Muminek
Franio nie zjadł Muminka :evil_lol: :evil_lol: Muminek kocha Frania

a i TZ lubi Muminka :)

próby Muminek + Lalka nie było , bo Klamka zniszczyła Muminkowe siły ;)

Muminek zwie się Balbina ;) Jest wielkości Frania i jest strasznie śmieszny :diabloti:
Rezyduje w klatce , co by go świnki nie zjadły ;)
Czeka nas DŁUGA droga .. znowu . postaramy się dać radę :multi:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciekawe kiedy Muminek zacznie zjadać sprzęty jak Klamka , lalka i Franio :p:evil_lol:

Muminek jest śliczna :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Muminek jest maleńkim świnkiem wietnamskim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: guźcem w jednym
czyli burtelierem :evilbat: tyle że miniaturowym :D

Posted

[quote name='Vectra']
Muminek jest maleńkim świnkiem wietnamskim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: guźcem w jednym
czyli burtelierem :evilbat: tyle że miniaturowym :D
[/quote]
bulterier? Mini Bull! znam tę rasę! jest super! ważą do 10/13 kg-

[URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Bulterier_i_miniatura_LM.jpg"][IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Bulterier_i_miniatura_LM.jpg/250px-Bulterier_i_miniatura_LM.jpg[/IMG][/URL]