Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ruda76']no to ja mam chaos w domu w takim razie:diabloti:bo moje koty to nawet na bullowatych śpią;)[/quote]

mój kot ma bardzo specyficzny charakter , ja zdecydowanie czuje się bezpieczniej , jak on jest w odpowiedniej odległości odemnie :evil_lol:
Chaos to by nastał , gdyby zamieszkał w domu :evilbat: psy by mi pozagryzał :diabloti:
Już Klementynę raz chciał zagryźć :roll: Wsiowe boorki napiernicza , że futra lecą .. sąsiada suka , się chowa jak Iwanek do nich na podwórko wkracza.
Listonoszowi nie raz na plecy skoczył ......

nie , nie kot w domu NIE !!! ja lubię spokój :evil_lol: Dom ma być poczuciem bezpieczeństwa :loveu:

Jednego czego nie potrafię zdzierżyć u kota :angryy: jak tak łazi i miauczy :angryy: i tak się ociera .... jak komar :shake: Pies przynajmniej "powie" czego chce w przybliżeniu , a to miauczy i drze się i cholera wie czego .

Psy TAK , koty NIE :diabloti:

Posted

jaaaka mina hahaha [url]http://images23.fotosik.pl/200/255f7f908b2ac55f.jpg[/url]

ja od razu wiedzialam ze to nie lala bo lala jest piekna ciemniejsza :loveu:

ja tam lubie koty ;] ale psy sa lepsze :D

Posted

[quote name='smallpati']Ja też nie znoszę jak mi się kot ociera o nogi, a jak go odpycham to on jeszcze więcej, dobrze że moje suczydło wiec co oznacza "bierz go" :diabloti:[/quote]
a moje psy gupie som i jak mówię zabij , to się bawić chcą :evil_lol:

a ile razy bym zęby straciła , jak ten durny kot tak defiladuje przede mną jak idę do domu , nieraz się zagapie i wlezie mi łachudra pod nogi :angryy:
[quote name='diabelkowa']jaaaka mina hahaha [URL]http://images23.fotosik.pl/200/255f7f908b2ac55f.jpg[/URL]

ja od razu wiedzialam ze to nie lala bo lala jest [B]piekna ciemniejsza[/B] :loveu:

ja tam lubie koty ;] ale psy sa lepsze :D[/quote]
Brawo za spostrzegawczość :multi: :multi:

Posted

koty to są głuche i takie nie rozumne czasami, mówisz spadaj a on się jeszcze bardziej pod nogi pcha :mad: chociaż moja froterka też ma czasami taki koci charakter, nic tylko ją przerobić na filety :diabloti:

Uuuu ale podpadłam że pomyliłam psiaki :roll: ale figura Lalki mnie zmyliła, bo to zawsze Klamka była taka chuda, nie Lalka

Posted

[quote name='smallpati']koty to są głuche i takie nie rozumne czasami, mówisz spadaj a on się jeszcze bardziej pod nogi pcha :mad: chociaż moja froterka też ma czasami taki koci charakter, nic tylko ją przerobić na filety :diabloti:

Uuuu ale podpadłam że pomyliłam psiaki :roll: ale figura Lalki mnie zmyliła, bo to zawsze Klamka była taka chuda, nie Lalka[/quote]

Lalka chuda jak Klamka :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:
masz dla porównania :diabloti:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/227/a87d6ff05567f553.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/200/10eb890675101d8a.jpg[/IMG][/URL]

[quote name='Doginka']FRANEK Z KOTECKIEM:crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/quote]
:diabloti: a co :loveu:

Posted

[quote name='smallpati']Nie no ja wiem że Klamka to ma takie anorektyczki :evil_lol: tylko że na tamtym zdjęciu tak jakoś mi się zdawało, bo Lalka w tamtej pozycji wyszła szczupło ;)[/quote]
Bo Lalcia schudła :cool3: :cool3: jak znajdę jakąś fote z zeszłego roku to wstawię , zobaczysz jaki to był mufon tłusty :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Doginka']A nic...Dziwię się, że z kotecka nie została tylko skórka na reumatyzm:diabloti::cool3:[/quote]
Czy ja wspominałam , że moje pieski byle czego nie jadają ? :hmmmm: :diabloti:

Idę je powiesić na oponie , bo zaraz krzywda im się stanie :angryy: :angryy: :angryy:
małe , niewyżyte , paskudne, wstrętne , prosiaki :mad:
Właśnie uratowałam poduszkę puchową , która to w towarzystwie 3 swoich sióstr bliźniaczek , wietrzyła się na podwórku :evilbat: i niewiele brakowało i znowu bym miała biało na podwórku :shake: zagryzły bo ją ja śmierć :evilbat:
kij z poduszką , tylko kto by te pióra pozbierał :mdleje:

Powiszą na oponie , to im się odechce mordować niewinne poduszki :angryy:
Odkąd się tak pokochały ciągać , nic w domu nie jest bezpieczne :placz: a to kocyk musze ratować , a to mój biustonosz :oops: biedny nie przeżył , nie zdążyłam , a to kapeć , a to kabel , a to obrusik , zasłonka .. słowem wszystko co pod morde podlezie .....

aaa i jeszcze patrzę Klementynka swoim szczęśliwie ,sprężystym krokiem, umyka cichaczem , więc przemawiam delikatnie , co tam koleżanko masz ciekawego w ryjku , pokaż cioci :mad: to była żarówka :mdleje: jak mi pokazała , bo owszem , chytre nie są pokazują co mają .. wypluła na kafelki ... żarówka straciła życie ... Nowa , całkiem nie hulana żaróweczka :placz:
Banknocik 50 złotowy tak ślicznie pomemlały , niestety nie nadawał się do ciągania , za słabieńki był .. w banku myslę , że też mi nie wymienią ..

same straty :shake: żadnych zysków z tymi psami

Posted

no Ajda dostanie zaraz cieczki , to se ją Franiem pokryje i będę handlować :evilbat:

i będzie nowa rasa CAkaOwyBULL :multi: super grzeczna i spokojna , opanowana idealna dla dzieci i osób starszych :evilbat: słowem pies dla każdego , samoobsługowy , nie wymagający wychowania i szkolenia.

Idę seeeeeeee

Posted

Nie napisze książki , moja pani od polskiego by tego nie przeżyła :diabloti:
Ja u niej zawsze miałam mierny z polaka , zawsze pałę z wypracowań ... poza tym , to się tak nie da pstryk opowiedzieć , jedynie na gorąco umiem jakoś ;)

powisiały , powisiały , wychłeptały wiadro wody i śpią moje okruszki :D
nie ma to jak oponka :multi:

Posted

[quote name='Vectra']

powisiały , powisiały , wychłeptały wiadro wody i śpią moje okruszki :D
nie ma to jak oponka :multi:[/quote]
kurcze....a moje patrza na mnie jak na debilke jak wieszam opone... z mina "sama sobie pozwisaj" ida sobie po trwawce pobiegac, poszukac kretow na ogrodku, sprawdzic czy nie ma robali pod tulipanami, poskakac po swiezo poukladanym stosie patykow ze sciannego drzewa...:shake:

Posted

[quote name='Vectra']Mówiłam / pisałam , że Franio lubi kotka ?

oto dowód ;)

Miłość
[url]http://images23.fotosik.pl/200/255f7f908b2ac55f.jpg[/url]
[/quote] łał jakie słodkie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

czesc Ewo:multi:

Posted

[quote name='Vectra']i będzie nowa rasa CAkaOwyBULL super grzeczna i spokojna , opanowana idealna dla dzieci i osób starszych słowem pies dla każdego , samoobsługowy , nie wymagający wychowania i szkolenia.[/quote]
:turn-l: Zamawiam szczeniaka :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Niki-lidka']kurcze....a moje patrza na mnie jak na debilke jak wieszam opone... z mina "sama sobie pozwisaj" ida sobie po trwawce pobiegac, poszukac kretow na ogrodku, sprawdzic czy nie ma robali pod tulipanami, poskakac po swiezo poukladanym stosie patykow ze sciannego drzewa...:shake:[/quote]
no moje do tego wszystkiego co napisałaś kochają oponę :evil_lol: :evil_lol:
ale przecież ja wiele razy pisałam , że moje psy normalne nie są :shake: :diabloti:
[quote name='evaxon']łał jakie słodkie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

czesc Ewo:multi:[/quote]
witaj Effuśka :multi:

[quote name='Greven']:turn-l: Zamawiam szczeniaka :roflt::roflt::roflt:[/quote]
No wiesz .. całkiem dobry pomysł .. dam ci sukę na warunek :diabloti: po eksperymentujesz trochę , dolejesz krwi np kozy .. ew sucz sam doleje sobie tej krwi .... i już osiagniemy psa który daje mleko ... potem cos z kurami pomieszamy i zrobimy WIEJSKIEGO PSA DO WSZYSTKIEGO :multi: zaszczeka , mleko da , jajo zniesie :loveu: :loveu: :diabloti:

[quote name='diabelkowa']Vectra posklejaj pieniadz tasma i po sprawie ;][/quote]
w sumie dobry pomysł , tylko kto dorysuje brakujące fragmenty :razz:

Posted

[quote name='Vectra']no Ajda dostanie zaraz cieczki , to se ją Franiem pokryje i będę handlować :evilbat:

i będzie nowa rasa CAkaOwyBULL :multi: super grzeczna i spokojna , opanowana idealna dla dzieci i osób starszych :evilbat: słowem pies dla każdego , samoobsługowy , nie wymagający wychowania i szkolenia.
[/quote]

a z ile będziesz sprzedawać te rasowce? :diabloti:
Bo jestem chętna na psa i sukę i będę je rozmnażać między sobą, bo po co mam płacić za reproduktora :diabloti: Już szykuje dla nich miejsce w budzie i łańcuchy :razz: albo do jednego łańcuch przypnę 2 psy, będzie taniej

Posted

[quote name='Vectra']No wiesz .. całkiem dobry pomysł .. dam ci sukę na warunek po eksperymentujesz trochę , dolejesz krwi np kozy .. ew sucz sam doleje sobie tej krwi .... i już osiagniemy psa który daje mleko ... potem cos z kurami pomieszamy i zrobimy WIEJSKIEGO PSA DO WSZYSTKIEGO zaszczeka , mleko da , jajo zniesie[/quote]
Niecierpię kur, w kewstii drobiu na mnie nie licz :mad: Będę krzyżować wsobnie!

Posted

[quote name='smallpati']a z ile będziesz sprzedawać te rasowce? :diabloti:
Bo jestem chętna na psa i sukę i będę je rozmnażać między sobą, bo po co mam płacić za reproduktora :diabloti: Już szykuje dla nich miejsce w budzie i łańcuchy :razz: albo do jednego łańcuch przypnę 2 psy, będzie taniej[/quote]
pewnie z 1000 jewro :diabloti:

[quote name='Greven']Niecierpię kur, w kewstii drobiu na mnie nie licz :mad: Będę krzyżować wsobnie![/quote]
a co się drobiu czepiasz :crazyeye: fajne som , tak se to łazi po podrówku , dziobie , w ziemi grzebie , zasrywa co się da .. no i to kuuukuurrryyyku o 5 rano :angryy: :angryy:

z drobiu to ja najbardziej lubię skrzydełka grillowane :loveu: :loveu: i jaja na twardo z majonezem :loveu: