Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tfu , tfu , tfu , ale faktycznie jakaś siła wyższa nade mną czuwa ......
Kij z samochodem ...... może da się wyklepać ;)

pierwsza i jedyna myśl ... jak jechaliśmy bokiem ... nic mi się nie może stać , kto się zaopiekuje psami :(

Jakoś tak byle jak sie trochę zaczął ten rok .. moja siostra dwa tygodnie temu miała zderzenie czołowe ... też się nic nie stało .. auto do kasacji .....
Mój tato jest chory i to dość poważnie .... i takich tam trochę innych smutaśnych spraw się pozbierało .... ale damy rade .. mimo wszystko jestem pełna optymizmu i dobrego humoru :diabloti: bo ja usiąść użalać się i płakać nie potrafię , jest tyle tych dobrych chwil dla których warto żyć i się śmiać :D problemy to tam pryszcz - się rozwiążą jakoś ;)

a teraz idę spać , bo nie spałam całą noc , w dzień próbowałam pospać ,ale stado kosmitów po mnie non stop biegało , pół biedy to bieganie , da sie spać ,ale co chwila taki zimny i mokry jęzor na twarzy mnie budził .. bo se któreś przypomniało oo ciocia dzień dobry :diabloti: i dalej patataj po mnie i znowu soczysty buziak i patataj ...

Posted

boshe...Ewcia jak zaczelam czytac to zmartwialam..ty wiesz dlaczego.....nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jestescie cali i zdrowi..kij z autem i kasa...grunt ze wy cali......

Posted

[quote name='agbar']boshe...Ewcia jak zaczelam czytac to zmartwialam..ty wiesz dlaczego.....nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jestescie cali i zdrowi..kij z autem i kasa...grunt ze wy cali......[/quote]
Wiem kochana :buzi: Wsio już ok ..... ;) już po wsiem ...
Teraz szukam auta , bo niestety opelek zakończył wczoraj karierę , po dzisiejszych oględzinach wyszło że przy uderzeniu w te słupy wyrwało koło i rozerwało podłogę , no i za mocno przód chciał się spotkać z tyłem :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Wiem kochana :buzi: Wsio już ok ..... ;) już po wsiem ...
Teraz szukam auta , bo niestety opelek zakończył wczoraj karierę , po dzisiejszych oględzinach wyszło że przy uderzeniu w te słupy wyrwało koło i rozerwało podłogę , no i za mocno przód chciał się spotkać z tyłem :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Navy][B]
no ładnie:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

hej mami ;)[/B][/COLOR]

Posted

wiesz czemu Ty zawsze pelna optymizmu? bo masz stado kosmitow w domu...a to pomaga...
ludzie moga sobie mowic co chca, ale jak sie ma psa w domu to latwiej jakos wszystko znosic...wiec posiadanie psa to pewnego rodzaju egoizm z naszej strony, bo co my bysmy gez nich zrobili?
ja mam dwa (dopiero i to od niedawna) ale jak mam dola a one zaczan swirowac łącznie ze skakaniem po mnie to jak tu sie dolowac? albo sie wkuriwasz na nie albo smiejesz z nich a i tak konczy sie na tym samym, mordy i jezory na tobie:)

Posted

[quote name='Vectra']Wiem kochana :buzi: Wsio już ok ..... ;) już po wsiem ...
Teraz szukam auta , bo niestety opelek zakończył wczoraj karierę , po dzisiejszych oględzinach wyszło że przy uderzeniu w te słupy wyrwało koło i rozerwało podłogę , no i za mocno przód chciał się spotkać z tyłem :evil_lol:[/quote]
ufffff:loveu:
a czego szukasz?????

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ufffffffff.......córcia ....poczytałam i musiałam ochłonąc....

dopsz ze z Wami dopsz...:razz::razz:........:calus:

Pan C. powiedział że masz prawo się odwołac od zapłaty za słupki i masz szanse wygrac...no i faktycznie sprawdź czy one wogóle miały prawo tam stac:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]
no ładnie:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

hej mami ;)[/B][/COLOR][/quote]
witaj syneczku :loveu: :diabloti:

[quote name='Niki-lidka']wiesz czemu Ty zawsze pelna optymizmu? bo masz stado kosmitow w domu...a to pomaga...
ludzie moga sobie mowic co chca, ale jak sie ma psa w domu to latwiej jakos wszystko znosic...wiec posiadanie psa to pewnego rodzaju egoizm z naszej strony, bo co my bysmy gez nich zrobili?
ja mam dwa (dopiero i to od niedawna) ale jak mam dola a one zaczan swirowac łącznie ze skakaniem po mnie to jak tu sie dolowac? albo sie wkuriwasz na nie albo smiejesz z nich a i tak konczy sie na tym samym, mordy i jezory na tobie:)[/quote]
o tak , zdecydowanie tak :p
[quote name='agbar']ufffff:loveu:
a czego szukasz?????[/quote]
jakiegoś dostawczaka małego :cool3: combo , curiera czy jakieś takie goowno małe inne .... szukam anglika ..... bo kapkie taniej ,a do przekładki wsio mamy ..

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ufffffffff.......córcia ....poczytałam i musiałam ochłonąc....

dopsz ze z Wami dopsz...:razz::razz:........:calus:

Pan C. powiedział że masz prawo się odwołac od zapłaty za słupki i masz szanse wygrac...no i faktycznie sprawdź czy one wogóle miały prawo tam stac:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Sprawdzę , sprawdzę , bo w wawie wiem , że była wojna o te słupki które stały nielegalnie ... zobaczymy jak coś przybędzie w związku z tymi słupami ... i tak im nie zapłace !!! sobie z nimi powalczę :mad:

[quote name='diabelkowa']Vectra kupcie monster trucka wieksze bezpieczenstwo ale wiecej slupkow do placenia :evil_lol:[/quote]
oj wiesz , jak byśmy jechali złomkiem , to pewno by tych słupków więcej się skosiło ,a i auto by bylo nienaruszone :evil_lol:

No a miałam sobie skutera kupić :placz: no i nie kupie ... chyba to była jakas wskazówka bym jednak nie kupowała :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']wróciłam dziś o 13 z urodzin od koleżanki :siara: :diabloti:[/quote]

taaaa :errrr::errrr::errrr:

współczuję przezyć :shake: i dobrze, że nic Wam się nie stało - kurde ale bezsensu z tym mandatem za słupki :shock: a Ty pozwij miasto za nieposypanie drogi :diabloti: - jak Kuba bogu... :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Witajcie towarzyszki :diabloti:

Ja właśnie wróciłam do domu , jestem przemrożona na maxa .. miałam maleńką przygodę , nic się nie stało tylko autko niestety już chyba nie będzie żyło :(
Wpadliśmy w poślizg , jechaliśmy sobie bokiem przez skrzyżowanie , na szczęście puste !!!! ścieliśmy 5 słupków takich metalowych , metrowej wysokości .. autko nie ma przodku , boku , zbiornika paliwa, koło jest urwane , nawet zamek z drzwi wyrwało :diabloti: No do tego dostaliśmy mandat , bo jakaś dobra dusza zawiadomiła policje , bedziemy płacić za te słupki (bagatelka 400 zł sztuka :evilbat:) ale oszczędzili nam dowód rejestracyjny :D

a tak poza tym jest wszystko super :)[/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dobrze, ze wam sie nic nie stalo:multi:

Posted

śpimy :diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/141/09b003ea8ca07d57.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/141/b888c9eeea859d15.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/109/4895192347fd0902.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/109/be336461019ae49e.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/141/9f312162c8cd11d3.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Vectra']śpimy :diabloti:

[url]http://images23.fotosik.pl/141/09b003ea8ca07d57.jpg[/url]

[url]http://images29.fotosik.pl/141/b888c9eeea859d15.jpg[/url]

[/quote]
Ooooo widzę klony:crazyeye::loveu::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Ooooo widzę klony:crazyeye::loveu::diabloti::loveu:[/QUOTE]
Tam klony zaraz.
Kielicha sobie walnęłaś przed snem to ci się dwoi w oczach :diabloti: